Christian Lindström går till Qviding FIF

Så var det då klart var Christian Lindström kommer att spela säsongen 2010. I dragkampen mellan Ljungskile SK och Oddevold var det Qviding FIF som visade mest och starkast muskler. Enligt uppgifter har nämligen Lindström bestämt sig för att stanna i Göteborg och att återvända till konstgräset på Valhalla IP. Som de flesta av er säkert känner till har ÖIS och Lindström under en längre tid varit överens om att Lindström bör se sig om efter en klubb där han får spela kontinuerlig a-lagsfotboll.

– Jag behöver en nystart i en klubb som tror mer på mig. Jag behöver spela mer ordinarie för att utvecklas.

Om jag har förstått saker och ting rätt så var Lindström på väg att bli utlånad till Ljungskile redan i somras men den unge mittfältaren valde då att tacka nej till en utlåning för att försöka ta en ordinarie plats i ÖIS. Och inte blir det Bohuslän nu heller för Lindström. Och skönt är väl det för det hade inte varit roligt att stöta på Ljungskile i Superettan. Jag är fullständigt övertygad om att Lindström hade sänkt oss då.

Under sin tid i ÖIS hann Christian Lindström med att spela 55 matcher (39 från start), 12 matcher i Allsvenskan och 43 matcher i Superettan. Sammanlagt blev det två mål och tre assist. Vi tackar Christian för hans tid i ÖIS och önskar honom lycka till i den framtida karriären.


'Christian Lindström går till Qviding FIF' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se