Álvaro Santos petad ur startelvan

Efter debaclet mot FC Trollhättan – förlust på bortaplan med 4-2 – gör Janne Andersson och Janne Carlsson stora förändringar i startelvan. Den största skrällen är att Álvaro Santos petas ur startelvan. För första gången i år! Av allt att döma väljer Andersson och Carlsson att fortsätta med Björn Anklev som ensam anfallare framför ett helt nykomponerat femmannamittfält. Ur startelvan försvinner nämligen även Valter Tomaz Jr och Markus Anderberg. In istället för Valter och Anderberg kommer Jakob Olsson och Steinthor Thorsteinsson. Det ger ÖIS ett mittfält bestående av Sebastian Johansson och Pavel Zavadil som balansspelare, och Steinthor Thorsteinsson, Markus Gustafsson och Jakob Olsson är de som ska luckra upp Norrköpings försvar tillsammans med Björn Anklev.


'Álvaro Santos petad ur startelvan' have 7 comments

  1. 24 september, 2010 @ 10:52 1887

    Det var fan på tiden!

    Svara

  2. 24 september, 2010 @ 11:19 Hox

    Det var både som fan och på tiden.

    Svara

  3. 24 september, 2010 @ 11:19 Anonym

    De två brassarna har inte charmat mig i år. När flygande Jakob sprungit skiten ur sig ersätter vi honom med Alex. Prata nu samman er pojkar så sänker kryssningfartyget Stena Line Peking.
    Skulle vi leda matchen så flytar vi ner Anklev till backen och stänger till.

    Glöm nu inte att matchen är på Lördag börjar kl 16. Passa på att se den live.
    (Det verkar som ingen på Öisgården lägger ut det på hemsidan,mer än det som alltid ligger i högra hörnet)

    Svara

  4. 24 september, 2010 @ 11:49 Björn Söderbergh

    ”Desperate times calls for desperate measures”

    Svara

  5. 24 september, 2010 @ 13:19 1234-stege!

    Säga vad man vill om Santos, men man kan väl inte ge honom skulden för måltorkan som härjat mtp att han inte fått en enda boll att jobba med, om man bortser från ”glhf-bollarna” från backlinjen. Konstigt också att man inte, istället för Santos, sätter in Luka/Sandberg eller någon annan ungtupp som faktiskt har motivation nog att göra bra ifrån sig. Anklev har väl varit minst lika loj och intetsägande. Fast å andra sidan, who gives a fuck? :S

    Svara

  6. 24 september, 2010 @ 13:56 Voldemort

    Inte en dag för tidigt. Det är väl fan att man skall vakna upp när det är 4 matcher kvar? Eller hur, Andersson? Hoppas att detta också visar vägen vart Alvaro skall tillbringa sin nästa säsong. Dvs. utanför ÖIS, tillsammans med Cliff i Ytterby…..Dom kan säkert skrapa ihop någon nice sign on bonus på ett par tior eller så. Mer är ju inte den kroppen värd.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se