Inga oljemiljoner för Steinthor

Det blir inget kontrakt med norska Brann för allas vår favoritislänning, Steinthor Thorsteinsson. Under en dryg veckas tid har Thorsteinsson varit på provspel med Brann. Han åkte med klubben på träningsläger till La Manga och har där medverkat i två matcher. I den inledande förlustmatchen mot Fredriksstad spelade Thorsteinsson större delen av matchen, medan han inledde matchen mot Sarpsborg på bänken, det blev bara ett kortare inhopp i matchens slutskede. I går meddelade också den norska tippeliganklubben att man inte kommer att erbjuda Thorsteinsson något kontrakt, men att man kommer att hålla fortsatt koll på honom (ingen av de fyra spelare som Brann hade på prov i La Manga erbjuds kontrakt):

– Dette er fire kjempekarer som vi vil holde oss oppdatert på fremover. Men ingen blir med til Bergen og ingen av dem får kontraktstilbud. Alle fire gjorde imidlertid en viktig jobb for at dette skulle bli et vellykket opphold for Brann, sier Skarsfjord til Brann.no.

Därmed får vi väl anta att Steine Line återvänder till moderskeppet. Vem vet kanske spelar han träningsmatch mot Halmstads BK på lördag? Det återstår dock att se om Steine kommer att erbjudas något nytt kontrakt eller om man från ÖIS sida redan gett upp Thorsteinsson för gott.


'Inga oljemiljoner för Steinthor' have 5 comments

  1. 3 mars, 2011 @ 09:13 Oskar Ängermark

    Please stay Steine! I need you. We need you. The whole fucking fotbollssverige need you!

    Svara

  2. 3 mars, 2011 @ 10:44 nytko

    En ytter behöves!

    Steine behöves!

    Svara

  3. 3 mars, 2011 @ 12:55 bukowski

    leinars skalle behöver dina inkast
    dra dom rätt i mål via målisen

    Svara

  4. 3 mars, 2011 @ 18:45 Black Francis

    Kan vi inte göra en insamling till Steine enligt GAIS-Gravem-modell?

    Svara

  5. 4 mars, 2011 @ 00:55 Rude Boy

    We want Longur Kastur!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se