”Det är inte så jag vill sluta som fotbollspelare”

I en artikel på fotbollsexpressen.se idag så talar Álvaro Santos ut i klarspråk vad han har för förväntningar på ÖIS och den kommande säsongen. Att vi får se Álvaro Santos spela i laget i vår ser allt mer avlägset ut efter att ha läst hans egna ord i en ganska så kort intervju.

”- Jag är snart 30 år (30 januari) och måste tänka på min och familjens framtid. Jag har gått ned från franska ligan till all-svenskan och nu superettan. Det är inte så jag vill sluta som fotbollspelare.”

Det återstår att se vad Dick Last och tränare Janne Andersson kan komma med för att övertala Álvaro om att spel i Superettan faktiskt kan vara något att ha. Jag tror dessvärre inte att det är möjligt. Jag förstår vår brasse mer än väl och jag förstår att hans personliga situation med familj o s v. Det är en svår nöt att knäcka helt klart. Det är nog dags att Dick & Co börjar se allvaret i situationen och på allvar börjar kolla på hållbara alternativ i anfallet. Utan Álvaro Santos i laget så tappar vi väl ca 80 procent av vår anfallskapacitet, för att inte tala om rutinen som följer med Álvaro hack i häl ut genom dörren. Illa!


'”Det är inte så jag vill sluta som fotbollspelare”' have 44 comments

  1. 18 januari, 2010 @ 11:39 Slicen

    Nämen är det snö ute? Usch! Va, ska vi spela i Superettan?, nämen usch! Å min fru gillar inte att vi flyttar när jag åker omkring och tjänar stora pengar, så usch igen! Å blir jag inte utlånad på något varmt ställe utan tvingas stanna kvar och göra 100 mål för Öis – så usch!

    Efter att ha läst detta hoppas jag av hela mitt hjärta att de begraver fanskapet i b-laget för återstoden av hans karriär – alternativt i en snödriva. Fy fan ett sånt jävla svin. Efter att Öis hållit honom under armarna under en halv säsong efter att han kommit otränad och skadad från Frankrike så lönar han klubben på detta sätt. Fy fan och – usch.

    Svara

    • 18 januari, 2010 @ 12:00 Ulf

      Håller med, det är dags för svenska klubbar att sätta ner foten. Kontrakt gäller. Särskilt då han precis fått en fet sign on bonus, särskilt som öis var den klubb som räddade honom då ingen anna klubb ville ta i honom med tång. Att helt plötsligt säga att hans fru har tröttnat på att flytta efter att av fri vilja skrivit på ett treårskontrakt, och att han inte klarar av kylan, då han absolut visste vad han gav sig in på är under all kritik. Om han inte vill spela så får han väl sitta i villan i askim utan lön i två år. Det är inte svårare än så. Det är dags att statuera ett exempel.

  2. 18 januari, 2010 @ 11:47 Diego Godin

    Rent spontant så tycker jag att Alvaro agerar mycket oprofessionellt. Vad ska vi göra med honom nu? Slicens förslag var faktiskt rätt bra när jag tänker efter!

    Svara

  3. 18 januari, 2010 @ 11:55 Kamel på grönbete

    Jag delar inte din förståelse, Mikael. Eller ja, det är klart man förstår att fotbollslivet kunde vara roligare för herr Santos än det är just nu. Men det är inte acceptabelt att han går ut och gnäller i pressen om det. Det är, som Diego skrev, oprofessionellt.

    Vad han borde göra är att, eftersom han nu känner så här, ta en intern diskussion med Dick om det går att hitta en lösning. Men gör det inte det så är det bara att bita ihop, spela i Superettan och prestera sitt allra bästa, vilket är vad han har skrivit på och fått betalt för att göra. Att ynka sig i tidningen gynnar varken honom själv eller ÖIS.

    Svara

    • 18 januari, 2010 @ 11:58 M

      Hear! Hear!

    • 18 januari, 2010 @ 12:56 Mikael Carlsson

      Jag ställer mig inte bakom Alvaros ovilja (eller paralleller till väder och vind) att spela i ÖIS men kan givetvis sätta mig in i hans önskemål och situation ändå och därmed se hans syn på saken som gör att han inte vill spela i ÖIS kommande säsong.
      Att spela som utlandsproffs, med mål att tjäna så mycket pengar som möjligt, men också att spela på så hög nivå som möjligt så är knappast Superettan ett alternativ för någon om man har lite skinn på näsan från större sammanhang. Med hans fotbollskunnande (som han visade oss i höstas) så förstår jag att han vill spela på högre nivå. Sen är ju media helt fel väg att gå för att föra fram sin åsikt innan den är förankrad i klubben man har kontrakt med.

      Sen kan man ju se krasst på det. ÖIS har kontrakt med honom och det gäller i slutänden. Klubben har all rätt i världen att be Alvaro sätta sig ner i båten och ro med de andra grabbarna som han har betalt för att göra. Däremot är jag inte säker på att det är det bästa för någon i långa loppet. Inte för Santos och inte för ÖIS.

      Skall man tvinga kvar Santos? Att sätta all tillit till en omotiverad forward för att ta oss tillbaka till Allsvenskan känns inte som rätt väg att gå. Uppenbarligen är Santos iallafall inte den proffsiga killen man trodde för inte allt för länge sedan. Att han väljer att gå till media före samtal med klubben och Dick känns inte så speciellt bra gjort.

    • 18 januari, 2010 @ 17:05 Martin Johansson

      Kan inte göra så mycket annat än att hålla med den gode kamelen här. Fruktansvärt osnyggt skött av Santos. Ta det här med Last, Janne och Ranäng. Sitt inte och gråt ut i GT. Visa lite balls för tusan.

  4. 18 januari, 2010 @ 11:57 M

    Satan, vad jag blir besviken på Álvaro. Urusel stil. Så där uppträder man inte mot någon som betalar en lön och en massa pengar. Som ger en en chans trots skador och usel form. Hur svårt är det att inse att han är i Superettan för att han varit med och spelat ner laget. Visst, han gjorde en fantastisk höst men hans skador och insatser under våren är en bidragande orsak till att ÖIS är i Superettan. Hade Santos satt ett av sina lägen i hemmamatchen mot Hammarby hade läget varit annorlunda. Blev riktigt jävla ledsen av att läsa det där. På sätt och vis vill man ju slippa se snubben igen. Vamos! Vanish! Disappear! Försvinn! Tappar all respekt för en spelare som uppträder på det där sättet. Oerhört oproffesionellt. En så pass taskig inställning lär inte vara bra för laget. Känns som att hans taktik är att göra sig omöjlig och på så vis tvinga fram en utlåning/försäljning.

    – Allt är bra bara jag slipper spela i Superettan.

    Fuck off!

    Nu gäller det för Last, Janne A och Ranäng att se sig om efter ett alternativ. Bort med Santos och in med en ny anfallare av hög klass. Det arbetet måste påbörjas nu. Santos vill jag aldrig mer se i ÖIS-tröjan.

    Svara

  5. 18 januari, 2010 @ 13:41 Bob Dobalina

    ” Allt är bra, bara jag slipper spela i superettan.”

    Nu råder det inga tvivel om att Santos har helt fel inställning. Sälj honom dyrt till Qatar eller någon annan liga som betalar för föredettingar som vill trygga sin pension. Satsa hellre på spelare som är stolta över att dra på sig Öis-tröjan.

    Svara

  6. 18 januari, 2010 @ 14:05 För kort som målvakt

    Även jag sållar mig till de besviknas skara. Jag har full förståelse för att Santos är besviken över att ÖIS degraderades till denna säsong. Vad jag däremot knappast kan tänka mig är Santos allvar (om han nu sagt på detta vis) är påståendet att en spelare inte uppmärksammas för det fall han vräker in 100 mål på en säsong i SE. Gör 100 mål och Rosenborg, IFK, Elfsborg, AIK, Köbenhavn FC, Celtic, Herenveen och en rad andra klubbar kommer att stampa i farstun med lukrativa kontrakt. Eller om du vantrivs och har bråttom Santos, gör 50 mål under vårsäsongen och du kan välja klubb redan i sommar när fönstret öppnas. Sedan finns förstås alternativet att tycka synd om sig själv, underprestera och avsluta karriären i ÖIS. Du borde vara vuxen nog att värdera din situation och ta beslutet själv tillsammans med din familj. Förhoppningsvis är någon som står dig nära klok nog att råda dig att inte gnälla i media.

    Svara

    • 18 januari, 2010 @ 14:27 M

      Vem är inte besviken på att ÖIS degraderas? Skillnaden är att vi (tillsammans med 95 procent av spelarna) måste leva med det medan han bara gnäller och försöker dra vidare till nästa klubb. Är det för mycket att begära lite lojalitet? Var är yrkesstoltheten? Kamratskapet? Som att köra sin familjs ekonomi i botten, försätta det gemensamma företaget i konkurs och dra på sig enorma skulder för att sedan begära skillsmässa och flytta till något skatteparadis med en nyrik tjugoåring piratebay-guru.

  7. 18 januari, 2010 @ 15:56 Yodabul

    Kan väl nämna Ken Fagerberg som ett bra exempel. Han presterade en säsong i SUPERETTAN och blev proffs i Danmark. Gutenstam vann skytteligan i SUPERETTAN och kom med i landslagets turné. Eller Erton + konstigt efternamn i Mjällby. Proffs blev han!

    Nej, gör Santos 30 mål i SUPERETTAN lär klubbarna vara efter han. Det vill jag lova…

    Svara

  8. 18 januari, 2010 @ 16:01 1887

    Jag tror dom lyckas övertala han att fortsätta åtminstånde till sommaruppehållet?

    Svara

  9. 18 januari, 2010 @ 17:22 Johan Orebäck

    Superettan avgörs inte på finlir. Motivation slår klass. Laget måste vara taggat och verkligen kämpa för att vinna. Se bara på lag som Ljungskile, Mjällby och Åtvidaberg. De lyckades inte för att de hade de bästa trupperna utan för att de hade spelare som var beredda att göra ALLT för att ta sig upp till Allsvenskan. Om fler spelare än Santos tänker som han gör så kommer detta bli en hemsk säsong… Jag ser ingen annan lösning än att sälja Santos. Det går inte att tvinga kvar honom för då kommer han göra mer skada än nytta är jag rädd.

    Svara

  10. 18 januari, 2010 @ 17:40 läktarcoachen

    Santos är 30 år och borde begripa bättre än att gnälla i pressen. I nuläget finns ingen klubb som är beredd att betala dyra pengar för honom vare sig i form av hyra vid utlåning eller som övergångssumma. Problemet tror jag inte är att man tvivlar på hans fotbollskunskaper utan att han är 30 år och har varit mycket skadad de senaste säsongerna. En skadefri vårsäsong i superettan där han öser in mål och hans läge på transfermarknaden kommer att ljusna. Och allvarlig talat, tror han verkligen att allsvenskan är ett så fantastiskt mycket bättre skyltfönster?Han borde inse att han inte har något annat val än att agera professionellt och prestera så bra som möjligt. ÖIS har betalt en signon fee för att han skall spela i tre säsonger och kan inte idka välgörenhet vare sig mot honom eller andra klubbar.

    Svara

  11. 18 januari, 2010 @ 17:55 Martin Johansson

    Om man läser Offsideintervjun så verkar det ju mer handla om att han och hans fru vill bo i Helsingborg. Utifrån den intervjun tycks det finnas två alternativ: Helsingborg och Allsvenskan eller Belo Horizonte och brasilianska ligan. Att slå sig till ro verkar vara ett nyckeltema. Man anar nästan en viss desperation. Jag måste säga att det här inte känns alls bra. Man får intrycket av att han och hans fru vantrivs i Göteborg. Kan man verkligen hålla kvar en sådan spelare och vad klarar en sådan spelare av att prestera?

    Svara

  12. 18 januari, 2010 @ 19:10 Vergilius

    Nej en omotiverad och bland de egna fansen impopulär Santos känns jäkligt tveksamt. Då tycker jag det är bättre att försöka krama så många kronor som det är möjligt ur världens dyraste köttbulle och lägga pengarna på ett mer motiverat alternativ.

    Till saken hör att även om Santos mot all förmodan blir kvar skulle jag vilja se ett halvetablerat namn för att öka anfallssbredden, känns rätt tunt i dagsläget. Därför bör vi få in två hyggliga gubbar om Alvaro sticker.

    Mina förslag, Ken Fagerberg och Ajsel Kujovic, om det finns möjlighet.

    Den här såpan lär dock fortsätta ett tag till.

    Tror fö att Alvaro är mycket väl medveten om vad han gör, han sätter press på Last & co samtidigt som han tydligt visar för andra klubbar att han är toksugen att lämna och därmed pressar han ner sin egen prislapp.

    Svara

    • 18 januari, 2010 @ 20:03 Martin Johansson

      Det känns som Santos har som taktik att göra sig omöjlig på Öisgården. Inte så snyggt. Under all kritik. Just nu är jag grymt förbannad på hans agerande. Hade en lång text på gång men insåg att det blev för många hårda ord för att den skulle vara OK. Får ta ut mina aggressioner på annat sätt.

      Håller i övrigt med om att vi skulle behöva ha in en anfallare till. Vad gör kultliraren Kocken Clarholm nu för tiden? Nej vars, det var ingen bra idé. Om Santos försvinner bör vi absolut förstärka med två gubbar. Skulle inte ha något emot att se herrarna Fagerberg och Kujovic i ÖIS. Realistiskt. Nej. Fagerberg kostar för mycket och jag har svårt att tänka mig att Kujovic vill komma till en klubb som tränas av en tränare som redan ratat honom. Glöm inte bort att Kujovic aldrig fick chansen i Janne Anderssons Halmstad och att han släpptes av HBK nu i vintras.

  13. 18 januari, 2010 @ 19:37 UB

    Det finns en lösning på problemet. En enda köpare kan tänkas värdera Alvaro Santos tillräckligt högt. Det är Alvaro själv. Och han har ju pengarna. Jag kan tänka mig att det blir som i Frankrike. Alvaro köper sig fri från kontraktet och hoppas kunna plocka tillbaka slantarna i en ny signonbonus. Just nu ser vi ett förhandlingsspel om priset.
    I Öis värdering av affären ligger både lönekostnaden för Alvaro och risken för att värdet sjunker pga av dålig prestation, ny skada eller bara för att tiden går.
    Alvaro försöker sig på konststycket att både snacka upp värdet på sig själv (skadefri och bra form) och sätta tryck på Öis att sänka priset.
    Det blir en uppgörelse som innebär att vi behöver köpa en ny anfallare. Men jag hoppas att Dick har is i magen i förhandlingen. Jag håller helt med om att det är osnyggt av Alvaro Santos, långt över gränsen för vad som är acceptabelt. Han skrev på ett kontrakt, och försöker nu låta någon annan stå för kostnaden när han vill bryta det.

    Svara

    • 18 januari, 2010 @ 19:59 Martin Johansson

      Du har givetvis rätt. Det är den enda acceptabla lösningen som jag ser det. Den är klockren och det är bara att hoppas att Santos själv inser det. På så vis ger han ÖIS tillbaka vad man satte in och så är han fri att gå till en ny klubb. Kan han inte tänka sig att göra det så får han stå sitt kast. Om ÖIS väljer att satsa på Santos tar man givetvis en stor risk. Han är onekligen skadebenägen och motivationsbristen/vantrivseln kan bli jobbig under säsongen.

    • 18 januari, 2010 @ 20:18 För kort som målvakt

      Även jag håller med. Nu gäller det även att inte vara småaktig utan tänka rationellt, ekonomiskt. Att släppa honom till Brasilien känns OK. Att släppa honom till någon annan svensk klubb utan att ÖIS gör en rejäl vinst på affären skulle dock kännas minst sagt surt. Han kom till klubben skadad och otränad och han har i lugn och ro fått rehabiliterat sig. Det skall inte ÖIS betala för! Vill han gå skall han betala vårdkostnad till klubben och då skall inte något högkostnadsskydd gälla! Nä, en nätt liten vinst för ÖIS och han är fri att gå säger hjärtat. Plånboken och förnuftet säger dock att vi får vara glada för varje krona vi lyckas få. En illojal och omotiverad spelare har vi ringa nytta av, må han så vara hur historiskt bra spelare han vill.

    • 18 januari, 2010 @ 23:00 Mikael Carlsson

      Vad som än händer så hoppas jag att ÖIS håller sig kyliga och samtidigt sätter press på Santos och håller fast vid att klubben aldrig tänker gå back på hans önskan om en bättre fotbollsframtid. Skall Santos lämna klubben så får någon vara villig att stå för fiolerna helt enkelt. Att låna ut honom för att låta de andra grabbarna göra jobbet och ta upp ÖIS i AS, och sedan ta tillbaka honom, lär aldrig hända. Sånt får aldrig hända. Antingen är man med eller så är man inte med. Inga ”Foppafasoner” i ÖIS hoppas jag innerligt!

  14. 18 januari, 2010 @ 22:49 Elfström

    Jag hoppas Sambadefensiv planerar ett lååångt inlägg om tillängliga anfallare som kan tänkas vara möjliga att anlända till sällskapet ;) Joel Johansson har ju det surrats en del om, sedan finns väl fortfarande lite folk tillängliga på free transfer som skulle funka i superettan. Typ Kristen Vikmäe eller Tobias Holmqvist.

    Svara

    • 19 januari, 2010 @ 08:24 Martin Johansson

      Du kan vara lugn. Vi jobbar på det as we speak! :-)

  15. 18 januari, 2010 @ 23:57 Anonym

    Ekenberg för i helvete…

    VA?

    Svara

    • 19 januari, 2010 @ 07:07 Johan Gellerman

      När han väl får chansen att spela i Allsvenskan tror jag inte han är speciellt sugen på att byta ner sig. Dock är jag av den åsikten att ÖIS borde värvat honom redan för ett par år sedan, han har ju ändå varit en av Superettans klart bästa anfallare i ett par år.

    • 19 januari, 2010 @ 08:24 Martin Johansson

      Dagens lustigkurre! Med tanke på att Ekenberg inte kunde tänka sig att byta klubb när allsvenska klubbar drog i honom när Mjällby låg i Superettan har jag svårt att se att han kan tänka sig att lämna Mjällby för spel i Superettan med ÖIS. Ekenberg är en kille med stil och finess. Lite lojalitet och stolthet. En spelare i min smak. Han har sagt någon gång i en intervju någonstans ”att ska jag spela i Allsvenskan så ska det bli med Mjällby”. Tror i och för att en hel del av detta bygger på att han blev bränd under sin tid i Helsingborg.

  16. 19 januari, 2010 @ 10:39 Jimmy

    Dags att leta efter en ersättare till Santos inte bara i sverige, utan varför inte lite överallt? Finns det inga Engelsmän eller sånt som vill pröva lyckan i Sveriges Härligaste klubb? ;)
    Gais fick hit en holländare och en nigirian. Tidigare även en engelsman. Varför skulle inte vi kunna göra något sådant?
    Eller kolla upp Ailton-spåret igen :)

    Svara

    • 19 januari, 2010 @ 13:00 Johan Gellerman

      Ailton har börjat producera i FCK och är väl mer eller mindre ordinarie så det kan vi nog glömma. Om Santos nu försvinner anser jag Ken vara den bästa, realistiska, ersättare som finns. Även om han har fått sparsamt med speltid i Midtjylland har han förhoppningsvis utvecklats både som fotbollsspelare och person.

    • 19 januari, 2010 @ 14:46 För kort som målvakt

      Ken? Jag är skeptisk som Dr Dängroth skulle säga. Om en sådan ”drömvärvning” skulle bli aktuell hoppas jag att den föregås av en minutiös kontroll av hans tid i Danmark. Jag har lusläst intervjun med honom i Offside 1000 gånger sedan Santos-affären började och i sann amatörpsykologianda tolkar jag honom som en strulpelle. Vem jag vill se på topp? Med mitt tänk får det väl bli Alf Svensson.

    • 19 januari, 2010 @ 16:53 Martin Johansson

      Ken, strulpelle? Inte då! ;-) Jag tillhör ju de som drömmer om att få återse Ken Fagerberg i ÖIS-tröjan igen. Tyvärr känns det inte realistiskt. Vi måste ju i sådana fall snacka om en utlåning och frågan är om Midtjylland verkligen skulle vara intresserade av något sådant. Ett anfall med Fagerberg och Anderberg skulle kännas lite intressant.

    • 19 januari, 2010 @ 16:43 Martin Johansson

      Ja, Ailton kan vi definitivt glömma. När jag var nere i Köpenhamn och kollade sist var det väldigt tydligt att han är en central del av FCK. Och det även om han överglänstes av Dame N’Doye. Dessutom har FCK bara tre anfallare i nuläget.

  17. 19 januari, 2010 @ 20:21 SB

    Två rågblonda kalufser på topp. Smack, smack. 4-0! Eller?
    Vi behöver fortfarande värva en anfallare till utöver en eventuell Ken.
    Något med bevisad effektivitet och med lite mer rutin. En Ekenberg kind of guy. Ja, jag överglorifierar Ekenberg… My bad.

    Någon som har bättre koll på marknaden för sådana gubbar?

    Alternativt skulle man kunna ta Anklev till anfallet och på så vis få in den rutinen och därigenom få utrymme till att värva en allsidig back istället. Det hade också gjort gott i truppen. Helst vill man ju se både och om de högt ställda förväntningarna (förhoppningarna?) kring satsningen skall kännas realistiska. Mittfältet är ju färdigt. Där kan vi välja och vraka. Seb, Mell, Zava, Alex, Anderberg, Anklev, #5 och Elving. Grande! Skönt att Pestisha ratades också. Vi har nog med klass att välja på i mitten. Vi kan spela 4 eller 5 man utan att kompromissa.

    Men funderingarna kring anfallet och backar kvarstår. Dick, verkställ följande: högerback och anfallare.

    Svara

  18. 19 januari, 2010 @ 21:24 Anonym

    Finns det inga mer bra spelare att hämta från Norge ,dom är ju vana vid vårat nordiska klimat . Vi behöver en anfallare som går rakt in i startelvan och sen behöver vi ha klart över höger och vänsterbackplatserna och backuper där. Jag var inte förtjust när Anklev blev placerad på högerbacken ,men nu tycker jag faktiskt att det blev bra, han är verkligen bra där och har kvaliterna att följa med upp. Sen funkar han bra ihop med Robin & CO.

    Svara

  19. 19 januari, 2010 @ 21:29 Yodabul

    Övertala Hemberg om comeback? ;)

    Svara

    • 20 januari, 2010 @ 06:52 Martin Johansson

      Klockren idé! Not. :-)

    • 20 januari, 2010 @ 13:44 Macky

      Bosco :)

    • 20 januari, 2010 @ 13:49 M

      Henri Scheweleff?
      Jukka Sauso är på provspel hos J-Södra!?!
      Kan man inte värva in Ze Rony också?
      Jag vill ha tillbaka alla från det fantastiska 2008-laget! Vår bästa årgång någonsin!

  20. 19 januari, 2010 @ 22:02 Anonym

    Ärligt talat tycker jag synd om ÖIS det blir aldrig lugnt och någon arbetsro. Mycket tråkigt detta med Santos, jag tyckte han verka vara en bra gubbe, men jag sågen också en loj spelare som inte tog några löpningar föra säsongen och stod nästan och vänta på bollen på fötterna. när han spåra ur mot domaren och blev utvisad ,Allbäck ochså tappa humöret och Robin gick fram och lugna ner, då var jag riktigt besviken på Santos. Sen är ju han en mycket stark bidragande orsak att vi idag spelar i superettan, han levererade ju inte till hundra procent han heller. Mycket dåligt att gå ut och klanka ner sin kolleger ,när man inte själv levererat till hundra procent. Sen något som jag personligen tycker så ser Santos gammal ut, både i kropp och utseende, Sen spelade han väl inget vidare i Frankrike. Hans tanke har nog varit att han skulle komma igång i ÖIS för att dra vidare hela tiden är min känsla nu.lite att utnyttja ÖIS faktiskt. Sen fattar inte jag att han inte har självinsikt var han befinner sig i för skick, status. Plus att konjukturläget inte är bra. Ibland får man uppskatta det man har ett tag och vissa vad man går för på planen,snacka om hur bra man är kan väl alla göra.Men man skall utförat också i verklighet över många matcher käre Santos man kan inte leva på gamla meriter. Det du håller på med är färskvara. Jag hoppas ÖIS kan tala om var han befinner sig för han verkar inte förstå det själv. lycka till både ÖIS och Santos , där ni befinner er nu gangnar ingen.

    Svara

  21. 19 januari, 2010 @ 23:20 Joalar

    Man undrar ju lite hur snacket med Ranäng gick idag. Det lär ju visa sig så småningom.

    Nu när det blir så många kommentarer till varje artikel samtidigt som det spottas ut artiklar så blir det väldigt rörigt just nu. Det är ju jättebra att kunna svara på en kommentar men det blir svårt att hitta den senaste kommentaren eftersom den kan hamna i mitten av ”kommenteringslistan”. Jag saknar den där funktionen som fanns på gamla Sambadefensiv där man kunde se de fem senaste kommentarerna. Är det möjligt månne?

    Svara

    • 20 januari, 2010 @ 06:34 Martin Johansson

      Joalar, det är nog mycket möjligt. Jag ska se över det. När det gäller kommentarsfunktionen till bloggen så kommer den ses över. Det är lite mer teknik bakom det nu när vi kör själva. Borta på N24 hade de heltidsanställda tekniker som satt uppe hela natten och filade på sidorna (som ändå aldrig fungerade på morgonen när man startade datorn). Vi har inte riktigt samma resurser nu. Man får ta det goda med det onda. :-)

    • 20 januari, 2010 @ 06:51 Martin Johansson

      Nöjd nu?

    • 20 januari, 2010 @ 13:30 Joalar

      Shit! Sambadefensiv är på tårna! Tackar så mycket. Det kommer underlätta väldigt mycket får såna stackare som jag som är här femton gånger om dagen.

    • 20 januari, 2010 @ 17:59 Martin Johansson

      Haha! Klart vi är på tårna. Om någon bjuder upp till dans är vi alltid med på noterna. We aim to please and all that jive är vårt motto här på Sambadefensiv!


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se