Radio ÖIS!

 Posted by at 13:34  Superettan
Jan 262010
 

Det är faktiskt riktigt positivt att folk bemödar sig att sprida ÖIS varumärke på bred front. Sambadefensiv.se är ett exempel. Radio ÖIS är ett annat. Ja, ni hörde rätt! Likt böneutropare i toppen på en minaret kommer Joakim Geigert med Dj Anklev att basunera ut ÖIS-snack varje torsdag, mellan 14-17, på GNF (Göteborgs Närradioförening) på frekvensen 103,1. Det hela lär starta i början av Februari enligt ÖIS hemsida.

”Lyssnarna kan förvänta sig det mesta inom klubben och vi kommer att ha upp- och eftersnack när det gäller matcher, intervjuer, gäster och annan information som rör klubben men även information från övriga sektioner inom ÖIS.”

Jag tycker det hela låter helt fantastiskt! Jag väntar med spänning på det första programmet och hoppas givetvis att det hela kommer att bli en succé. Ju mer ÖIS, desto bättre!

Bookmark and Share

  11 Responses to “Radio ÖIS!”

 1. Nu jävlar satsas det! hotell vid öisgården o radio, underbart bara det inte går ut över truppen

  • Jag måste ha missat detta. Var har det stått om hotell vid öisgården?

   • Det stod i gårdagens GP

    • Å rackarn. Är det någon som vill förklara vad det handla om för en som inte prenumererar på GP? Jag har inte lyckats hitta något på gp.se om det. Hur konkret är det? Finns det någon tidsplan?

     • En Fotbollshall som finns i Ulricehamn skulle dom satsa på, (som kan hyras ut) visar ju sig nu i vinter hade varit mycket bra. Skulle passa bra ihop med Hotellverksamhet.

     • Än bättre är det förstås om någon av er mer it-savvy ÖISare skannar in skiten och postar någonstans så vi fattiglappar också kan få läsa artikeln. Eller… kanske att man får ta en sväng till biblioteket.

     • Jag letade runt på nätet men hittade inget om hotellplanerna och fick ett tag föör mej att jag hade drömt men sen kollade jag i pappers GP från igår eller förrgår och där stod det att det fanns planer på det och att man höll på att kolla upp lite saker men inget är klart. Hotelllet skulle isåfall byggas i närheten av öisgården och innehålla ett nytt gym mm. men det står alltså inte på nätet.

 2. Kommer vi att få höra Gellermans vackra stämma i etern?
  Gellerman’s Weekly Board Review – Det hade varit en programpunkt som hette duga!

 3. Suveränt initiativ!
  Utgår ifrån att finns möjlighet att lyssna i efterhand.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>