Valter Tomaz Jr: Vi vet att vi kan ännu bättre

Efter att Valter gjort sin första match i år så blev han direkt tagen när han kom ut från omklädningsrummet. Det är sånt man får tåla när man heter Valter Tomaz Jr.

Hur känns det nu efter den första matchen för i år Valter?

Jodå det känns bra. Jag tycker vi möter ett ganska bra lag när det kommer till passningsspel. Det var en bra genomkörning tycker jag.

Kände du dig trött i halvlek eller kändes det som att du kunde ha fortsatt spela?

Visst kände jag att jag kunde ha fortsatt och spelat andra halvlek men det kändes dumt att riskera något också. Sen var det bestämt redan innan att jag bara skulle spela första halvlek och då satte jag mig på bänken och tog det bara lugnt istället.

Du visade prov på lite sambadefensiv idag också med din klackrensning

Haha, ja. Jag fick bollen bakom mig och då var jag ändå tvungen att få bort bollen på något sätt. Det lyckades med klacken då och det kändes såklart skönt.

Hur känns det att ha spelat såpass bra och ändå inte få stiga av planen med några mål?

Just nu känns det bara som att vi är på rätt väg faktiskt. Vi vet att vi kan ännu bättre och det kommer bli ännu bättre. Nu ska vi bara få allting på plats, få klart med allas kontrakt och låta den nya styrelse komma på plats. Allt det där.

Allt som har varit omkring klubben just nu behöver bara lugna ner sig litegrann. Man känner att allting börjar bli bra nu bland alla spelare också och nu är det bara att köra.
Det här var en bra match idag och nästa match hoppas vi också blir bra.

Och då trycker du in en boll kanske?

Ja, det är klart! Mål måste göras för att vinna matcher och det är väl det vi söker efter just nu. Vi får hoppas att någon börjar göra massor av mål snart.

Underbart Valter. Tack så mycket för intervjun.

Tack så mycket själv.


'Valter Tomaz Jr: Vi vet att vi kan ännu bättre' have 3 comments

  1. 12 mars, 2011 @ 16:13 Fredrik

    Fan vad härligt att Valter är med igen. Det är ju inget snack om vem som har mest ÖIShjärta i truppen. Hylla den som hyllas bör!

    Svara

  2. 12 mars, 2011 @ 20:44 gogol

    Valter är en hjälte!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se