Von Brömsen: ”Vi är stabila och tunga att möta”

Efter 31 minuter tvingades Tommy von Brömsen lämna över sin plats på vänsterbacken till Christofer Bengtson.

Du blev utbytt ganska tidigt, vad hände Tommy?

– Jag var ute på kanten och täckte ett inlägg. Då sträckte jag till ljumsken lite grand och det satte sig högt upp. Det började knuta sig, men kändes ok först – sen blev det värre och värre ju längre vi spelade. Eftersom det var lång tid kvar, så var det ingen mening med att chansa utan det var bäst att byta innan det blev riktigt allvarligt.

Ändå var du uppe på en offensiv hörnan precis innan du lämnade.

– Det kanske inte var så förståndigt, men det var det sista som skulle hända innan bytet och jag joggade försiktigt.

Tror du på spel i nästa omgång?

– Vi får se hur det känns i morgon och hur ljumskarna reagerar.

Annars gick det väldigt bra idag.

– Vi gör en bra match, precis som tidigare är vi stabila och tunga att möta, utöver det så stämde spelet idag. Det var kul, vi spelade verkligen fotboll.

Extra surt att inte få vara med hela matchen?

– Det var roligt den stunden jag var med och då vill man absolut inte kliva ut. När vi får igång liret vill man ju vara med i 90 minuter.

Planen på Värendsvallen?

– Det här är en gräsmatta… Den är sju gånger bättre än Gamla Ullevi och bättre än så här kan man inte räkna med i nuläget.

ÖIS har blivit väldigt ett starkt bortalag.

– Jag vet inte hur mycket man ska älta det här med mattan, men hade inte Ullevis gräsmatta sett ut som den gör, så hade vi nog tagit minst en hemmavinst också.

Har du gått och tänkt på missen senast som ledde till Landskronas 0-1 ?

– Det var en lång rad av felbeslut, men när underlaget är som det är så ska man kanske inte slå en bakåtpassning i det läget. Det var synd att vi inte kunde rensa undan där, vi hade flera chanser att reda upp det.  Det är sånt som händer, man får titta framåt och inte hänga upp sig på sådana saker.


'Von Brömsen: ”Vi är stabila och tunga att möta”' har en kommentar

  1. 10 maj, 2010 @ 11:37 Danny E

    Apropå planerna och Gus gräs så ryktas det om ny planinspektion på onsdag. Sannolikt kommer planen förklaras sportsligt orättvis och DO:s match mot Örebro flyttas i sådana fall till Rambergsvallen. Även skinnvästarnas match mot knallarna sägs vara i farozonen. Gamla goa Göteborg! Dags att kräva skärpning från Guab.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se