Tre år för Oskar Wallén

Så var då David Leinar inte den enda spelaren med kontrakt längre. Kodes hemsida rapporterar nu att Oskar Wallén skrivit på för Sällskapet och att kontraktet sträcker sig över tre år för den gänglige anfallaren.

Oskar Wallén

Oskar Wallén med boll driver förbi Mikael Odin.

Av alla provspelare som granskats på Öisgårdens fotbollsplaner så lovar jag att ingen har granskats mer ingående än Oskar Wallén. Vad sägs om ett över fyra månader långt provspel? Kan det månne vara ett nytt rekord? Hans fotbollskunskap har passerat både Janne Anderssons, Janne Carlssons, Bengt Kristenssons och Bosse Backmans förstoringsglas och det verkar alltså att han har fått godkänt av samtliga. Så här har vi en kille som fått kämpa till sig sitt kontrakt!

Redan Janne Andersson fattade tyckte för den blonde anfallstalangen. Efter förra säsongens sista träning satt jag och Oskar Ängermark och gjorde avskedsintervjun med Janne Andersson när det plötsligt knackade på dörren till tränarnas rum där vi var. In kom Oskar Wallén och såg ut som en blyg tonåring som för första gången tagit sig mod till att kliva in i lärarrummet för att prata med den barske magister Andersson. Efter att ha fått en bekräftande blick från Janne att han inte störde så fick Oskar fram ”Ja, jag skulle bara vilja tacka för mig”. Janne reste sig upp, tackade Oskar och skakade hans hand och de bytte några korta ord. Precis innan Oskar ska vända sig om och gå ut avslutade Janne samtalet med ”Du är så bra att du ska vara i ÖIS nästa år!”. Jannes profetia slog alltså in. Oskar Wallén klar för Örgryte. Den andra stenen i början av vårt lagbygge.


'Tre år för Oskar Wallén' have 6 comments

  1. 4 mars, 2011 @ 23:53 ;-)

    och Bengtsson
    och Sebastian

    Svara

  2. 5 mars, 2011 @ 00:54 Anonym

    Man blev riktigt rörd när man läste detta. Vad roligt.

    Svara

  3. 5 mars, 2011 @ 02:57 Cyban

    Låter väl kul men, Nico, Luka? Känns som man tar in en tredje anfallare som är lik de två vi redan ”har”.

    Svara

  4. 5 mars, 2011 @ 08:59 Oskar Ängermark

    Det är faktiskt lite roligt att en provspelare har varit med om tre (två) huvudtränare. Oskar måste inneha något slags rekord i alla fall. Vi får kolla med honom om han vet om något rekord han kan ha.
    Kul att det är klart med Oskar nu. Då kan jag ha någon att snacka om världens vackraste namn med ;)

    Svara

  5. 5 mars, 2011 @ 09:51 Polaren Per

    Välkommmen till sällskapet Thunder Wallén!

    Svara

  6. 5 mars, 2011 @ 12:48 Kuba

    Då vet vi ju vem som gör resten av målen när ÖIS vinner med 5-0 och Leinar gör hattrick!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se