Tipselit förstärker från Alingsås IF

Enligt uppgifter i Alingsås Tidning har ÖIS tipselitlag gjort klart med två nyförvärv från Alingsås IF. Det rör sig om backen David Hall och målvakten Alexander Bergstedt. De båda spelarna har skrivit på kontrakt som sträcker sig över tre år. Hall och Bergstedt har dock tränat med ÖIS av och till sedan sommaren 2008 men på grund av lite kommunikationsmissar och administrativt strul har övergången dragit ut på tiden (i alla fall om man ska tro Alingsås IF:s ordförande).

Av döma av spelarnas uttalanden i Alingsås Tidning är det två killar med självförtroende som skrivit på för ÖIS:

– Det känns tryggt att dom skrev just tre år med oss, då känner man förtroendet. Dessutom känner jag att jag har en bra chans att ta en plats i laget. (David Hall)

– I dagsläget känner jag att jag är nummer ett på målvaktspositionen. (Alexander Bergstedt)

Sambadefensiv hälsar givetvis David och Alexander varmt välkomna till ÖIS.


'Tipselit förstärker från Alingsås IF' have 2 comments

  1. 29 januari, 2010 @ 12:27 Mikael Carlsson

    Kanon! Hoppas killarna blir något av det vi efterfrågar i Vergilius text om ungdomars talangutveckling i Sverige.

    Dessvärre är ju läsningen i Alingsås Tidning beklaglig och sätter åter igen ljus över den inkompitens vad gäller administration på ÖIS-gården. Vad är problemet? För det ÄR ett problem. ÖIS verkar återigen ha schabblat till det med löften hit och dit och brist på papper här och där. Lägger man till lite kommunikationsbrist där också så har vi kakan klar. Det är ledsamt att läsa om att ÖIS inte uppträder så proffsigt man bör kunna förvänta sig av en klubb av den digniteten.

    SHAPE UP Örgryte IS!

    Svara

    • 29 januari, 2010 @ 13:20 För kort som målvakt

      Jag måste tyvärr hålla med. Att i situationer som dessa ”trodde att det fanns en överenskommelse sedan tidigare och att spelarna redan var deras,” (i och för sig Alexander Nilssons version, inte Dicks) är inte acceptabelt. Det verkar tyvärr som om det blivit lite ÖISisch att inte riktigt ha kontroll, att tro i stället för att veta.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se