Jonsson: ”Det har gått lite upp och ner”

Usch, vad det är trist när tiden står stilla. Hur länge är det nu som ÖIS har befunnit sig i Ayia Napa på Cypern? Ett halvår? Räcker ens det. Det måste vara uppemot ett år. Så känns det i alla fall just nu. På söndag är det dock dags för årets sista träningsmatch. Gôtt! Bara tre och en halv dag kvar. Gôtt! Bara en och en halv vecka kvar till säsongsstart. Gôtt!

I brist på matnyttigt material och heta nyheter kring ÖIS vill jag passa på att tipsa om Ttelas finfina intervju med Robin Jonsson. I intervjun berättar Jonsson bl.a. om att han efter nedflyttningen i höstas funderade på att lämna ÖIS för en flytt hem till FC Trollhättan, men när ÖIS gjorde klart att man satsade åter mot Allsvenskan bestämde han sig att skriva på för ytterligare tre år. Något som vi Öisare givetvis är mycket glada för. Om försäsongen och uppladdningen inför årets säsongen säger Jonsson följande:

– Försäsongen har gått lite upp och ner. Vi har haft en del skador och inte kunnat gå runt på så många spelare. Det har betytt att några har fått spela väldigt mycket och så har vi spelat många matcher också.

Intervjun avslutas sedermera med att Jonsson förklarar att målsättningen för året är att ta klivet upp i Allsvenskan, men att man också är förberedda på att det inte finns några enkla matcher i årets Superettan samt att man räknar med att plocka många poäng hemma på Gamla Ullevi.


'Jonsson: ”Det har gått lite upp och ner”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se