Spelarbetyg IK Brage – ÖIS 2-2

Så har vi fört in ÖIS åttonde oavgjorda match säsongen 2010 i protokollet. Det börjar bli tröttsamt det här. Ett nytt poängtapp i slutminuterna. Gäsp! Den här gången mot Brage och med fullständig kontroll på situationen. Fy fan! Det här var en match som ÖIS skulle ha avgjort redan under inledningen av den andra halvleken.  Men inte fan gjorde man det. Istället släppte man in Brage i matchen och lät nykomlingarna göra två mål efter att bara ha haft tre skott på mål. Det kan knappast vara OK och frågan är om det inte måste till en förändring. Kanske är det dags för ÖIS att plocka upp de individuella samtalen med Olof Röhlander igen. Något måste helt klart göras för så här kan vi inte fortsätta.

Efter besvikelsen efter gårdagens match var det få i Sambadefensivs redaktion som hade energi nog att sätta spelarbetyg och skriva kommentarer. Inte så konstigt, eller hur. Bakom betyg och kommentarer står därför undertecknad helt allena. Och jag måste erkänna att jag mest känner hopplösheten gro och jag har därför inte orkat gräva ner mig allt för mycket i detaljer. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

Peter Abrahamsson 1

Efter ett så ödesdigert misstag kan det inte bli så mycket annat än en etta. Peter Abrahamsson hade verkligen inte mycket att göra under matchen mot IK Brage, men lyckas ändå spela en matchavgörande roll. Elva av tio målvakter hade tippat ut det där inlägget till hörna. Elva av tio, det tål att upprepas. Att försöka plocka ner det och behålla bollen under kontroll finns inte på kartan. Så. Djävla. Onödigt. Fram till den 80:e matchminuten hade inte Brage ett enda skott på mål. Därefter sköt man tre skott och gjorde två mål. 33 procent i räddningsprocent är långt från godkänt och det vet både Peter och ÖIS om. Någon mer än jag som tror att det första Dick Last gör när han kommer in till kontoret i dag är att ringa Bengt Andersson? En hundring på att Den Gamle vaktar ÖIS mål mot Hammarby på måndag, any takers?

Christofer Bengtsson 3

Jag måste säga att Christofer Bengtsson är en av få spelare som kunde kliva av planen med gott samvete. Gjorde ett hyfsat dagsverket, trots att han hade den oangenäma uppgiften att hålla kontroll på Brages speedkul och fintekniker Robbin Sellin.  Hade kanske kunnat komma med lite mer i offensiven än vad han gjorde i går. Å andra sidan, om Bengtsson fortsätter så här har vi snart ett anfallspar bestående av Álvaro Santos och Björn Anklev.

David Leinar 3

Äntligen fick han då sätta dit en boll, David Leinar. Det har varit så nära så många gånger den här säsongen. Leinars agerande vid ÖIS 0-1-mål var riktigt snyggt. En vältajmad löpning mot ytan vid den första stolpen och precis i rätt ögonblick tränger sig Leinar förbi Niklas Eklund och skarvar bollen mot det första krysset. Ribba in. Djävligt snyggt och välförtjänt. So what att den touchade Eklunds backhuvud. Leinar måste dock ta ett större ansvar när han märker att Robin Jonsson inte klarar av att hantera Daniel Åkervall. I den här backlinjen är Leinar den mest rutinerade spelaren och han måste därmed ta ett större ansvar. Som det blev nu har han stor skuld i att Brage åt upp ÖIS försprång.

Robin Jonsson 2

Robin Jonsson gör egentligen ingen jättedålig match. Det känns som att han faktiskt har kontroll på läget. Kanske är det just det som är problemet. Att det smög sig in ett lugn. En uppfattning om att det här grejar jag. Jag klarar av det här. Robin hade dock under långa perioder svårt att förstå sig på Daniel Åkervall. Det är också Robin som tappar bort Åkervall vid Brages 1-2-mål. Åkervall tar en löpning in från högerkanten och dyker upp i Robins yta och får omarkerad nicka in reduceringen. Inte OK. Jonsson hade dessutom under hela andra halvlek svårt att lösa Brages taktik att överbelasta ÖIS vänsterkant och fick aldrig samspelet med Tommy von Brömsen att stämma.

Tommy von Brömsen 2

Efter två raka matcher med fint spel hade Tommy von Brömsen det lite tyngre mot Brage. Under den andra halvleken envisades Brage med att överbelasta ÖIS vänsterkant och von Brömsen fick gång på gång se sig överspelad. Båda Brages mål kom också efter inspel från vänsterkanten. Vid det första målet borde von Brömsen kunnat stå upp bättre och stängt ytan för Jesper Mendén. Det spelar ingen som helst roll att Öisarna hävdar att det är offside. Man spelar fram till domaren blåser. Något samtliga Öisare borde känna till vid det här laget.

Alexander Mellqvist 3

Bäste Öisare? Jag tror faktiskt det. Under de 65 minuter som han fortfarande orkade springa vill jag nog hävda att Alexander Mellqvist gör sin bästa match för året. Ständigt delaktig i ÖIS uppspel och dessutom farlig med sina genombrott och sin tyngd inne i straffområdet. Visade dessutom upp ett fint spelsinne och smart spel vid ÖIS 0-2-mål. Den passningen på ett tillslag var utsökt. Och ja, vi väljer att bortse från Mellqvists två avslutande minuter då han mest lunkade omkring på planen som om han hade drabbats av kollunga.

Pavel Zavadil 2

Under ungefär 75 minuter har Pavel Zavadil fullständig kontroll på mittfältet. Men så helt plötsligt hände något och ÖIS tappade kontrollen, sjönk tillbaka och gav Brage initiativet. Till stor del tack vare att Pavel kom bort sig på mittfältet. Kanske var det positionsbytet där Sebastian Johansson kom in centralt istället för Markus Gustafsson. Kanske var det bara så att Pavels krafter tröt i värmen. Oavsett vilket måste Pavel kontrollera spelet bättre när ÖIS blir så pass tillbakapressade som man blev under den sista  kvarten.

Markus Gustafsson 2

Junior-Mackan fortsätter att blanda och ge. I gårdagens match hade Markus Gustafsson ett antal vackra framspelningar och instick, men det såg också ut som att han hade oerhört svårt att hänga med i defensiven. Måste bli bättre i sitt positionsspel om han vill hålla fast vid sin plats i startelvan. Å andra sidan, om han kan leverera fler passningar av den sort som han gjorde vid Luka Mijaljevics friläge i den första halvleken och vid Björn Anklevs 0-2-mål så kan han bli oerhört viktig för ÖIS offensiv. Det är bara att hoppas att Mackan är kvar i startelvan som central offensiv mittfältare när Álvaro Santos kommer tillbaka från skada. Kan ni tänka er vad Santos kan göra med Mackans instick och passningar. Mumma!

Alex Perreira 2

Även Alex Perreira fortsätter att vara upp och ner. Stundtals bländande, stundtals medioker (som bäst). I går visade han upp sin känsliga vänsterfot vid två tillfällen. Frisparken som leder fram till att ÖIS tar ledningen i matchen var en fröjd för ögat. Likaså frisparken mot det första krysset i den 35:e matchminuten. Annars var det mest jobbigt att se hur plottrig Alex blir när han får för sig att han äger sin kant och att hans motspelare är Christofer Bengtsson och han själv är Maicon. Defensivt sett lämnar Alex som vanligt en hel del att önska. När Brage började sätta in sina attacker på ÖIS vänsterkant var Alex nästintill helt lost.

Luka Mijaljevic 2

Hädanefter får vi nog börja kalla Luka Mijaljevic för ”Mr 50 Procent”. Visst, han är bara 19 år, men nog måste man kunna vänta sig att Luka ska vinna mer än varannan närkamp och duell, eller är det för mycket begärt? I gårdagens match stod dock Luka för ett par riktigt sköna aktioner: i den första minuten hade han en fin djupledslöpning och ett bra avslut; och i den sjunde minuten stod han för ett fint genombrott och en smart passning snett inåt bakåt. Den här killen kan bli någonting. Bara han nu inte sätts i frysboxen om klubbledningen väljer att agera under transferfönstret. Mattas ju längre matchen lider och försvinner nästan helt ur spelet under inledningen av den andra halvleken. Här måste Luka bli bättre.

Björn Anklev 2

Precis som många andra Öisare gör Björn Anklev en hyfsad match. Åtminstone sett till de inledande 75 minuterna. Sin vana trogen springer Björn Anklev som en vildhund. Både offensivt och defensivt. Är med sitt tidiga försvarsspel och idoga arbete en stor del i att ÖIS får så pass bra grepp på Brage som man får under den första halvleken och inledningen av den andra halvleken. I gårdagens match tog sig Anklev till en hel del avslutsläge och agerandet vid 0-2 är för vasst. Mindre beundransvärt var väl att Anklev faktiskt gav upp efter Brages kvittering. En lagkapten får aldrig ge upp utan måste springa och ge järnet till sista sekunden. Som det var nu stod Anklev bara och slog ut med armarna när bollarna inte kom dit han ville ha dem. Han gick inte ens in i duellerna under tilläggstiden och han försökte inte vinna tillbaka bollen på offensiv planhalva. Han gav helt enkelt upp. Och det är inte OK.

Nicolas Sandberg 2

Nicolas Sandberg fortsätter att ge oss gedigna inhopp med mycket spring, allmän förvirring, underliga dribblingsraider och usla avslut. Mot Brage hade Sandberg återigen ett friläge där han helt missar mål. I de lägena måste Sandberg klara av att hålla huvudet kallt. Bollen måste åtminstone gå på mål. Sandberg måste ge sig själv en chans att lyckas, men om skotten aldrig träffar mål kan han aldrig bli något annat än en marginallirare. Ser dessutom ut att vara i behov av ett par kilo muskler då han far omkring som en vante så fort någon motståndare väljer att lägga lite kropp bakom en tackling.

Sebastian Johansson 2

Sebastian Johansson fick komma in istället för Alexander Mellqvist i den 68:e minuten. Ska då tillföra energi och kraft på mittfältet och man får väl säga att han lyckades så där. Åtta minuter efter Johanssons inhopp tar Brage över matchen och pressar tillbaka ÖIS. Tolv minuter senare reducerar Brage och något lite senare har man utjämnat. Nu ska inte Sebastian Johansson belastas för detta utan det är hela laget som viker ner sig och tappar koncentrationen. Man kan dock tycka att Sebastian med all sin rutin och kunnande bör vara en av de spelare som tar tag i spelet när nervositeten smyger sig in. Så tycks dock inte ha varit fallet i går.

Danny Ervik spelade för kort tid för att betygsättas

Kom in i matchen precis innan Brages kvitteringsmål och han inte göra något som helst avtryck.


'Spelarbetyg IK Brage – ÖIS 2-2' have 23 comments

  1. 29 juni, 2010 @ 08:44 Johan Gellerman

    Hoppas det var sista gången på länge som Nico får hoppa in. Jag kan vara diplomatisk och säga som så att han har negativ spelförståelse. Han ligger fel i defensiven och har ingen känsla för vilken yta som bollen kanske kommer komma till, och vilken yta som är den som är bäst att täcka av. Men det värsta var ändå löpningen han tar vid Markus diagonalpassning. Alltså, det kan seriöst vara det mest korkade löpning jag någonsin sett. Ligger i en bra grundposition för att komma så jävla rätt till bollen och få ett halv friläge men tror att det kommer någon jäkla Roberto Carlos-skruv och tar en idiotlöpning och korsar bollbanan tio meter innan bollfan når till marken.

    Det enda som finns att ta med sig från den här matchen är Markus fantastiska passningar och Björn Anklevs fantastiska jobb som gör att ÖIS ur ingenting får ett inkast vid Brages hörnflagga.

    Svara

  2. 29 juni, 2010 @ 09:17 E

    Jag vill inte höra Janne säga meningen ” Det positiva vi skall ta med oss är att vi är tunga att möta och svårslagna” en enda gång till. Det behövs mer realistisk analys tack!

    Andra lagst tränare resonerar: ”Öis är det laget i serien som det är lättast att ta poäng mot på bortaplan, och dom har sämst förmåga att vinna matcher. Vi har inget att frukta, bara vi spelar på med tålamod under 90 minuter kommer Öis misstag och svackor att bjuda in oss i matchen oavsett matchbild och ställning.”

    Efter en tredjedel av serien ser man vart åt det lutar, som Janne brukar säga, och med nuvarande genomsnittlig poängtrend är det div 1 södra som äter sig närmare för varje match!

    Svara

  3. 29 juni, 2010 @ 09:52 läktarcoachen

    In med Bengan i målet!.Peter har fått sina chanser och försatt dem. Det får vara nog med grova tabbar nu.

    Svara

  4. 29 juni, 2010 @ 10:02 Anonym

    Säger som läktarcoachen, med en normalbra målvakt hade öis haft alla fall tre segrar (Landskrona, Brage, och en till?) där Peter gjort supertavlor a la Green.

    Han MÅSTE bort, det finns inget tvivel…

    Svara

  5. 29 juni, 2010 @ 11:34 Mäster S

    Det är inte kört.
    Långt ifrån.
    Ok, jävligt sura poängtapp men det är faktiskt många matcher kvar och alla lag tappar mot alla lag nu.
    Vi måste se långsiktigt, en Benganlösning skulle ge helt fel signaler och mer sprida panikkänslor. Vi måste släppa det gamla öis och se framåt.
    Och Ken må ha underpresterat men kan på sikt vara en bricka i det nya bygget.
    Sluta nu att negga så inihelvete. Det kommer att gå bra och det måste göras av det vi har, för det är bra & det finns inga pengar. Lite på truppen, ge de förtroende så kommer det!

    Svara

    • 29 juni, 2010 @ 11:46 Martin Johansson

      Allvarligt talat, hur länge kan man hålla på att visa förtroende för någonting man redan har tappat förtroendet för? Det är väl bättre att vi är ärlig och säger att det ser för djävligt ut. För det är precis vad det gör.

      Peter Abrahamsson har redan kostat ÖIS sex poäng och kommer sannolikt att kosta ytterligare poäng om han får fortsatt förtroende. Bengan må vara en värdelös och kortsiktig lösning, men det är fortfarande en mer tilltalande lösning än att låta Victor Skoglund ta över. Om det nu stämmer att en del spelare tappat förtroende för Peter efter hans tavlor måste man göra en förändring. Kan man inte lösa Falkenbergs Stojan Lukic på en pisskvart eller låna Abbas Hassan från Elfsborg får man nöja sig med Bengan. Jag citerar Elfsborgs tränare Magnus Haglund: ”man kan ge en spelare chansen att misslyckas när man är ett mittenlag, vill man utmana om topplaceringar har man inte samma lyx.” Svårare än så är det inte.

      Inget lag i Superettan har tidigare hämtat in åtta poäng på täten. Glöm inte bort att det är stor skillnad på att äta upp försprång i botten jämfört med toppen.

    • 29 juni, 2010 @ 13:03 Hox

      Magnus Haglund i all ära, men om man inte vågar misslyckas kommer man aldrig lyckas. Det är väl därför som han har haft allsvenskans bästa spelartrupp de senaste sex åren och bara lyckas vinna en gång (och den gången endast pga domarn missade en straff i sista matchen).

      Dina exempel känns väl inte så heta… Abbas Hassan, ja en kille som typ spelat 14 riktiga tävlingsmatcher i sin karriär och konstant hamnat på bänken i de klubbar han värvats som etta till känns inte så hett. Bengan är en väldigt, väldigt kortsiktig lösning. Stojan Lukic? Okej då, kanske, men han kommer med största sannolikhet vara ganska dyr och pengar är för att uttrycka det milt, inte något vi har i överflöd. Jag röstar på att ge Peter den tid han behöver för att bli bra. Men visst, vill ni prompt ha en ny målvakt så prata med Conny Winge i Lindome och se om han kan tänka sig låna ut Axel Wibrån i 3-4 matcher och låt Peter vila ett litet tag.

    • 29 juni, 2010 @ 16:19 Martin Johansson

      Hox, du har rätt om Magnus Haglund, han är ett säkerhetsfreak. Inget snack om saken. Å andra sidan har Elfsborg varit med och slagits om guldet de senaste åren. Vad mer kan man begära?

      Lite (o)lustigt av mig att använda ett citat från Haglund som handlar om hans förklaring till varför Elfsborgs valde att släppa Abbas Hassan. Och det i samma kommentar som jag ”förespråkar” en värvning av Abbas.

      Det är lite det som är grejen. Jag skrev det där på gående fot. Exemplen på målvakter var off the top of my head så att säga. Tre realistiska alternativ: Bengt Andersson är redan kontrakterad av ÖIS och står på stand-by om något händer. Stojan Lukic är en bra målvakt, men som du säger blir han nog dyr. Abbas Hassan är i behov av en ny klubb då Elfsborg gjort klart att man inte vill satsa på honom, han är också oprövad och har egentligen inte visat mycket mer än Peter Abrahamsson. Jag kan inte säga att jag vill se någon av de tre spelarna i ÖIS. Kanske Stojan. Gillar honom. Tror dock att Stojan hamnar i Blåvitt och att ÖIS kör vidare med Peter. Varför skulle man göra på något annat sätt? Det är väl bara att påminna sig själv om att Kristoffer Nordfeldt inledde säsongen 2008 katastrofalt, petades, kom tillbaka, dominerade och blev U21-målis. Är det den vägen som Peter behöver gå så är det den vägen han får gå. In med Bengan i ett par matcher och låt Peter vila. Frågan är klarar Peters psyke en petning. Han känns inte särskilt stabil på det planet.

    • 29 juni, 2010 @ 20:04 läktarcoachen

      ”Klarar Peters psyke en petning?” Man kan ju också fråga sig om hans psyke klarar att fortsätta spela Det kan vara jobbigt att gå ut och ställa sig igen när han vet att han gjort några matchavgörande dundertabbar och tappat de flesta supportrars förtroende och, ännu allvarligare, kanske också en del av lagkamraternas. Fast det är klart att om en petning innebär att han hamnar utanför laget resten av säsongen kan man ju undra. Svår fråga. Å andra sidan, den bäste skall spela. Om det idag är Bengan, so be it.

    • 29 juni, 2010 @ 14:14 Johan Gellerman

      Häcken måste väl ha tagit in åtta poäng hösten 2008? Vann väl dom sju sista matcherna eller liknande efter att ha varit helt uträknade.

    • 29 juni, 2010 @ 15:23 Mäster S

      Full respekt för ditt engagemang och hjärta!
      Men, antag oavgjort mot Hammarby, nej det är ganska realistiskt!!!
      Då bör man titta på hur många poäng det är till andraplatsen eller kvalplatsen. Det är inte 8poäng. Se möjligheterna istället!

      Ang saknat förtroende, från oss supportrar är det ju ett jämrans klagande på samtliga spelare. Vi kanske borde försöka rannsaka oss och vara lite mer nyanserade i vår kritik och stöttande.

      Några exempel:
      Peter A – Alla längtade efter honom förra säsongen och ville inget hellre än att få tillbaka honom efter Bengan och bygga för framtiden.
      Christoffer B – Totalsågad, han har lojalt bitit ihop och sakta visat att han har kapacitet.
      Leinar/Dennis – ständigt sågade för att vara långsamma. Men deras erfarenhet och stabilitet skulle nog alla andra lag i serien vilja ha.
      Von Brömsen/ Adam E – Nej, kritiseras alltid. Istället för att visa uppskattning att Tommy biter ihop och gör sitt bästa för laget och spela på en obekväm plats möts med burop.
      Mellqvist – ”Hur länge får man vara lovande?”, ”Han är långsam”. Nu kämpar hjan sig tillbaka och spelar på kanten istället för centralt, ok kondisen är inte helt tillbaka, men han gör det bättre än förväntat.
      Marcus G – ”Ojämn” jovisst, men stundtals mkt bra och är en spelare vi alla tror på under många år framöver.
      Seb – alla vet vad han kan och vad han gjort. Han är tryggheten för öis under många år framöver, som en Källa.
      Alex – sågas som v-back och brister i det defensiva. Må så vara men är stundtals glimrande. Jag kan faktiskt se honom på topp med Anklev. Snabb och målet kan han nog sikta på.
      Santos/Fagerberg/Nico/Luka – Bortsett från Santos som jag inte tror mår så bra istort så är det en väldigt ung besättning som skall göra strutarna. Fagerberg har alla velat ha tillbaka, jag tror att han skall ges tid men inte bära ansvaret alena (Luka och Nico slipper detta).

      Summering -alla sågas i parti och minut.
      Jag ser många spelare med hjärta och vilja att bidra, tyvärr så klickar titt som tätt, men det är de här spelarna som vi har och faktiskt tror på. Jag tror inte på quick-fix lösningar och att färdiga allsvenskan-spelare står på kö för att spela i ett (nuvarande) mittenlag i superettan så det kan vi glömma.

      NU KÖR VI!!!

    • 29 juni, 2010 @ 16:34 Martin Johansson

      Nu tänker jag införa en ny regel för kommentering av texter här på Sambadefensiv:

      §1 För att kommentera en text bör man ha läst åtminstone 60 procent av texterna på bloggen och man måste vara beredd att vara nyanserad och nykter i sina kommentarer.

      Jag är helt enkelt trött på att alla bara drar allt över en kam och generaliserar istället för att nyansera. Jag vill hävda att alla vi som skriver på Sambadefensiv är nyktra och nyanserade i våra texter och kommentarer. Ingen spelare får bara ros, ingen spelare får bara ris. Ibland gnäller vi och vräker skit. Då är det oftast välförtjänt. Ibland rosar vi och höjer spelare till skyarna. Då är det oftast välförtjänt. Det måste vara möjligt att göra både och! Precis som du skriver. Men då måste du också kunna se att det är precis det vi är och inte blanda ihop oss med andra skribenter på andra forum.

      För att ta ett par exempel:

      Peter A – hängs inte alltid. Vi har flera gånger gett honom beröm. Mycket beröm. Vissa av oss tyckte att han borde fått chansen redan förra säsongen. I år har vi sagt att han har gjort bra matcher, men att han har sett svajig ut i luftspelet och att han verkar något nervös och okoncentrerad. Han har även fått skit för sina misstag mot Falkenberg, Landskrona, Trollhättan och Brage. Det har varit välförtjänt skit. Kom inte och påstå något annat.

      Ska du ha ros måste du kunna tåla ris när du har gjort något dåligt. Det här stryka-medhårs-snacket ger jag inte mycket för. Vi måste kunna kritisera och diskutera spelare.

      Tommy von Brömsen – fick en del skit inledningsvis när han var svajig och hade svårt att hitta rätt som ytterback. I de två senaste matcherna har vi utsett honom till man of the match. Han kritiseras med andra ord inte alltid.

      Precis samma sak kan sägas gälla Alex Perreira, Markus Gustafsson, David Leinar, Dennis Jonsson, Robin Jonsson, Alexander Mellqvist och våra forwards. Att påstå att det bara är en massa gnäll och kritik är med andra ord inte en korrekt beskrivning. Du må uppfatta det så men det är inte så det är. Ta en stund och surfa runt på bloggen. Läs referaten och spelarbetygen och kom sedan tillbaka och säg om du tycker samma sak. Det är inte för mycket begärt, tycker jag.

      I övrigt håller jag med dig om att det finns hjärta och vilja, men det finns också en oförmåga att stänga matcher, att sätta sina chanser och stunder då man brister allt för mycket i närvaro och utförande. Det är inte OK och det kommer jag/vi alltid att skriva. Vi är nyanserade i vår kritik och i vårt stöttande. Bland inte ihop oss med Svenska Fans-forumet är du snäll.

      Avslutningsvis, no hard feelings, men jag tycker att rätt ska vara rätt och jag tycker inte att Sambadefensiv – supportervärldens mest nyktra, genomtänkta och nyanserade skribentsamling – ska få skit i onödan. Och så kan det vara så att jag är lite känslig efter att ha fått påstötningar från Janne Andersson om att inte skriva allt för negativa analyser.

    • 29 juni, 2010 @ 16:11 Anonym

      Abbas Hassan är troligen på väg till Norrköping,det kanske redan är klart?

    • 29 juni, 2010 @ 16:35 Martin Johansson

      Oj, det har jag helt missat, men det är väl inte så oväntat. Trodde Blåvitt skulle visa intresse för honom. Dessutom är ju Niklas Westberg i Peking duktig. Låter lite lustigt.

  6. 29 juni, 2010 @ 12:13 Anonym

    Måste ta in ny målvakt för att försvarsspelet ska bli säkert nu får det räcka med grodor från målvakt har vart runt 5 grodor redan denna säsong in med Bengan

    Svara

  7. 29 juni, 2010 @ 12:16 Robin Malbäck

    Locka tillbaka Åge som tränare jag tror Janne i stort sätt är körd nu med sin mesiga stil det blir ju inga segrar någonstans i superettan?
    Värva sen en ny målvakt som har rutin och nerver samt en vass anfallare som inte går skadad över hälften av matcherna med en viss övervikt och lite åldersnoija, AGERA NU

    Svara

  8. 29 juni, 2010 @ 14:52 M

    Ledsen, Johan, men Häcken var som mest sju poäng efter Assyriska. Men då ska man ta i beaktande att de ha en bra vår som grund och att Assyriska enbart tog 20 poäng på de sista fjorton omgångarna.

    Svara

    • 29 juni, 2010 @ 15:00 Johan Gellerman

      Jaha, då kan vi lika gärna stänga butiken och gå hem och dra något gammalt över oss.

    • 29 juni, 2010 @ 15:04 M

      Nja, vi får sätta allt på att ÖIS tar sin hängmatch, då är det bara fem poäng. :-) Allvarligt talat, vad som har hänt tidigare betyder ingenting. Samtidigt bör man nog inse allvaret. Det är ingen lätt uppgift ÖIS har framför sig. Det kräver att något rejält händer.

  9. 29 juni, 2010 @ 15:08 Yodabul

    Jag skrev ett jättelångt inlägg men skitsidan förstörde det!

    Det jag ville säga sammanfattningsvis var att vinner vi släpmatchen mot Ängelholm så är vi bara 3 poäng ifrån uppflyttning. Degerfors tappar som ”skrällnykomling” alltid och vinner vi släpmatchen så är vi 3 poäng efter tvåan som också går upp, Norrköping med lika många spelade matcher.

    Så jävla svårt är inte det och ta in 3 poäng med en normalbra målvakt, eller hur? ;)

    Svara

    • 29 juni, 2010 @ 15:16 Martin Johansson

      Förlåt! Fattar inte varför sidan strular så. Ber verkligen om ursäkt. Ska ta ett snack med Jens och Magnus för att flytta skiten till något lite mer pålitligt. Ber tusen gånger om ursäkt. Verkligen.

  10. 1 juli, 2010 @ 12:51 C

    Kom igen. Vad ni än skriver så har ni inte gett upp hoppet. Försök inte. Så länge det finns en teoretisk chans så kommer vi leva på hoppet. Så är människor i allmänhet och öisare i synnerhet. Är det inte gott att Peter kommer vara den avgörande länken till att vi håller nollan mot Bajen och Santos gör ett på vårt enda skott på mål. Sen tar vi fram det rutiga ritblocket igen och börjar räkna.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se