Miniintervju Björn Anklev

Kapten Anklev fick en tuff dag på jobbet. Väsby anföll ofta på hans kant och Björn fick ta till några patenterade glidtacklingar för att hålla rent. Självklart var han inte nöjd med vare sig spel eller resultat.

Det blev med nödrop oavgjort mot ett tippat bottenlag, Björn.

– Direkt efteråt så känns det surt. Klart att vi är glada att vi fick en poäng, men Väsby är ett lag som vi ska slå. Det blir kanske som -08 när vi spelade 0-0 mot Bunkeflo i premiären och de åkte ur medan vi vann serien…

Svårare match än väntat?

– Varje omgång kommer att bli stenhård och vi är beredda på tuffa matcher precis som det blev idag.

Vad var det som inte fungerade i den här matchen?

– Vi måste analysera det mer, men det är nog mest det korta passningsspelet och att värdera situationer som vi bör förbättra. Vi ska också höja oss i spelet på sista tredjedelen. Andravågen måste vara betydligt bättre. Positivt är att vi krigar hela matchen – annars hade jag varit orolig.

Det har annars läckt en del bakåt i träningsmatcherna.

– Jag tyckter att backlinjen och försvarsspelet fungerade bra idag. De var duktiga på mitten, men kom inte till så värst många farligheter. Det var bara den där 10-minutersperioden med stolp- och ribbträff samt straffen som var jobbig.

Hur vill du sammanfatta kvällen?

– Spelet fungerade inte till 100% och det är det extra viktigt att man kämpar och sliter. Vi ger oss aldrig! Det tar vi med oss.


'Miniintervju Björn Anklev' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se