Eftersnack, GAIS-ÖIS

ÖIS assisterande tränare Janne Carlsson var mycket nöjd efter att ÖIS vunnit träningsmatchen mot GAIS med 2-0  efter mål av Markus Gustafsson och Jakob Olsson.

Hur ser du på dagens tillställning, Janne?

– Det var en kul match med mycket kamp och j-l anamma. Vi gör en bra insats, offrar oss och skyddar målet till varje pris. GAIS är ett duktigt lag, så försvarsmässigt agerar vi väldigt bra – men vi måste bli lite tryggare i passningsspelet.

Vi fick äntligen hålla nollan också.

– Peter Abrahamsson har inte gjort några misstag tidigare, men har heller inte fått gjort några räddningar och det har ändå ramlat in många bollar. Nu såg man riktigt hur han växte när han gjorde ett par fina parader, så det var extra kul för hans del.

Det var en del omplaceringar i försvaret.

– Christoffer Bengtsson och Björn Anklev gör ett bra jobb och visar att man är ett tänkbart alternativ som ytterbackar, men det är många som konkurrerar om platser i backlinjen. Vi har ju även Valter Tomaz Jr, David Leinar och Adam Eriksson, så det gäller att hitta den rätta kombinationen. Under säsong vill man egentligen inte byta så många utan vi vill ha en stomme på 7-8 spelare och sedan gå runt på de andra platserna.

Och nu var äntligen Alvaro Santos tillbaka på plan.

– Ja, han visar stundtals att han är en klasspelare. Det märktes dock att det är hans första match och att han har långt kvar till toppform, så minutrarna var viktigare än kvalitén. Det är betydelsefullt att han kommer igång. Ken Fagerberg är som vanligt snabb och stark – och gör en härlig framspelning till 2-0-målet. Han har varit igång mer i Danmark, men har också en bit kvar.


'Eftersnack, GAIS-ÖIS' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se