Oskar Wallén efter matchen

Oskar Wallén var centimeter från att bli målskytt och antagligen också matchhjälte mot Varberg. Sambadefensiv fick en liten pratstund med Oskar innan han haltade ut mot spelarbussen.

Du var ytterst nära att ge ÖIS ledningen idag.

– Ja, Danny och jag har bestämt att ta några steg bakåt på hörnor, så att vi kommer i jämnhöjd med målet i st f att stå framför. Jag kom upp bra på en fint slagen boll och skarvade mot bortre, men försvararen vid stolpen tog ett steg åt sidan och nådde oturligt nog bollen. Nicken kändes väldigt bra, det var verkligen tråkigt att det inte blev mål där.

En stund senare var du tvungen att lämna planen.

– Jag gick upp i en duell med målvakten, han kom upp högt och satte knät i låret på mig. Lite tråkigt, men det är målvaktens privilegium att göra så, det resulterade i en gammal lårkaka och är knappast något långvarigt.

Hur var det därute?

– Planen var svårspelad, men vi sköter det bra ändå och försöker rulla stora delar av matchen. Försvarsspelet fungerar bra och det känns stabilt även om vi inte producerar framåt. Vi hade några chanser till, men det är synd att de inte sitter.

När spräcker du nollan?

– Det känns tungt när man som anfallare inte får göra mål, men det är bara att tugga på och hoppas att man får sätta dit den. Det borde vara dags snart.


'Oskar Wallén efter matchen' have 3 comments

 1. 22 maj, 2011 @ 08:19 Norman Hunter

  Tomas är rödblå

  Svara

 2. 22 maj, 2011 @ 21:32 Tomas Levin

  Guldheden?

  Svara

 3. 23 maj, 2011 @ 11:23 Anonym

  Dags att plocka in en anfallare som är 25 plus asap. Vilken 30 åring som helst som lirar i div 2 gör susen. Det måste vi ändå ha råd med.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se