Direktrapportering: Jönköpings Södra – Örgryte IS

90:00 Domaren blåser av matchen. 3-0 till Jönköpings Södra.

89:30 Sheriff Suma leker sheriff. Först hamnar han i gräl med Mathias Johannesson och smockan hänger i luften. Efter det hamnar Suma i onåd hos Jonathan Lindström.

89:00 Matchen lider mot sitt slut och det är mest kamp på mittplan. J-Södra fortsätter att dominera spelet och Ssewankambo har provat lyckan ytterligare en gång.

85:00 Ludvig Brissby-Jeppsson slår bort en boll mitt på egen planhalva och Moses Ssewankambo dribblar sig igenom hela ÖIS-försvaret. Fredrik Andersson kommer dock ut och gör sig så stor som möjligt och räddar därmed Ssewankambos skott.

83:00 Nicolas Sandberg kliver av och Ludvig Brissby-Jeppsson kommer in.

82:32 Jonathan Lindström nickar en hörna från Nicolas Sandberg någon meter över mål.

76:50 3-0!!! David Leinar försöker dribbla som sista gubbe efter att Sebastian Johansson spelat hemåt. Leinar blir av med bollen till Sheriff Suma som i ensamt majestät skjuter mittpå Fredrik Andersson. Suma tar dock egen retur och rullar in bollen i mål. Förnedringen är total? Eller som min bordsgranne sa precis, ”nu ser det inte ens bra ut på pappret”.

75:23 Jakob Olsson går ut och Jonathan Lindström kommer in.

72:26 2-0 till J-Södra. J-Södra skickar in en lång djupledsboll bakom Niclas Elving som ligger lite för långt upp i planen och Jesper Svensson sprintar sig fri. Fredrik Andersson kommer ut för att skära av skottvinkeln men är lite sen in i situationen och Svensson kan enkelt lätta bollen över Andersson. Spiken. I. Kistan.

69:51 J-Södra sticker upp i en farlig kontring. Niclas Elving och Fredrik Andersson lyckas dock redan ut situationen.

68:37 Här är en idé vi kan testa: slå inte långa höga bollar mot Nicolas Sandberg när han möter Jukka Sauso. Det kan nästan bara sluta på ett sätt.

66:02 Lite stiltje i matchen nu. J-Södra har mest boll, men kommer inte till några direkta farligheter. Fredrik Andersson har precis haft lite dribblingsshow inne i eget straffområde. Något oroande med tanke på att Andersson avslöjat att han inte är någon direkt lirare när han får bollen på fötterna.

62:50 Jakob Olsson varnas efter en närkamp mitt på ÖIS planhalva. Lite onödigt. Och fan vet om det ens skulle vara ett kort där.

60:44 J-Södra kommer inte alls fram lika mycket på kanterna i den andra halvleken. ÖIS har lite bättre koll på dem i defensiven.

59:05 Robin Jonsson varnas efter en intensiv kamp om bollen med Moses Ssewankambo. Frispark, OK. Varning, aldrig i helvete.

58:00 Joakim Olausson kommer in istället för Danny Ervik. Olausson tar plats till vänster på mittfältet och Jakob Olsson kliver in centralt.

57:35 Nicolas Sandberg spelar fram Jakob Olsson inne i J-Södras straffområde. Olsson skott går dock utanför. ÖIS bästa chans för dagen. I alla fall så här långt.

57:00 Philip Bergholtz provar lyckan från distans. Mitt på Fredrik Andersson.

55:01 Jakob Olsson hamnar i gruff igen. Kristoffer Snarberg, J-Södras högerytter får gult kort. Efter att domaren blåst av är Sheriff Suma framme och gruffar med Olsson. Två händer i bröstet. Men Olsson behåller lugnt. Kortet hänger dock i luften.

Publik: 167 personer.

53:04 Luka Mijaljevic kliver av. Oskar Wallén kommer in.

52:25 Luka Mijaljevic har börjat halta. Oskar Wallén är sannolikt på väg in.

51:00 David Leinar sänker Sheriff Suma på mittplan. Som om en gammal rullstolsbunden gumma på 80 bast mött en pansarvagn framförd av Lemmy Kilmister. Killed by death. Pang! Boom! Ouff!

49:43 J-Södra kommer till avslut genom Moses Ssewankambo. Skottet går skyhögt över.

48:14 ÖIS första skott på mål. David Leinar krutar en frispark mitt på Ivo Vazgec i J-Södra-målet.

47:44 J-Södra spelarna siktar in sig på Jakob Olsson. Efter domarens snack med Olsson sätter de till rejält i varenda närkamp som Olsson är inblandad i. Olsson håller sig cool. Precis som sig bör.

46:22 Jakob Olsson lackar ut på domaren efter att ha fått en frispark emot sig strax utanför J-Södras straffområde. Domaren spänner ögonen i Olsson och tar ett långt snack med honom. Inget kort.

45:01 Pontus Otterstedt går in i stället för Seif Kadhim. Niclas Elving flyttar över som vänsterback, Otterstedt spelar till höger. I övrigt inga ändringar.

45:00 Vi tar paus! 1-0 till J-Södra efter mål av Trimi Makolli, assisterad av Moses Ssewankambo.

Sett till spelet som helhet borde det nog stått 3-0 till J-Södra. Sheriff Suma har haft tre riktigt vassa lägen och Moses Ssewankambo har haft ett friläge. ÖIS har inte haft ett skott på mål så här långt.

43:36 Frågan är om det inte hade varit bättre att ställa in den här matchen. Just nu är ÖIS inte i nivå med J-Södra.

39:25 Jukka Sauso håller så när på att nicka in tvåan, men Fredrik Andersson agerar med pondus och plockar ner Trimi Makollis högerhörna någon centimeter framför Sausos skalle.

37:27 Jakob Olsson får en tillsägelse av domaren.

36:32 ÖIS får inte alls spelet att stämma. Varje anfall kommer av sig efter felpass eller onödiga bolltapp. Spelarna har helt enkelt inte hittat varandra än, men det är kanske för mycket att vänta sig med tanke på hur den här försäsongen har sett ut.

33:59 Hårtorken går på sidlinjen.

33:00 Det ser ut som att Jakob Olsson börjar tappa humöret. Små efterslänger hela tiden och precis nyss sprang han in stenhårt i Fredrik Fendrich. Lite onödigt, men det är sådan han är vår käre Jakob. Svensk fotbolls motsvarighet till Broder Daniels Henrik Berggren. Han bär hjärtat utanpå tröjan.

30:26. Sheriff Suma rinner igenom en gång till. Seif Kadhim har inte mycket att sätta emot. Den här gången går Sumas avslut utanför.

29:25 Friläge för Mosses Ssewankambo efter att Robin Jonsson missat en rensning. Ssewankambos avslut går dock mitt på Fredrik Andersson. Svettigt värre!

28:00 J-Södra leker dess värre med ÖIS just nu. ÖIS-spelarna flyger som höstlöv i närkamperna och hemmalaget spelar med ett annat självförtroende och en helt annan speed än ÖIS. Dessutom har det något som liknar linjer i sitt spel. How rude!

27:13 Ny chans för J-Södra efter att Sheriff Suma tagit sig fram bakom Seif Kadhim. Avslutet går dock över.

23:30 J-Södra har lekstuga på ÖIS vänsterkant. Sheriff Suma och Jesper Svensson läxar upp Nicolas Sandberg och Seif Kadhim. Gång på gång. Inlägg på inlägg. Chans på chans. Vi kan väl säga som så att David Leinar och Robin Jonsson får slita för den statliga lönegarantin.

22:14 Det rör sig om ett rakt byte, det vill säga Johannesson går in som högerytter. Vad är det med ÖIS-tränare och viljan att spela centrala lirare på en kant? Bosse Backman är nu två för två. På väg mot en strike?

20:48 ÖIS gör ett byte. Mikael Odin går ut och Mathias Johannesson kommer in.

18:00 ÖIS har svårt att få till något ordnat spel på J-Södras planhalva. Man sticker upp i enstaka kontringar, men får aldrig något tryck på hemmalaget. J-Södra tillåts gång på gång bryta ÖIS-anfallen strax utanför eget straffområde eller så går ÖIS-spelarnas avslut från distans utanför.

16:15 Misstänkt straffsituation för J-Södra efter att hemmalaget kontrat sig hela vägen från eget straffområde in i ÖIS straffområde. Domaren väljer dock att fria när Niclas Elving trycker till i en närkamp. Och tur var väl det för hade det blivit straff där hade det tagit hus i helvete eller hur fan man nu säger.

15:02 ÖIS kommer till avslut genom Danny Ervik. Distansskottet täcks dock ut till hörna av en hemmaförsvarare.

12:35 Nära 2-0 efter att J-Södra tagit sig till inläggsläge på ÖIS högerkant. Seif Kadhim får en chans att nicka bort bollen från eget straffområde, men nicken blir till en perfekt framspelning till Sheriff Suma. Suma tar ner bollen och försöker skruva in den i Fredrik Anderssons högra kryss. Kadhim reparerar dock sitt misstag genom att täcka undan Sumas avslut.

08:22 Efter målet har J-Södra mest boll och ÖIS får mestadels försvara sig på egen planhalva. I den nionde minuten bryter dock Danny Ervik mitt på egen planhalva och sätter högsta fart mot motståndarnas straffområde. Strax utanför straffområdet spelar Ervik ut till Luka Mijaljevic som tagit en löpning ut mot vänsterkanten. Dess värre får Mijaljevic bollen på hälarna och anfallet rinner ut i sanden. Osynkat. Lite som något som Autechre komponerat.

05:05. 1-0 till J-Södra. Hemmalaget kommer runt på ÖIS vänsterkant och Moses Sewankambo kommer till inlägg som Trimi Makolli nickar in bakom Fredrik Andersson.

04:10 ÖIS kommer till avslut genom Jakob Olsson. Luka Mijaljevic och Sebastian Johansson stressar J-Södra till ett misstag mitt på egen planhalva och Olsson får en chans att utmana hemmaförsvaret. Axel mot axel med en hemmaspelare drar  Olsson bollen bakom stödbenet och kommer till avslut med vänstern.

03:01 Danny Ervik klipper en J-Södra spelare rakt över benen på mittplan. Frispark till hemmalaget.

02:00 Mestadels spel på mittoplan under inledningen av matchen. ÖIS har haft ett anfall där man aldrig kom till avslut.

00:00 Matchen är igång! J-Södra inleder med boll.

17:59 Domare Joakim Karlsson kallar David Leinar och J-Södras lagkapten till mittpunkten.

17:54 J-Södras startelva: Ivo Vazgec, Tom Siwe, Sheriff Suma, Fredrik Fendrich, Jukka Sauso, Jesper Svensson, Trimi Makolli, Moses Sewankambo, Kristoffer Snarberg, Phillip Bergholtz och Christer Persson. Och nej, det är inte uppställningen, men om ni  frågar mig hur de spelar frågar ni fel kille. Ser jag ut som om jag röstar på KD, gillar hockey och pratar småländska?

17:45 ÖIS har gjort klart den sista uppvärmningen och lämnar nu planen för omklädningsrummet. Fredrik Andersson och Bosse Backman är sist att lämna planen.

17:39 Dagens bänkspelare är Jonathan Lindström, Joakim Olausson, Ludvig Brissby-Jeppsson, Alexander Bergstedt, Oskar Wallén, Lukas Malina, Pontus Otterstedt, Mathias Johannesson och Joakim Hall.

Adam Eriksson värmer upp för sig själv.

17:35 Småmålsspelet är i gång. Fem mot fem. David Leinar, Sebastian Johansson, Mikael Odin, Jakob Olsson och Seif Kadhim spelar i orange och Danny Ervik, Nicolas Sandberg, Luka Mijaljevic, Niclas Elving och Robin Jonsson i rött.

17:30 Startelvan har gått över till att köra stretchövningar.

17:25 Det ser ut som att Mikael Odin kommer att ersätta Jonathan Lindström i startelvan. Lindström värmer upp tillsammans med övriga bänkspelare, medan Odin joggar i gång med startelvan.

17:22 Uppvärmningen är i gång. Spelarna kör passningsövningar två-och-två eller tre-och-tre.

17:20 Nu gör ÖIS entré igen. Samtliga spelare är nu på plan. Sist att anlända var Luka Mijaljevic. Att döma av vilka spelare som är på plan kommer ÖIS startelva att bli densamma som utlovades på ÖIS.se.

17:15 Vi har nog aldrig sett så här många poliser på en försäsongsmatch. Om överslagsräkningen stämmer är det någonstans mellan sju och tio poliser på plats. Det är bara att hålla tummarna för att J-Södra inte driver verksamheten i bolagsform för då kommer det här bli årets dyraste försäsongsmatch.

Rejält med ordningsvakter är det också.

17:13 Bosse Backman har precis kallat in spelarna i omklädningsrummet.

17:11 Lite längre ner i hallen står Bosse Backman och He Who Cannot Be Named och snackar skit med L-O Mattson. Snacka om järngäng! Att vara eller att vara en fluga på väggen, det är det som är frågan…

17:09 Tre bänkrader bakom oss sitter ett gäng skadade ÖIS-spelare: Valter Tomaz Jr, Steinthor Thorsteinsson, Christofer Bengtsson, Markus Anderberg och Adam Eriksson.

17:04 Sambadefensiv är på plats i Elmiahallen. Med en knapp timme kvar börjar ÖIS-spelarna släntra in i hallen. Mikael Odin, Jakob Olsson och Pontus Otterstedt har precis äntrat planen och börjat joxa med trasan.


'Direktrapportering: Jönköpings Södra – Örgryte IS' have 76 comments

  1. 16 februari, 2011 @ 17:13 nytko

    Härligt att ni är på plats!

    Blir det någon Joakim på plan tro? : )

    Svara

  2. 16 februari, 2011 @ 17:15 Sambadefensiv

    Det borde det väl bli. Han är ju med i truppen. Då borde han rimligtvis få speltid.

    Svara

  3. 16 februari, 2011 @ 17:23 Rose-Marie

    Kom igen nu röd/blått!!!!!
    D här tar ni!!!

    Svara

  4. 16 februari, 2011 @ 17:26 Anonym

    Nu kör vi! Underbart med live-rapport.

    Svara

  5. 16 februari, 2011 @ 17:38 Pehr

    Hur många åskådare är det?
    7-10 vakter på 20 pers. vore lite för mycket.
    Hur många Öisare?

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 17:44 Martin Johansson

      1. Ingen aning.
      2. Borde nog gå fyra besökare på varje polis.
      3. Ingen aning.

  6. 16 februari, 2011 @ 17:39 Rude Boy

    Härligt!
    Den rödblåa vinstmaskinen drar snart igång.

    Svara

  7. 16 februari, 2011 @ 17:45 Johan Gellerman

    Lukas Malina.

    Och efter att blåvitt eldat när dom mötte Jönköping så skulle dom öka bevakningen inför matcherna mot oss och Gais.

    Svara

  8. 16 februari, 2011 @ 17:47 Mats

    Tycker dock att en match av den här digniteten borde ha avspark kl 20.45

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 18:03 Bosse

      Champions League vill inte ha konkurrens.

    • 16 februari, 2011 @ 18:27 Mats

      Tänkte inte på det… ;-)

  9. 16 februari, 2011 @ 17:50 p

    Hur kommer det sig egentligen att det är så mycket poliser på plats när ÖIS spelar? Det är ju rätt rubbat.

    Svara

  10. 16 februari, 2011 @ 18:08 John

    :(

    Svara

  11. 16 februari, 2011 @ 18:09 Rude Boy

    Kämpa Öis!

    Svara

  12. 16 februari, 2011 @ 18:23 John

    Varför byte så tidigt ?

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 18:26 Oskar Ängermark

      Det verkar som han blev utbytt av för dålig insats helt enkelt. Han har snackat med BK sen han blev utbytt och verkade, för att uttrycka det milt, jävligt besviken.

    • 16 februari, 2011 @ 18:29 John

      Kan man förstå om han blir utbytt efter 20 minuter.

    • 16 februari, 2011 @ 18:30 Björn

      Gött med en tränare som vågar och inte fegar

  13. 16 februari, 2011 @ 18:27 Oskar Ängermark

    Danny börjar värma upp käften gentemot Seif. Årets första ”För helvete” kom nyss ut ur hans mun.

    Svara

  14. 16 februari, 2011 @ 18:33 Sashko

    Do you know who scored the goal for JONKOPINGS SODRA ? Thank you !

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 18:35 Oskar Ängermark

      Trimi Makolli. Assisted by Moses Ssewankambo.

  15. 16 februari, 2011 @ 18:38 Sashko

    Oskar Ängermark thank you very much :))))

    Svara

  16. 16 februari, 2011 @ 18:39 Jacko

    Har Öisarna på plats rivit av årets första stake än eller sparar man sig till Ellos away?

    Svara

  17. 16 februari, 2011 @ 18:40 Andreas - ÖIS Tifo

    Tänkte bara tacka för direktrapporteringen. Mycket uppskattat! Hoppas spelet ordnar upp sig till andra halvlek. Är det vår vänsterkant med Seif och Nico som ställer till mest trubbel?

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 18:46 Oskar Ängermark

      Det är framför allt vänsterkanten som läcker men högerkanten är inte något praktexempel på försvarsspel heller tyvärr.

  18. 16 februari, 2011 @ 18:42 Garotta de Ansjovis!

    Seif och Nico på samma kant, inte Fort Knox direkt!

    Svara

  19. 16 februari, 2011 @ 18:49 Den sanna optimisten

    Div 2 här kommer vi!

    Svara

  20. 16 februari, 2011 @ 18:49 AlexU

    Hur håller de fysiskt?! (med tanke på årets försäsong). Har träningen gett resultat? kanske svårt att säga så tidigt i matchen men hade vart kul att veta !

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 19:02 Oskar Ängermark

      De verkade vara mycket flämtande efter en kvart så hittills är inte Jag och Mr. Håkan Wall imponerande av konditionen åtminstone.

  21. 16 februari, 2011 @ 18:51 John

    In med Joakim i paus :)

    Svara

  22. 16 februari, 2011 @ 18:57 JP

    Låter som det är dax för de rutinerade spelarna på planen (de få som finns) att visa lite pondus även om inte spelet fungerar.

    Svara

  23. 16 februari, 2011 @ 19:03 Fredrik

    Tack för att ni ställer upp med liverapportering. Det uppskattas!

    Svara

  24. 16 februari, 2011 @ 19:05 Rude Boy

    Den nye målisen verkar ju storspela. Alltid nåt.

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 19:10 Oskar Ängermark

      Att han storspelar är kanske att ta i men bra har han varit :)

    • 16 februari, 2011 @ 19:43 Martini

      Bra att han får matchrutin.. Hoppas han mognar utan att krokna.

  25. 16 februari, 2011 @ 19:11 Rude Boy

    Sheriffen gick på pumpen!

    Svara

  26. 16 februari, 2011 @ 19:12 Rude Boy

    BARA ÖISARE!
    BARA ÖISARE!
    BARA ÖISARE!
    BARA ÖISARE!
    BARA ÖISARE!

    Svara

  27. 16 februari, 2011 @ 19:18 Oskar Ängermark

    Jukka Sauso spelar bra. Fast det kan bero på att han bara får möta Nico i luftdueller hela tiden…

    Svara

  28. 16 februari, 2011 @ 19:19 Ingvar Oldsberg

    Suma är tydligen klar för ny klubb. Se länk.
    http://www.fc-sheriff.com/eng/

    Svara

  29. 16 februari, 2011 @ 19:27 Afshin

    Med den trupp vi har så tror jag till och med att vi riskerar att åka ur division 1. Nicolas Sandberg är enligt min mening totalt hopplös och inte alls rätt person, så vilka fler alternativ finns det? Åker vi inte ur kommer vi att stanna kvar i division 1 i två tre år.

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 19:29 Pehr

      Man kan knappast dra några slutsatser efter en träningsmatch.
      Lugnar det bara ner sig kommer spelarna kunna fokusera på fotbollen.

    • 16 februari, 2011 @ 19:31 Anonym

      Är du på plats live?

  30. 16 februari, 2011 @ 19:47 Anonym

    Lyssande rapportering TACK.

    Svara

  31. 16 februari, 2011 @ 19:48 Bosse

    Tack för rapportering. Skönt att killarna fick chansen att lira en match. Så mycket större krav gick knappast att ställa denna gång.

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 19:57 Aarno Jokisalmi

      Stort tack till alla inblandade, det känns ju positivt trots allt. Vi är i gång lite.

  32. 16 februari, 2011 @ 19:48 Garotta de Ansjovis!

    Tackar för matchreferatet! Det kan nog bli tufft i div 1 oxå…

    Svara

  33. 16 februari, 2011 @ 19:49 John

    Stort TACK för rapporteringen. Synd att resultat inte var lika roligt.

    Svara

  34. 16 februari, 2011 @ 19:52 Rose-Marie

    Så va d me d :-(

    Mycket bra direktrapportering i alla fall…Alltid nåt ;-)

    Svara

  35. 16 februari, 2011 @ 19:58 bisse

    väntad
    vi kollar träningar och tror att vi har nåt extra som ingen annan har….Nico,Luca
    Hoppas inte på sammanslagningen då blir vi utbuade varenda bortamatch.

    Svara

  36. 16 februari, 2011 @ 19:59 S Gerrard

    Stort tack för lysande rapportering. Tyvärr verkar spelet inte vara i samma klass. Men med tanke på laguppställningen var det väl inte så oväntat? Känns som det bara kan bli bättre….

    Svara

  37. 16 februari, 2011 @ 22:03 Anonym

    Tack för live-rapportern SD och även rapportern på ois.se av dig Martin..

    ”Vi ligger ca en månad efter”

    Då var det dags att damma av den gamla klyschan för den har vi aldrig hört förrut….

    Skulle vara kul att höra att man låg en månad i förväg någon gång.

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 22:03 Jonathan

      Kan tillägga att det var från mig texten var

  38. 16 februari, 2011 @ 22:24 1887

    Säg vilka spelare som var pigga ? Vilka gjorde sig bättre? Vilka hade fart i spelet ! Vem var bäst på centrala mittfältet ? Ervik? Johansson? Olsson eller Lindström?

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 22:31 Martin Johansson

      Spelare som förtjänar att nämnas i positiva ordalag:

      Sebastian Johansson
      Mathias Johannesson
      David Leinar
      Jakob Olsson (inställningen)
      Fredril Andersson (spelet med fötterna undantaget)
      Danny Ervik

      Om jag är pigg och fräsch i morgon ska jag försöka få ihop något mer sammanfattande.

    • 16 februari, 2011 @ 22:51 Håkan Wall

      + Niclas Elving
      (är iofs lite tveksam på Leinar, men ok för tacklingen på Suma då)

    • 16 februari, 2011 @ 22:56 timberhochmandie

      ”(är iofs lite tveksam på Leinar, men ok för tacklingen på Suma då)”

      Och för utskällningen av domaren…

    • 17 februari, 2011 @ 14:48 bisse

      var det så illa som de lät,Martin?

    • 17 februari, 2011 @ 18:32 Martin Johansson

      Matchen menar du? Den var inget vidare. Jag tycker att Leinar sammanfattar det bra i Tomas intervju:

      Jönköping har spelat 2-3 matcher och tränat hela vintern i Elmiahallen och kan det här utan och innan. Man ligger en bra bit före oss och det märks. Vi har inte kommit in i fotbollstrillandet riktigt, det är stora ytor att täcka, blir mycket springande och bollen studsar.

      Klasskillnad får man ändå säga att det var. Man kan väl glädjas något åt första halvan av andra halvlek. Så mycket mer än så bjöd man inte på.

    • 16 februari, 2011 @ 23:11 Sampan

      Tyckte även att Jonathan Lindström gjorde ett stabilt inhopp visserligen bara 10 minuter. Men han skapade en nick, passningen fram till Jakob som sedan inte blev mer än ett inspel och ett skott av Lindström på en J-södra spelare. Såg ut som han ville ! Elving definitivt klart godkänd bakinsats även han soloraid tvärsöver banan. Vill se han på en mer offensivroll nästa match.
      Mathias var defenitivt en positiv överraskning det samma gäller Pontus Otterstedt som var bra !

      Får killarna lite självförtroende och det inte är lika mycket kaos runt dem kommer detta gå fin fint. 3 skitmål idag i baken, inget lysande spel men man såg att det fanns ideér som kan bli riktigt bra !

    • 16 februari, 2011 @ 23:13 Sampan

      Blev en del felstavningar men d får ni ta nu innan sängen väntar !

  39. 16 februari, 2011 @ 22:29 skepparkrans

    Kanske årets dummaste fråga?

    Men vem fan är han som inte får nämnas vid namn?

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 22:32 Martin Johansson

      Ny fysio. Heter typ Hans Masåla. Håkan, hjälp mig!

    • 16 februari, 2011 @ 22:46 Oskar Ängermark

      Eller så frågar man mig. Hans Mazola. Fast jag tror att Mazola är ett smeknamn och att hans riktiga efternamn är Andersson. Han hade väl varit i Ljungskile, Martin?

    • 16 februari, 2011 @ 22:49 Håkan Wall

      Ja, varför frågar du mig? Du vet ju att jag aldrig skrivit hans namn eftersom jag inte kan stava det!

    • 16 februari, 2011 @ 23:59 S Gerrard

      Tror att han heter Hans Mazolaqi och kallas för ”Mazzola”. Har varit verksam som ”fysio” i Ljungskile SK i mitten på nittotalet. Han har även haft flera företag där han fungerat som ”livsstilscoach” och ”inspiratör”. Har inte förstått vad han har för funktion i ÖIS? Kanske ett lämpligt intervjuobjekt?

    • 17 februari, 2011 @ 08:36 Martin Johansson

      Jo, definitivt ett bra intervjuobjekt. Tror dock att Patrik har förstatjing på den intervjun. Vill inte sno något från ÖIS.se. Vi försöker existera i symbios och ge en så heltäckande bevakning som möjligt. Jag har aldrig förstått verksamheter där alla springer på samma boll samtidigt (läs svenska sportjournalister och Zlatan). Då är det bättre att man fyller i hålen i stället. Bara så att ni vet det.

  40. 16 februari, 2011 @ 22:40 Afshin

    Detta kommer inte ens hålla i division 1. Ärligt talat, vad gör Sandberg i ÖIS? Han skulle inte ens platsa i division 7. När jag tänker på en anfallare så tänker jag att denne skulle göra minst 10-15 mål, vilket Sandberg inte är kapabel till. Truppen är väldigt svag och det finns INGEN som blir ”den” som gör målen på matcherna.
    Detta håller inte. Vi får helt enkelt börja om någonstans långt!

    Svara

    • 16 februari, 2011 @ 22:44 Martin Johansson

      Hörru, dödgrävaren! Tagga ner lite. Så djävla illa är det inte. Visst vi saknar en riktigt stark anfallare, men det är tyvärr bara att gilla läget. Och sluta hacka på Nico. I dag spelade han dessutom yttermittfältare.

  41. 16 februari, 2011 @ 23:58 SV

    Nico är ingen ytter, seif är ingen vänsterback.. varför hacka på spelarna när bosse kan inte spela de på rätt postion???!

    Ta och kamma er…..

    Svara

    • 17 februari, 2011 @ 22:09 1887

      Men du får ju kolla hur klubben är i för stadie nu? Seif skall ändå kunna ta ett defensivt ansvar med möjlighet till offensiven .


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se