Mar 142011
 

Då var det dags för något som ni, vi och hela västra delen av den här galaxen har väntat på sedan det började snackas om en interimsstyrelse för några veckor sedan.

En intervju med vår nya ordförande i Örgryte Fotboll alltså!

Vi har tänkt som så här att vi kan inte representera alla Öisare ute i kosmos och därför behöver vi er hjälp med frågor. Vad vill ni veta egentligen, som Ordförande Larsson kan svara på? Vi snackar alltså inte om frågor i stil med om han föredrog barkbåtar framför kottgubbar när han var liten. Ställ frågor som är lite mer i stil med hur tanken om att göra Öisgården till hemma-arena kom till och vad han tänkte första gången han blev tillfrågad om han ville ta över efter Lars Ranäng.

You gettar the drift eller hur?

Good!

Frågorna kan ni skicka till kontakt@sambadefensiv.se och glöm nu inte vad vi har sagt. Vi vill inte ha en enda fråga om barkbåtar eller vantar.

Ni kommer dock få en tidsfrist och det är tills fredag eftermiddag. Ska vi säga att 17.00 är deadline? Det gör vi!
Skicka in alla frågor som ni har. Det är dock möjligt att vi slår ihop olika frågor som berör samma ämne men det spelar väl ingen roll? Ni får svar på era frågor i alla fall. Och det är ju det som är det viktiga, inte sant.

Intervjun med Martin kommer att ske i samband med matchen mot Ängelholms FF på lördag så ni kan nog förvänta er att läsa intervjun på söndagen när ni sitter i soffan och kollar på lite skön söndagsfotboll från Premier League eller Serie A. La Liga är det väl ingen som bryr sig om?

Glöm nu inte heller att gå på matchen mot Ängelholm på lördag. Aaaiight? Klockan 12.00 är matchen och givetvis kommer det att komma massor av godis, både från oss och från spelarna. Leinar kommer att bjuda på ett hattrick, medan Jakob Olsson och Jonte Lindström bjuder på varsitt mål.

Jajamänsan, Jonte målar för första gången för ÖIS (A-laget alltså) på lördag. Det vill ni inte missa.

Jakobs mål kommer vara spektakulärt förresten. Det vill ni inte heller missa.

Nu har ni ert uppdrag. Utför det väl!

Bookmark and Share

  9 Responses to “Frågor till Martin Larsson, någon?”

 1. Underbar kommentar. Det ÄR ingen som bryr sig om La liga.

 2. 5-0, Hattrick av Leinar!

 3. Fråga hur länge han har varit Öisare. Och vad han gjorde när IFK tog SM-guld senast.

  • Ointresant vad han gjorde när IFK vann,bara han gör ett bra jobb för ÖIS

  • Känns som att du redan har svaren på de frågorna. ;-)

   Har ju också hört det där om att han egentligen är blåvit, men vi får se om vi gräver vidare i den saken. Vi har ju redan Dennis och Sebban på plats och de har ju visat stort hjärta och fungerat hyfsat i alla fall.

   • Va, vem i helvete har egentligen köpt Öis-gården?

    • Fråga också om det är han som är den beryktade sponsorn som lovade 10 mille men lämnade in 3 förra året så att budgeten gick åt helvete. Har också hört något om att han snodde till sig halva truppen till underpris, men verkar luddigt. Köpte han rättigheterna? Verkar ju märkligt att han ville ha ABt i konken innan han kunde tänka sig att stoppa in pengar (för gården etc, de slantarna hade ju räddat oss kvar i superettan). Lite sånt?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>