En rödblå framtid

Ska jag vara ärlig så är det med skräckblandad förtjusning jag ger mig in i bloggvärlden. Jag har aldrig bloggat tidigare och jag har inte skrivit långa inlägg på Svenska Fans ÖIS-forum. Men när en av de (enligt mig) bästa fotbollsbloggarna i Sverige efterlyste skribenter så bestämde jag mig för att ”ansöka”. Till min stora glädje så tyckte inte Martin Johansson att min ålder var något problem. Med mina 16 år är jag så vitt jag vet den yngsta av sambadefensivbloggarna.

Vem är jag då?

Mitt namn är Johan Orebäck. Jag pluggar på Hulebäckgymnasiets it-medialinje. Mitt ÖIS-liv startade 2002 och min första match var mellan Sällskapet och Helsingborgs IF. Matchen slutade 2-2 och jag blev frälst. Sedan dess så har ÖIS hunnit med att åka ner till Superettan, åka upp till Allsvenskan och nu har ÖIS som bekant åkt ur igen. Lustigt nog så är det stunder som dessa som förenar supportrar och förhoppningarna och förväntningarna på 2010 är stora.

Mitt personliga mål med att blogga för Sambadefensiv är först och främst att utveckla mitt skrivande. För närvarande så kommer mina bidrag till bloggen vara rapporter från fredagsträningarna. I framtiden hoppas jag dessutom kunna bidra med lite intervjuer och kanske till och med mina egna tankar kring ÖIS. Jag vill vara med och göra Sambadefensiv så bra som möjligt och göra så att så många Öisare som möjligt har Sambadefensiv som startsida.

Nu till säsongen 2010. Det kommer bli jobbigt. Men med Seb klar så får vi  en spelartyp som vi hade behövt hela första halvan av förra säsongen. Om Santos stannar och håller sig hel så har vi ett anfall av allsvensk klass. Om någon mer spelare skall värvas in så föredrar jag en vänsterback. Adam Eriksson kan visserligen få sitt genombrott i år men det kan man inte lita på.

Förhoppningsvis så kan vi i framtiden titta tillbaka på säsongen 2010 med glädje. Säsongen då vi vann Superettan, flera unga spelare slog igenom och grunden lades för en rödblå framtid.

Vi hörs. Älska ÖIS!


'En rödblå framtid' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se