Bellmans epistel n:o 9

Vilken fest det blev på Valhalla. Drygt 3700 hade kommit för att se ÖIS ta emot serieledande Varbergs BoIS i Division 1 och det går ju inte att låta bli att jämföra åskådarantalet med allsvenska GAIS som bara mäktade med att locka 3800 till sin senaste hemmamatch och då har GAIS ändå gjort sin bästa säsong på en väldans massa år.

ÖIS chockstartade och redan efter 10 minuter hade Lillström och Leinar sett till att både ta ledningen och utöka till 2-0. Lillström slog till inne i straffområdet efter lite pingpongfotboll och Leinar gjorde det han är bäst på, nämligen att sätta dit huvudet.

Matchen var inte ens en halvtimme gammal när Jakob Olsson bjöd publiken på ett ordentligt ögongodis. Efter att ha stulit en boll från BoISförsvararna strax utanför Varbergs straffområde chippar Olsson elegant bollen över en glidande back för att vid nästa touch återigen chippa bollen på öisigt sambamanér över en chanslös målvakt. 3-0 och klacken kan inte göra annat än att skandera Jakobs namn.

Jag skrev i förra episteln om att Olsson är seriens bästa anfallare. Igår bevisade han att det inte spelar någon roll vilken position han spelar på (Jakob spelade på högerkanten). För alla som var på Valhalla igår bör det stå klart att Olsson är för bra för Division 1 och om han spelar kvar hos oss nästa säsong ska vi vara oerhört tacksamma.

Strax innan paus reducerar Varberg, men känslan i paus var att det här var ÖIS dag. Matchen skulle få ytterligare ett mål. Nicolas Sandberg som sprang offside ungefär 300 gånger fick sätta dit spiken i kistan, 4-1, efter att Varberg lyft upp allt folk på ÖIS planhalva. Jakob Olsson drar iväg en lång rensning som friställer Nico vid mittlinjen med en hel planhalva och en målvakt framför sig. Nico är snabbare med boll än sin jagande försvarare och når till slut fram till straffområdet och gör allt rätt och placerar stensäkert in ÖIS fjärde mål för dagen.

Jakob Olsson - bäst i ÖIS

Matchens 3 bästa ÖISare:

1. Jakob Olsson
Det har sällan varit så enkelt att utse matchens bästa spelare. Jakob dominerade rakt igenom med sambadribblingar, fint passningsspel och ett fantastiskt mål (återigen en magisk lobb precis som förra matchen). Jakob spelar på en nivå över alla andra.

2. David Leinar
Serieledande Varberg hade stora svårigheter att komma till några riktigt farliga avslut. Kapten Leinar var som vanligt oerhört svårforcerad och kan inte heller lastas för Varbergs mål. (ÖIS mittfält tappade bollen och sedan råkade Valter ofrivilligt styra fram bollen till Varbergs målskytt). Dessutom kryddades insatsen naturligtvis av Leinars nickmål och det var inte långt ifrån att han blev tvåmålsskytt efter en hård nick strax över ribban.

3. Jakob Lindström
Den enda spelaren i ÖIS som har potential att nå upp till Jakob Olsson spelmässiga nivå är Jakob Lindström. Killen som hade som mål att ta en plats i laget i år har vuxit fram till att bli en av ÖIS absolut viktigaste spelare. Känslan i fötterna är skön att se och Lillström var inblandad i uppbyggnaden av de flesta ÖIS-anfall igår.

Noterat:

Våra nyförvärv håller inte!

Lycén, som kom från allsvenska GAIS, håller inte ens i Division 1 har det nu tydligt visat sig. Kort och gott gör han ingen som helst nytta på planen.

Clarholm visade upp en beklämmande okänsla i fötterna mot Varberg och det märks tydligt att han inte hänger med på den här nivån.

Elmander gjorde inte heller någon bra match och det känns helt fel att han stjäl speltid från våra unga talanger. Framför allt upplever jag att han saknar en bra blick för spelet då det alltför ofta blir feltajmat och tveksamma löpvägar. Däremot kan det hända att han kan vara nyttig på träningarna för att mana på våra yngre förmågor.

Slutligen, Sylvia vann igår igen och nu inser till och med en optimist som jag att det är helt kört för ÖIS. Även om ÖIS vinner samtliga återstående 7 matcher så är det ändå inte särskilt troligt att det skulle räcka till en kvalplats.

Men trots denna insikt var det fantastiskt roligt att vara ÖISare igår. Det sköna med att vara ÖISare är att man gläds åt det lilla!


'Bellmans epistel n:o 9' have 52 comments

  1. 4 september, 2011 @ 15:17 Yodabul

    Sylvia säger du men Varberg då? Även om öis höll superetta-klass igår imponerade dom inte direkt och nerver och liknande kan ge oss chansen..

    Svara

  2. 4 september, 2011 @ 15:23 Zico1887

    Håller inte alls med om totalsågningen av Lycén, ge honom lite tid och han kommer tillhöra de bättre i Öis. Elmander är väl ingen jättestjärna direkt men tillför ändå tyngd, jävlar anamma och lite välbehövlig bredd i truppen. Clarholm däremot, skicka hem direkt.

    Svara

  3. 4 september, 2011 @ 15:59 Felix Jonsson

    Jag håller tyvärr inte med om så mycket mer än topp tre.

    Jag tycker inte alls att våra nyförvärv har varit för dåliga, Elmander har gjort det bra för det mesta och han har tillfört lite tyngd därframme, samt att han inte alls tar speltid från Wallén som är ryggskadad och inte under några omständigheter hade kunnat spela ändå.

    Lycén har gått in och gjort ett bra jobb i tidigare matcher även om han dippat de två senaste, men de två nämnda nyförvärven har framförallt fått fart på träningarna och skapat konkurrens, det ser jag som halva grejen med att man värvade dem.

    Kocken däremot har inte varit speciellt bra men han likt de andra kostar knappt klubben någonting så dom gör ingen skada utan tillför bara bra konkurrens.

    Dessutom tror jag inte att det är kört för det Varberg visade upp igår var inte mycket att hurra för och deras obesegrade svit är nu bruten och det såg väldigt frustrerat ut igår så jag tror att det kan låsa sig för dom nu, kört är det inte, men det är svårt.

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 17:58 Bellman

      Det är bra att du finns Felix så att du kan uppdatera mig på ryggskadeinfo. :) Tack.

      Vidhåller dock fortfarande att jag tycker att Lycén varit bedrövlig.

      Jag håller även med om att det är Varberg som vi eventuellt kanske möjligen har en minimal chans att nå. Men då ska de förlora mer än hälften av de återståënde matcherna. Det tror jag inte händer.

    • 4 september, 2011 @ 18:53 nytko

      Jag är i alla fall helt med dig Bellman om att Lycén varit ofantligt dålig. Har han tagit sig förbi en enda gubbe på kanten hittills?

    • 4 september, 2011 @ 21:40 Voldemort

      give him a break. Undrar hur bra ni själva skulle vara när ni nyss tillfrisknat från en avsliten hälsena….det tar nog tid att bara komma över rädslan.

    • 5 september, 2011 @ 08:29 Kallekula

      Det är egentligen inte Lycen som kritiseras, det är uttagningarna. Han har varit mycket svag i samtliga matcher jag sett honom och han har fått mycket speltid. Frågan är om en 30:åring (som kommer utifrån) och är på väg tillbaka från skada skall få spela sig i form när vi har en mängd unga spelare som behöver speltiden för att utvecklas. För ingen kan påstå annat än att Lycen har varit svag.

    • 5 september, 2011 @ 12:29 Benskyddet

      Håller med dig om vartenda ord. Satsa på våra unga talanger de är ändå trots allt Öis framtid. Risken finns kanske annars att vi tappar dom till andra klubbar.

  4. 4 september, 2011 @ 16:55 Henke

    Elmander har vart ok
    Lycen och kocken däremot har vart kassa. Bättre och spela med otterstedt/anderberg/wallen istället.
    Jakob Olsson allts, Vilken spelare. Hoppas verkligen att han stannar.

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 19:00 Nya Öis

      Håller med dig om att Elmander gör ändå en del bra men när det gäller Lycen och Kocken har dom inte i Öis A-lag att göra. Så dåliga förvärv och dessutom får dom speltid pinsamt! Ta speltid från våra egna unga talanger. Fattar inte hur tränarna tänker. Sätta in dom före Otterstedt och Anderberg som båda har kvickheten och teknik. Det var ju knappast Kocken och Lycens förtjänst att vi vann i går. Hoppas det blir ändring mot Rosengård.

    • 15 september, 2011 @ 13:59 HC

      Det har gått långt när man som ni och en del andra kan säga att Elmander är ok. Ser ni inte att han håller knappast Div 1 klass och någon större kämpa glöd kan jag inte se på plan. Jämför med Jakob som kämpar och sliter medan Elmander alltid kommer in för sent i alla närkamper, kan det vara en slump eller..
      Nej skicka Elmander till de lag som ser sin plats här i ettan – vi öisare vill upp med spelare som har ambitioner.

  5. 4 september, 2011 @ 16:58 skepparkrans

    Det är väl bara att se till å vinna de återstående 7 matcherna, kan varberg spela 13 raka utan förlust så kan ska vi kunna slå alla dessa bonkegäng.

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 20:18 PriMax_ÖIS

      Är säkert en ännu större optimist än Bellman men jag ser också en chans för oss att sluta som tvåa. Isåfall är det Varberg vi går förbi.

      Min dröm: Förutsatt att Sylvia vinner resterande matcher förutom matchen mot oss så har vi en chans.
      Detta innebär att Sylvia slår Varberg och Lund. Varberg får dessutom svårt mot Lb07 och Norrby efter vår överkörning.
      Isåfall räcker ett poängtapp mot ngt av lagen HFF, FCR, Sleipner eller IKO för att vi skall gå om. ÖIS behöver endast vinna
      sina sju resterande matcher. (kanske lite långsökt men större under har skett)

      Omgång 20
      FC Rosengård – Örgryte IS____2
      V BoIS – LB07________________2
      Lunds BK – Kri.FF____________1
      IF Sylvia – Norrby IF________1

      Omgång 21
      Kristianstads FF – Örgryte IS_2
      IK Sleipner – Lunds BK________2
      IK Oddevold – IF Sylvia_______2
      Norrby IF – Varbergs BoIS FC__1

      Omgång 22
      IF Sylvia – FC Trollhättan______1
      Varbergs BoIS FC – Husqvarna FF_1
      Lunds BK – IK Oddevold__________1
      Örgryte IS – Norrby IF__________1

      Omgång 23
      Norrby IF – Lunds BK____________2
      FC Rosengård – Varbergs BoIS FC_x
      Örgryte IS – IF Sylvia__________1

      Omgång 24
      IF Sylvia – FC Rosengård________1
      Lunds BK – Örgryte IS___________2
      Varbergs BoIS FC – IK Sleipner__1

      Omgång 25
      FC Rosengård – Lunds BK_________2
      Örgryte IS – Motala AIF FK______1
      IF Sylvia – Varbergs BoIS FC____1

      Omgång 26
      Lunds BK – IF Sylvia____________2
      Skövde AIK – Örgryte IS_________2
      Varbergs BoIS FC – IK Oddevold__1

      Slutställning:

      Sylvia_61p
      ÖIS____52p
      VBOIS__51p
      Lund___49p

    • 4 september, 2011 @ 20:31 Felix Jonsson

      Hade precis tänkt skriva om möjligheterna till uppflyttning, men detta är ju perfekt då slipper jag räkna själv ;)

    • 4 september, 2011 @ 20:40 Cyban

      Visst har större under skett, se bara på Sylvia o deras nu 12,13? raka segrar.. fyfan.

    • 4 september, 2011 @ 22:01 Bellman

      Jag älskar optimister som dig PriMax! Naturligtvis kommer jag också att fortsätta att hoppas till dess även alla teoretiska chanser försvinner.

      Problemet är bara att det räcker inte med att 1 under måste ske, utan att det måste ske 2 stycken.

      Det ena undret är att ÖIS vinner resten av matcherna – självklart hoppas jag verkligen att detta händer, men jag tror verkligen inte att det gör.

      Det andra är att Varberg inte får vinna mer än 3 av de återstående 7 matcherna. Trots förlusten mot ÖIS är Varberg bevisat ett bra lag, jag hoppas, men tror inte heller att detta händer. Möjligen är chansen här något större.

      Men nu ska jag sluta vara realist… det är trots allt roligare att leva med hoppet! :)

      God kväll!

  6. 4 september, 2011 @ 17:02 Johannes

    Elmander har inte varit dålig, Lysén har knappast briljerat men fötjänar inte din sågning, kocken däremot har varit totalt kass, det jag kan hålla med dig om är topp tre och framför allt Jakob!

    Svara

  7. 4 september, 2011 @ 17:11 Men va fan

    Ska inte sambadefensiv ha koll?
    Wallén är skadad och inte bänkad.

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 17:59 Bellman

      Ber om ursäkt för att jag inte hade koll på Walléns skada.

  8. 4 september, 2011 @ 18:54 ÖIS 1994

    Nu vill jag se läktarfilm från igår när vi hoppar i sidled och sjunger ”Olé olé olé olé”.

    Svara

  9. 4 september, 2011 @ 19:37 Hisingen Island Blues

    Elmander håller – och mer därtill.

    Lycen har alltid varit ojämn. Har han nu gjort två dåliga insatser så kan jag nästan garantera en superb insats näst gång.

    Clarholm ser dock sömnig ut. Men att hacka på någon när vi slår skiten ur serieledarna med hela 4-1 är magstarkt.

    Härlig inramning och fan, hade vi spelat på Valhalla hela året – då hade vi varit klara för Superettan nu. Det snabba plastgräset är vår melodi…

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 19:52 Bellman

      Det jag är ute efter när jag recenserar spelare är att inte haka upp mig vid resultatet. Det är så lätt att folk och inte minst medierna hyllar lag/spelare etc när man vinner även om man spelade dåligt och gjorde ett turmål och på samma sätt så dissar man ett lag som gjorde en riktigt bra match men som hade marginalerna emot sig.

      Igår var det många spelare som gjorde kanoninsatser. Men jag är inte rädd för att påpeka att vissa samtidigt inte höll måttet. Clarholms spel hade inte räckt i division 3 och Lycén bidrog inte med någonting. Det tycker jag definitivt inte är magstarkt att skriva.

      Min förhoppning är texterna ska vara nyanserade.

    • 5 september, 2011 @ 10:57 Sektion LM

      Håller med dig i allt. Din text är saklig och på pricken. Det är ingen överdrift att säga att ”nyförvärven inte håller” och att ”Lycén inte tillför någonting”. Det är spot on. Lycén var lika undermålig förra sejouren, och precis som du skriver har han inte visat någonting som motiverar varför han skulle få spela.

    • 4 september, 2011 @ 21:50 Hox

      Inte ens om vi vunnit samtliga hemmamatcher hade vi varit klara för superettan. Vi hade inte ens legat på kvalplats… Problemet är inte hemmaspelet, där är vi näst bäst i serien. Det är bortaspelet som inte genererat tillräcjligt med poäng.

  10. 4 september, 2011 @ 19:53 Anonym

    Har ni något inspelat från matchen? Hade varit roligt att se.

    Svara

  11. 4 september, 2011 @ 19:58 öisarn

    Wallen e skadad så elmander stjäl inte någon speltid av honom, läs på lite innan du skriver e du snäll……

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 20:25 JD1887

      Snälla du, han har redan skrivit en ursäkt i en kommentar för han visste inte. Låt Bellman va nu!

    • 4 september, 2011 @ 21:36 Bellman

      Texten om Elmander är nu uppdaterad och Wallén således struken ur densamma.

  12. 4 september, 2011 @ 21:17 Anonym

    Elmander tycker jag gör ett bra jobb i matcherna och driver på alla i laget. Lycén är jag lite besviken på hade hoppats att han skulle prestera mer, men tror han kan komma igång och bli bra. Kocken är faktiskt helt usel väldig stel och han är lång men vinner ändå inga nickdueller förstår inte vad vi ska honom till egentligen?

    Svara

    • 5 september, 2011 @ 08:36 Kallekula

      Elmander må göra nytta med sitt snack, men frågan är om det inte räcker att han kör på träningar och i omklädningsrummet. Mycket nytta på plan gör han inte, förutom de två målen tidigare. han vinner inte många dueller och bollbehandlingen och tempot räcker inte. Dock är han ljusår bättre än Kocken.

    • 7 september, 2011 @ 17:06 Töffe

      Skillnaden mellan elmander och de unga är att Nico & co funkar hur bra som helst när spelet stämmer som det gjorde senast.

      Elmander däremot klarar av att göra mål även när det går tyngre i en match.

  13. 4 september, 2011 @ 22:36 x-et på räcket

    Lycén igår gjorde ett lite alibiliknande inhopp, sådant skall inte tolereras i ÖIS….

    Svara

    • 5 september, 2011 @ 10:58 Sektion LM

      + 1

    • 5 september, 2011 @ 12:37 Nya Öis

      Hur många chanser ska Lycen egentligen? När det finns duktiga unga killar som inte vill annat än att spela fotboll,in med dom i stället för Lycen. Han ska inte ”sno” speltid från de unga talangerna. Känns som att bara för att man värvat dessa tre kassa herrar så måste dom få spela hur dåliga dom än är. Hoppas verkligen inte Öis har skrivit kontrakt längre än denna säsongen ut.

  14. 4 september, 2011 @ 22:38 cussen

    Lillström är ju i princip alltid grym, alltid topp 3, men igår så var han rätt så osynlig på planen, inga misstag, men heller inte så som han brukar vara. Jag tycker att Adam Eriksson ska få 3:dje platsen på listan, han var väldigt duktig med bollen, och sprang ofta förbi motståndarna på vänsterkanten!

    Svara

    • 4 september, 2011 @ 22:47 Ronny

      Bra räder och inläggskvalitet från Eriksson men långt ifrån 100 defensivt.

  15. 5 september, 2011 @ 02:35 Linus

    Hej öis. Först och främst kul att ni lockar 3700 på en match i div. 1. Ni har, så ni inte glömmer det, ett publiksnitt på 1 546. När GAIS spelade i motsvarande serie dåvarande division två år 2003 hade man ett publiksnitt på 3378.

    Jag är sällan här inne och läser men jag kikar in lite oregelbundet för att se hur det går för era nyförvärv och bekanta till mig. Jag hade aldrig för avsikt att kommentera något inlägg här på sambadefensiv då det inte är mitt forum men jag kan inte låta bli att förundras hur ni nu när det går som det går för er inte lägger fokus på ert eget utan istället slår på den stora trumman och kastar den klassiska stenen i glashuset.

    En bekant sa till mig att det skulle kosta 1:- för att bevittna spektaklet mot Varberg Bois. Ni hade trots allt seriefinal och derby (det närmsta(?) laget rent geografiskt) och lockar då hundra personer mindre än GAIS gjorde i sin hemmamatch mot Mjällby AIF. GAIS senaste match mot Mjällby var en katastrof publikmässigt. Publiksiffran landade som bekant på 3800. Fruktansvärt dåligt med tanke på att GAIS sedan 1989 inte haft en bättre tabellplacering, dåligt med tanke på att vi spelar allsvenskfotboll, dåligt eftersom årskortsinnehavare på klacksektionen fick ta med sig en vän gratis. Men Öis, skärp er nu. Vår billigaste plåt för ungdom går lös på 120 spänn, det är 120 gånger vad ert inträde kostade nu senast. GAIS har i år ett totalsnitt på 6 316. Ni har 5 gånger så lågt.

    Vi har fem ”publikmatcher” kvar innan vi kan summera säsongen 2011. IF Elfsborg (Borta), IFK Norrköping (Hemma), Helsingborgs IF (Hemma), AIK (Borta), IFK Göteborg (Hemma)

    Vi löste nio bussar till premiären mot Norrköping. Vi löste ett tåg till Malmö för över femhundra personer, Vi löser ett tåg till Stockholm för 100 :-. Vi kommer på tåget vara mer personer än ert publiksnitt är i år.

    Slutordet blir; Se nu fan till att klättra så ni får möta Bajen, förmodligen Norrköping och förhoppningsvis Djurgården i SE nästa år.

    Svara

    • 5 september, 2011 @ 07:31 ph

      oj oj oj hela 6316 i snitt när ni är som bäst. ta en titt på http://sv.wikipedia.org/wiki/Fotbollsallsvenskan_2002 och http://sv.wikipedia.org/wiki/Fotbollsallsvenskan_2003 där vårat snitt när vi var som bäst på senare tid var : 8 750 och 8 654. Och även 2004 när vi fick kvala hade vi 7 519. Sen att ni får mycket folk i sämre serier är jättekul för er.

    • 5 september, 2011 @ 08:15 Robbban

      Tröttsamma öispublikrunkare. Lägg ner nu. Den här diskussionen är lika möjlig att vinna som att diskutera om Jesus var en historisk person eller inte. Alltså, går att vinna beroende på vilka exempel man använder som argument. Jag tror Varberg har ett snitt på runt tre i år. Ni har femtonhundra. Och så fortsätter vi så.

      Håll på ert eget gäng. Det är bra så. Det räcker så.

      Men att i en artikel över säsongens fetaste seger direkt börja snacka publik är väl ändå att diskvalificera sitt eget gängs insats och bara titta på sig själv hur man löste uppgiften.

      Väx upp för fan.

    • 5 september, 2011 @ 10:59 Sektion LM

      Har ni ingen egen blogg?

    • 5 september, 2011 @ 12:15 Robbban

      Öh, jo, det har vi. Flera stycken. Men. Är kamrat med Martin Johansson och av det skälet har jag läst alltsedan dess här. Och sedan han la av. Mest av slentrian. Men nu är det dags att radera den här sidan. Ha ett gott liv glin.

    • 5 september, 2011 @ 12:21 Jacko

      Ingen blir gladare än vi….

    • 5 september, 2011 @ 12:52 ois

      gais har hemmaderbyt kvar mot ifk. Så blir ju 1000 mer i snitt så 7 500 i snitt.

    • 5 september, 2011 @ 22:54 Oskar Ängermark

      Trist… Jag har alltid gillat när man fått lite tankar från någon utomstående – och speciellt när du skrivit, Robbban. Hoppas att du får lite ÖIS-abstinens och kommer tillbaka :)

    • 5 september, 2011 @ 08:22 Jacko

      ”seriefinal och derby” say what?
      Att diskutera om GAIS eller ÖIS har flest åskådare på plats är helt ointressant.

      Stort tack till alla som kom och såg på matchen mot Varberg. Jag trodde INTE vi skulle bli så många och pengarna som går till ÖIS nu är givetvis oerhört viktiga. Hoppas nu att folk förstår vilket härlig känsla det är att gå på ÖIS-match och visar sitt deltagande på matcherna framöver också…

  16. 5 september, 2011 @ 09:17 Björn

    Någon som vet något om kontraktsläget i truppen?

    Svara

    • 5 september, 2011 @ 15:07 Felix Jonsson

      Lillström, Wallén och Anderberg är dom enda som har kontrakt längre än säsongsslut, men min aning är att man håller på med kontraktsförhandlingar i nuläget, en påskrift (lillströms) kommer sällan ensam, men jag ska undersöka saken ytterligare.

  17. 5 september, 2011 @ 23:16 Fredrik

    Jag måste säga att Valter har sett stabil ut på mittbacken de två matcher han har spelat. Om man dessutom tar med i beräknigen att han spelat sparsamt de senaste 5 åren blir insatserna än mer imponerande.

    Förläng med VTJ!

    Svara

    • 6 september, 2011 @ 10:55 Nya Öis

      Tycker absolut inte man ska förlänga med Valter. Han har i och för sig varit ok de sista 2 matcherna men vad har han gjort innan dess. Behåll Leinar och Danny och satsa sedan på de unga killarna som tex Felix som nu är tillbaka efter sin korsbandsskada. Kanske även någon av killarna från Tipselit äldre som kan flyttas upp. Självklart ska man behålla några av de äldre rutinerade men dit hör inte Valter, Dennis,Bengtsson,Kocken,Lycen precis.

    • 6 september, 2011 @ 12:39 Anonym

      Har aldrig sett Felix spela.

      Är han något att fortsatt satsa resurser på? Är han en ansenlig talang? Tillhörde han dem absolut bästa innan han blev uppflyttad? Vad är hans bästa egenskaper som spelare?

    • 7 september, 2011 @ 12:58 bukowski

      har NÅGON sett felix spela?
      keep valter!

    • 6 september, 2011 @ 13:02 Valter!!

      BEHÅLL HONOM!!!!!


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se