Ludvig Brisby Jeppson: ”Fantastiskt kul”

När Christofer Bengtsson var tvungen att lämna banan efter ett straffmål och 25 minuters spel, så var det dags för 18-årige Ludvig Brisby Jeppson att göra sin första match i Söderettan. Hans inhopp var av hög klass och Sambadefensiv tog en pratstund med debutanten.

Det blev seriedebut för dig idag.

– Ja, jag har varit med på bänken några matcher förut, så det var jättekul att få chansen nu.

Det var tal om att du skulle få spela från start?

– När jag kom till samlingen, så var jag förberedd på att spela från start, men Bengtsson sa att han skulle testa och köra.

Hur var det därute?

– Det kändes ovant eftersom jag egentligen är innerfältare, men jag kom in i matchen efter ett tag och det flöt på bra. Jag fick också härlig hjälp av Danny som spelade på samma sida.

Du gjorde en mycket bra insats.

– Tack, är man ovan vid positionen, så gäller det att spela så smart som möjligt. Det är bara att köra på och visa att man vill vara med.

Vem är egentligen  Ludvig Brisby Jeppson?

– Jag kom till ÖIS för tre år sedan, inför säsongen -08 från Hovås Billdal, innan dess spelade jag för Säro IK. Jag har spelat mig genom j-laget och u-laget, nu har jag fått chansen i a-laget, då är ett mål avklarat och det är bara att satsa mot nästa.

Nästa mål är vadå?

– Det är att prestera bra på a-lagsträningarna och förhoppningsvis få chansen igen.

Hade du tänkt dig alls att få spela i a-laget?

– I år var det primära målet att spela i Juniorallsvenskan – efterom U21 försvann- samt att träna och sitta på bänken med a-laget. Självklart är det skoj när man får chansen såhär tidigt, det hade jag absolut inte räknat med, så nu är det bara att flytta fram målsättningen en bit.

Du fick vara med i en riktig kanonmatch.

– Det var fantastiskt kul, det kan inte bli mycket bättre! Jag har varit med i truppen på några bortamatcher och det blir en helt annan stämning här på Gamla Ullevi.


'Ludvig Brisby Jeppson: ”Fantastiskt kul”' have 2 comments

  1. 20 juni, 2011 @ 08:47 Martini

    Bra debut av Ludvig!

    Svara

  2. 20 juni, 2011 @ 09:46 Rude Boy

    Härlig insats av Ludvig. Skönt att se att vi har juniorer som kan kliva fram.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se