Alla till Valhalla!

Abstinens är en jobbig grej. Inte sant? Vissa får frossbrytningar, förmaksflimmer och på gränsen till andnöd. Andra dagdrömmer om Markus Anderbergs kvicka fötter eller talar sig varma om Jakob Olssons sköna inställning och flisningar. En tredje kategori ägnar sig åt torrsim genom att kolla gamla You Tube-klipp på Afonso, Paulinho och Ailton. Oavsett vilken av dessa typer du är har du nu på söndag en fantastisk chans att ta udden av den värsta abstinensen. På söndag tränar nämligen ÖIS fotboll på Valhalla IP. Och du vet att du vill vara där!

Valon Gashi kommer att vara där. Precis som Bosse Backman, Bengt Kristensson och He Who Cannot Be Named. För att inte tala om Oskar Wallén, Fredrik Andersson, Pontus Otterstedt, Mathias Johannesson och Mikael Odin. Dessutom vågar vi nästan lova att Jakob Olsson, Nicolas Sandberg, #5, Luka Mijaljevic, Niclas Elving, Valter Tomaz Jr, Robin Jonsson, Danny Ervik och David Leinar dyker upp.

Den enda som saknas är du!

Vad: Träning med boll
Var: Valhalla Idrottsplats
Tid: 12:00
Närvaro: Obligatorisk

Missa inte chansen att se Melleruds-Pippo i aktion. Exklusivt för Sambadefensiv har Melleruds-Pippo lovat att han kommer att stänka in mål som om det inte fanns någon morgondag. Nog för att man kan läsa om det i träningsrapporterna här på Sambadefensiv, men det är något helt annat att se det med egna ögon. Missa inte chansen att en dag kunna berätta för barnbarnen att du var där den där dagen när Valon Gashi visade att han är en framtida skyttekung.

Dessutom lovar Sambadefensiv att bjuda på kaffe och citronkaka. När det gäller kaffet och kakan är det dock först till kvarn som gäller. Vi har nämligen lite bättre saker för oss än att ägna hela lördagar åt att baka kakor till ÖISare och annat löst folk.

Visa att du bryr dig!

Event på Facebook

Om du behöver tagga upp inför söndagens träning föreslår vi att du läser följande:

Och vill du hänga med i snacket på Valhalla IP:s läktare gör du bäst i att läsa följande:


'Alla till Valhalla!' have 2 comments

 1. 26 januari, 2011 @ 12:52 PriMax_ÖIS

  Klart man är där!

  Svara

 2. 26 januari, 2011 @ 15:50 Garotta de Ansjovis!

  Kan man ha bättre saker för sig än att baka muffins ?
  Skulle inte tro det!
  Muffins åt folket!

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se