Adam Eriksson lånas ut till Kinna

Enligt Borås Tidning så har Adam Eriksson lånats ut till Kinna i division två, vilket även bekräftas på Kinnas hemsida. Till BT säger Adam:

”Det är en utlåning under två månader. Jag kommer hinna spela sju-åtta matcher och sedan vill Öis ha tillbaka mig.”

Adam har som bekant varit varit skadad hela försäsongen efter ha skadat ett knä under julledigheten, ett knä som han även opererat. I tisdags var han med på sitt första riktiga fotbollspass efter ha spenderat hela försäsongen i gymmet. Adam fortsätter berätta i BT:

”Jag har väldigt höga ambitioner med min fotbollskarriär och vill högre upp, så det är väl inte helt i rätt riktning. Men som det känns nu är det ett bra val och tror att det kan gagna mig i framtiden att jag spelar i Kinna under våren.”

Örgryte har som bekant redan värvat David Björkeryd för att ta hand om Adams vänsterbacksplats och även Joakim Hall har flyttats upp i a-truppen för att kunna komplettera truppen på den positionen.

Länk: Kinna IFs hemsida


'Adam Eriksson lånas ut till Kinna' have 8 comments

  1. 4 april, 2011 @ 15:38 Göran, Sthlm

    Adam kanske ser sig själv som en mittback? På den positionen kommer det att behövas föryngring. Valter, Leinar och Jonsson har väl max två år kvar?

    Svara

  2. 4 april, 2011 @ 15:40 Krilliano

    Adam måste ju vara kvar. Skönt att det bara va till låns.

    Svara

  3. 4 april, 2011 @ 15:53 Markus B

    Adam är en spelare som jag anser har växt mycket, iaf under den förra säsongen. Detta lånet ser ju dock ut som att det är bra för båda parter. Hoppas han inte bara kommer tillbaka och inte får någon speltid. Det vore riktigt synd!

    Svara

  4. 4 april, 2011 @ 16:28 JP

    Med tanke på att ÖIS inte har ngt reservlag i år så känns det rätt att Adam får spela sig i form i en annan klubb för att sedan komma tillbaka och konkurrera om en plats i laget.

    Borde ha en chans och ta en plats på vänster mittfällt om vänsterbacken är upptagen.

    Svara

  5. 4 april, 2011 @ 20:43 Johannes

    detta handlar förvisso om något helt annorlunda men om Öis avancerar (räknar med det) så går ju Viktor skölds kontrakt med TFC ut efter säsongen, säga vad man vill men vore inte detta ett fruktansvärt bra nyförvärv, som bosman?!

    Svara

  6. 4 april, 2011 @ 20:59 nytko

    Av någon anledning kommer jag inte in på inloggning på forumet, så jag skriver det här. Det är alltså klart med Gamla Ullevi som spelplats till nästa år.

    Svara

    • 4 april, 2011 @ 21:06 Anonym

      Ja är svaret enligt ois.se vilket man maximalt kan lite på!

  7. 5 april, 2011 @ 15:09 Anonym

    Jag hoppas du kommer tillbaka uppladda till Öis. Vi kommer behöva dig var så säker.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se