Målintervju, Robin Jonsson

Klockan var nästan framme vid full tid. Lirarnas Lag kämpar desperat för att undvika förlust i hemmapremiären. Det ser dystert ut, men med 10 man på plan lyckas man till slut forcera in bollen i mål. Först såg det ut som Markus Anderberg var målskytten, men det visade sig att siste man på bollen var mittbacken Robin Jonsson.

Du blev en oväntad matchhjälte, Robin. Berätta om målet.

– Pavel slår en hörna som nickas bort och Markus slår på ett skott som är på väg att gå utanför. Då sticker jag fram foten och klackar bollen med utsidan så att det ställer målvakten. Först var jag orolig att jag var offside, men fick se att de hade två försvarare kvar på målllinjen.

Vad säger du annars om matchen?

– Det var en typisk köttamatch, vi förstod att det skulle bli tufft och svårspelat med tanke på hur planen såg ut och taktiken var att slå långt

Det blev ingen enkel resa precis.

– Nej, det var tufft efter utvisningen, så det är skönt att få en poäng efter att ha legat under till sista minuten och mycket starkt med tanke på att vi var en man mindre.

Det blev mycket fokus på domaren.

-Jag tycker domaren tappar matchen i andra. Det är absolut inte straff, Tommy är före på bollen och så förlorar Holster fotfästet och faller.

Hur missnöjd är du med oavgjort?

1-1 är ok efter omständigheterna, men det är klart att vi ville ta en trea i premiären.


'Målintervju, Robin Jonsson' har en kommentar

  1. 14 april, 2010 @ 12:28 Tjuvnyp

    Spela på Valhalla för i helvete! Jag har sagt den många gånger och säger det igen. Fuck Gamla! Det går ju inte spela fotboll på den leråkern.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se