ÖIS överväger samarbete med Oddevold

Enligt uppgifter från Oddevoldstrakten för ÖIS och Oddevold en diskussion om att inleda någon form av samarbete kring fotbolls- och marknadsfrågor. ÖIS sportchef, Dick Last, och marknadsansvarige, Henrik Svartborn, besökte i tisdags bohusklubben för att träffa klubbens ordförande, Stefan Mattsson, och vice ordförande, Karl-Erik Nilsson. Under två timmar diskuterades olika möjligheter till samarbete klubbarna emellan. För närvarande är det dock enbart diskussioner som förs mellan de två klubbarna. Något beslut om ett samarbete är inte fattat. Som det ser ut i nuläget kommer dock fortsatta kontakter att hållas mellan klubbarna.

Sambadefensiv har under dagen ringt Dick Last för att få veta lite mer om vad det är för typ av samarbete som diskuteras mellan de två klubbarna och vilka ytterligare samarbeten som ÖIS har eller planerar med andra klubbar. Tyvärr har vi inte fått något svar.

Oddevold spelar i dagsläget i Division 2 Västra Götland. En serie som klubben leder efter sju spelade omgångar, så här långt har det blivit fem vinster, en oavgjord och en förlust.


'ÖIS överväger samarbete med Oddevold' have 2 comments

  1. 3 juni, 2010 @ 19:10 Anonym

    Hoppas ÖIS efter många års snack om diverse samarbetsavtal kan omsätta detta till något konkret som är givande och har förutsättningar att utvecklas under en längre period. Jag är väldigt förtjust i det sätt AIK nyttjar Väsby, tror det är helt rätt väg att gå, ser i alla fall väldigt många fördelar, även om det säkert kan bli en ekonomisk belastning. Och frågan är om ÖIS i nuläget är tillräckligt starka för att omsätta ett sådant projekt.

    Svara

    • 3 juni, 2010 @ 19:21 Johan Gellerman

      HTFF kostar Hammarby en miljon kronor om året. Nu kommer vi nog inte betala liknande summor för att samarbeta med en redan befintlig klubb men det kan vara värt att ha en samarbetsklubb, om inte annat för att yngre spelare ska kunna få spela a-lagsfotboll i tidigare ålder.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se