Är Ken på väg tillbaka? Jag tror faktiskt det.

Jag hade inte möjlighet att lyssna på Radio ÖIS så hörde det aldrig själv men enligt ÖIS-1887 på Svenska Fans-forumet så ska Dick inte ha närvarat (vilket det var sagt på förhand att han skulle) och det ska ha funnits en ”mycket bra anledning” till detta. Tidigare i veckan fick jag höra att ÖIS ska ha förhandlat med Ken och det ska bara ha varit lönen som skulle lösas innan det var helt klart. Enligt Dicks utsago till Sportsday.se så är ju ekonomin god och då kanske man har kunnat att matcha Kens bud och det är den mycket bra anledningen till att Dick uteblev från dagens Radio ÖIS. Jag personligen hade inte blivit förvånad om Ken presenterades inom den närmaste veckan.

Och som avslutning får jag väl ändå säga att man måste älska Silly Season!


'Är Ken på väg tillbaka? Jag tror faktiskt det.' have 10 comments

 1. 11 februari, 2010 @ 18:32 Felix

  Man gick dock ut på facebook och sa att han var på steater men med vem sa dom inte…

  Svara

  • 11 februari, 2010 @ 18:54 För kort som målvakt

   Ken på teater? Är det det Du antyder eller menar? Tillåt mig småle åt tanken. Det är säkert inte något av Tjechov, Brontë eller Harold Pinter i så fall. Nu var jag elak och fördomsfull, jag ber uppriktigt om ursäkt.

  • 11 februari, 2010 @ 19:16 Vergilius

   Ken känns mer som en Beckett-man.

   Vem fan är på teater 14 på en torsdag förresten? Kanske inte är live iofs.

   Hur var programmet? Kändes det proffsigt eller lyssnar man på det enbart för att det är ÖIS?

  • 11 februari, 2010 @ 19:33 ras

   Programmet kändes gediget och man fick aldrig känslan av att det skulle vara amatörmässigt, Dock så hade de inte tillräckligt med mikrofoner så vissa hördes dåligt.
   Några småmissar som att inte stänga av sina mikrofoner under musiken och för hög bakgrundsmusik men det är barnsjukdomar som kommer bli bättre.
   Studiotjötet var riktigt bra och roligt att lyssna på.
   Bra helhetsbetyg måste jag ge programmet.

  • 11 februari, 2010 @ 19:57 Rafael

   Radio öis verkligen över förväntan. Kan bli riktigt bra om de fortsätter på samma bana. Kändes verkligen inte amatörmässigt (överhuvudtaget mil bättre än många andra sk ”proffs” typ morgongänget) och jag tycker radioformatet gör sig så mycket bättre än klubb tv. Anklev klockren sidekick, lite bitter, lite sarkastisk, precis så man vill att en sidekick skall vara.

 2. 11 februari, 2010 @ 20:30 Anonym

  7/10

  Svara

 3. 11 februari, 2010 @ 21:22 Johan

  Kolla sportsday nu :D

  Svara

 4. 11 februari, 2010 @ 22:18 Mikael Carlsson

  Inte så himla tråkig nyhet faktiskt.

  Ken i ÖIS hade varit en riktigt bra lösning. Helst hade jag vilja se Alvaro Santos och Ken Fagerberg tillsammans i anfallet nästa säsong, men efter ännu ett småbarnsgny i media från Alvaro (om nu inte tidningarna och speciellt Sportsday.se väljer att framhäva just det gnälliga hos Alvaro) så tvivlar jag att vi får fason på honom lagom till att säsongen börjar. Det var då f-n att Alvaro inte bara kan se till att hålla käften tills dess att allt är klart och att han har fått som han vill. Hade hellre sett att att han skötte det här snyggare och såg till att hitta ett annat lag i tysthet och sen i all proffsighet lämnar ÖIS utan ett överflödigt knyst. Gud vad mycket mer den herr’n hade tjänat på ett sådant agerande. Börjar bli löjligt det här om så bara hälften av det som skrivs i media stämmer…

  Men men. Ken. Du är mer än välkommen till vårt kära rödblått!

  Svara

 5. 12 februari, 2010 @ 10:07 Felix

  Nej jag börjar nästan tro på att ken är påväg, för bå nått sätt såp känns det som att vi har pengarna att ro detta i hamn. Man kan ju dock diskutera om han var på teater eller inte och isåfall med vem? men i nuläget så skiter jag fullständing i vad ken och dicke är bara det blir klart.

  Svara

 6. 12 februari, 2010 @ 16:02 Vergilius

  Det här citatet från sportsday.se…

  ”Även om Ken i veckan satte klubbrekord när det var dags för konditions- och fystester.”

  …gör att jag tror att Ken kommer vara riktigt jäkla bra i ÖIS-tröjan om och när han dyker upp, han har inte spenderat två år i Danmark på soffan spelandes Xbox, han har kört hårt, han är bättre än när han lämnade, betydligt bättre.
  Får han bara förtroende, vilket han får i ÖIS, så tror jag han kommer vara magnifik. Han hade förvisso fantastisk fysik när han drog, men jag tror det är en rejält vässad Fagerberg som kommer. Om han kommer.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se