Lottat i U21-slutspelet

Lottningen i A-slutspelet för U21 är nu gjord. Örgryte hamnade i samma grupp som Gefle, Åtvidaberg och IFK Göteborg. Storfavoriter i gruppen får Blåvitt och Gefle betraktas som, de kom bägge på andra plats i sina grupper. Åtvidaberg slutade femma i U21 Norra (samma grupp som Gefle spelade i) och var det näst sista lag som tog sig till slutspel. ÖIS var som bekant det sista.

Örgryte har mött Blåvitt två gånger detta år och förlorat bägge matcherna. I våras möttes lagen på Lemmingvallen och IFK spelade ut ÖIS efter noter och vann med 3-0. Höstmötet på ÖISgårdens konstgräs blev betydligt jämnare men även här förlorade ÖIS, denna gång med 3-2.

Lagen spelar en enkelserie där sedan de två bäst placerade lagen i de fyra grupperna spelar kvartsfinal, sedan följer semifinal och finalspel. Preliminärt spelschema:
2010-09-14 IFK Göteborg – Gefle IF FF
2010-09-14 Örgryte – Åtvidabergs FF
2010-09-28 Gefle IF FF – Örgryte
2010-09-28 Åtvidabergs FF – IFK Göteborg
2010-10-05 IFK Göteborg – Örgryte
2010-10-05 Gefle IF FF – Åtvidabergs FF


'Lottat i U21-slutspelet' har en kommentar

 1. 11 september, 2010 @ 12:46 Rude Boy

  Medans A-laget kryssat på grund i superettanarkipelagen har våra U21-killar, efter en usel vår, smugit sig till SLUTSPEL om SM-GULD. Fattar ni? Vi har chans att visa att framtiden är vår; vinna ära, berömmelse och en rätt ok slant…men framför allt SM-GULD. Även vi supportrar behöver upprättelse efter en medioker säsong.
  Därför kommer jag att infinna mig på Öisgården på tisdag 17.30 iklädd de vackraste av färger, gapa mig hes, äta korv och stimma fram påläggskalvarna till seger.

  Är ni med mig?
  Har ni stake?

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se