ÖIS möter Degerfors på Behrn Arena

Då är äntligen ett beslut fattat om var matchen mellan ÖIS och Degerfors spelas på fredag. Efter mycket om och men kommer matchen att spelas på Behrn Arena i Örebro. Goda nyheter för de allra flesta får man anta. Dels är resan mellan Göteborg och Örebro avsevärt mycket kortare än resan mellan Göteborg och Borlänge. Dels kan det nu tänkas bli hyfsat med publik på matchen. Något det inte skulle blivit om matchen hade spelats i Borlänge. Dessutom slipper nu ÖIS påbörja sin resa redan i dag utan nu kan man ta bussen upp under fredagen. Förberedelserna och uppladdningen inför årets viktigaste match kan därmed fortgått precis enligt plan.

Och sist men inte minst, istället för Stora Vallas risiga gräsmatta blir det spel på Behrn Arenas fina konstgräs. Perfekt för Lirarnas lag?

Matchen sänds i TV4 Sport. Den alltid lika förträfflige Niklas Jarelind kommenterar. Allt enligt uppgift från Fotbollskanalen.


'ÖIS möter Degerfors på Behrn Arena' have 7 comments

  1. 15 april, 2010 @ 10:15 gogol

    jäkligt gött!

    Svara

  2. 15 april, 2010 @ 10:39 G.C

    Yes, en riktigt fin matta att spela på! Det var verkligen en bra lösning.

    Svara

  3. 15 april, 2010 @ 10:41 Polaren Per

    Härligt. Bättre plan, enklare kommunikation och tv-sändning. Enda som e tråkigt att det inte bli rett besök på klassiska stora valla. Men det kan jag ta:)

    Svara

  4. 15 april, 2010 @ 11:07 SB

    Yes! Äntligen en positiv nyhet.

    Nu kör vi. Vad går inträdet på?

    Svara

  5. 15 april, 2010 @ 17:18 Bob Dobalina

    ”Årets viktigaste match.” Kanske det. Men det var nog att ta i.

    Svara

    • 15 april, 2010 @ 17:28 Martin Johansson

      Haha, klart jag tar i. Jag tänkte köra den hela säsongen. Varje match är årets viktigaste match. Jag gör det lätt för mig själv och sätter samtidigt press på spelarna. Jag är inte dum jag! Och nej, det där skulle inte tas på allvar. Ledsen om det gick att misstolka.

    • 15 april, 2010 @ 19:03 E

      Alltid intressant med viktighet. Vinner man serien med en poäng är den eller de poäng man tagit på bekostnad av tvåan av störst värde,dvs viktigast. Å andra sidan, hade man inte tagit alla dom andra poängen vart och ett hade ju inte just dom viktigaste poängen varit viktiga alls. Det gör alla poäng viktigast och därmed blir alla matcher viktigast. Alltså tar inte Martin i utan är bara helt logisk i sitt konstaterande att nästa match är den viktigaste.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se