Freddie Roth ny målvaktstränare i ÖIS

Jag hittar ingenting på GP´s nätupplaga, men i pappersupplagan så fanns det en kort artikel om ÖIS där det framgick att Magnus Sehlström slutar som målvaktstränare, och att han ersätts av Freddie Roth som spelade i ÖIS för 8-10 år sedan.

I GP´s artikel stod det även att Bosse Backman räknat med att det kommer vara ungefär 20 spelare på det första träningspasset på måndag, men då det är några som står utan kontrakt så är det ”lite osäkert”, som han själv uttryckte sig enligt GP.

Angående Janne C så verkar alla möjligheter finnas, även om det verkar som att han inte kommer ha någon fortsatt roll i A-truppen. Ytterst tveksamt om han blir kvar med andra ord.

Och det verkar vara ett par klubbar som visat intresse för Santos med, så har vi tur blir vi av med honom.


'Freddie Roth ny målvaktstränare i ÖIS' have 7 comments

  1. 5 januari, 2011 @ 12:23 SB

    Vilka klubbar talar vi om i fallet Santos?

    Svara

    • 5 januari, 2011 @ 13:21 Johan Gellerman

      Har inte hittat något förutom att Örebro har varit intresserade men tydligen inte är det längre.

    • 5 januari, 2011 @ 13:27 DJ-CJ

      Enligt Fotbolldirekt handlar det om en Allsvensk klubb (ej Örebro) samt en förstadivisionsklubb i utlandet. Kan tänka mig att det rör sig om Danmark i det senare fallet.

      http://fotbolldirekt.se/allsvensk-klubb-jagar-santos

    • 5 januari, 2011 @ 15:52 Jester

      Letar inte Gajs anfallare? … plus att han har en villa i Hovås som han nog gärna stannar vid.

  2. 5 januari, 2011 @ 13:12 Anonym

    Som utsocknes kul att Sambadefensiv är på banan igen, tack för rapportering. Lite personliga funderingar vi är ju ca 3000 som gillar Öis enligt facebook ,vi har ju inte gjort någon insamling ” hjärtesponsring” . Är det något som vore aktuellt? Min tanke vore om 3000 gillar Öis kan tänka sig skänka säg 100 kr skulle det innebära 300 000 kr ,min tanke är att dom pengarna skulle gå öronmärkt till lön åt en spelare antingen räcker dom till vårsäsongen 2011( 6mån kontrakt). Man kan även koppla ihop med att varje hundra lapp blir en lott. Vinster kan ju förslagsvis vara matchbiljetter , tröjor, halsduk. Någon vinst kanske man komma från någon av Öissponsorer tex. Santa Maria en vinstlåda med deras produkter. Audi låna en bil en dag. En skiva av Loke. En lunch med valfri spelare. Det behöver inte vara några jättevinster ,mer något som skapar och håller intresset vid liv samtidigt som man gör en gärning för Öis finns chans att vinna något. En ide är det något som är intressant och lätt att genom föra?
    Jag tillhör de som inte är så förtjust i dödskallar , jag läste en artikel om trender och den trenden kommer minska under närmaste åren.
    Visst är man nyfiken vem ser att Santos passar in i deras lag? Bara hålla tummarna.

    Svara

    • 5 januari, 2011 @ 13:38 Johan Gellerman

      Personligen är jag emot alla former av hjärtesponsring som inte är 100% öronmärkta till något speciellt ändamål, och samtidigt har fullständig transparens av vad pengarna går till. Ska det bli någon insamling nu känns det som att pengarna får gå till skuldsanering i första hand, och även om alla vill se ÖIS skuldfria så tror jag inte det är så överdrivet många som vill lägga en del av sin inkomst för att täcka upp för ledningens synder. De pengarna man betalar in nu får man ju ändå något tillbaka för, i form av medioker fotboll och deltagande i en dysfunktionell föreningsdemokrati.

  3. 8 januari, 2011 @ 02:49 Sjögräs

    Läste i UNT idag att Richard Richardsson har lämnat Sirius och att några klubbar hade anmält intresse. Om Abrahamsson lämnar (vilket är bland det sista vi vill ska hända) kanske Richardsson kan vara intressant (om nu ÖIS har några som helst möjligheter att ens titta på nya spelare för tillfället). Har aldrig sett honom spela men han fick mycket beröm under tiden i Sirius. Dock ska han ha fått lite speltid sista säsongen så det är väl tveksamt hur bra han är.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se