Sep 032011
 

4) 1-0 Jakob Lindström

10) 2-0 David Leinar

28) 3-0 Jakob Olsson

38) 3-1 Nexhat Lika

76) 4-1 Nicolas Sandberg

Hörnor 6-5 (2-2)

Offside: 10-5 (6-1)

Publik: 3 761

Varningar:

32) Sebastian Johansson, ojuste spel

55) Patrik Elmander, ojuste spel

79) Jakob Olsson, olämpligt uppträdande

90) Filip Svanberg, ojuste spel

Startuppställning:

Peter Abrahamsson

Christofer Bengtsson-David Leinar- Valter Tomaz Jr- Adam Eriksson

David Björkeryd (65)-Sebastian Johansson-Jakob Lindström-Jakob Olsson

Patrik Elmander (62)-Nicolas Sandberg (85)

Avbytare:

Fredrik Andersson
Jonathan Lindström (85)
Pontus Otterstedt
Tommy Lycén (65)
Markus Anderberg
Andreas Clarholm (62)
Dennis Jonsson

Bookmark and Share

  11 Responses to “Matchfakta Örgryte IS-Varbergs BOIS 4-1 (3-1)”

 1. Snälla, säg att någon filmade Jacobs 3-0!

 2. Ca 880 000 kr till ÖIS om jag räknat rätt. Helt fantastiskt!

  Jakob Olsson, du oerhört begåvade människa…sicket jävla mål du gör!

 3. Dock tar Jakobo ett ofantligt onödigt gult kort. Sånt måste han lägga av med. Men hans mål var magnifikt.

 4. Så jäkla underbaaart!

 5. Lägg 880000 på Jakob. Tyckte kortet va löjligt och domarn va rent usel. Blåste i situationer som va motlägg. Men matchen va fin i övrigt. Jakob må vara oborstad men idag va han fullständigt lysande och skötte sig bra. Hoppas Öis gör allt för att han ska stanna kvar nästa säsong. Killen har ett riktigt Öislir i sig. Tyvärr så tror jag inte riktigt på det själv.

  • Jag tror han känner en hel del för klubben. Trots allt är han kvar i laget efter allt som hänt under året. Han håller i klubbmärket under ett av måljublen och han ser glad ut när klacken sjunger hans namn. Att han sedan ser nedstämd och besviken ut på plan handlar nog med om hans mentalitet!
   Jag tror, hoppas och drömmer att han stannar nästa år!

   • Jag tror som du säger att Jakob har ett öishjärta av stort mått, sedan ser han sur och lite tjurig ut när han spelar, det är så han är helt enkelt, alla har sin stil på planen. Jag och en kompis hade en idé om att man kunde köra en Jakobmatchen varje år och så går varenda krona till hans årslön, en dag som denna känns det som att jag kan tänka mig att göra vad som helst för att han ska stanna, haha. Uppflyttning är ju fortfarande inte omöjligt och skulle vi gå upp så tror jag inte vi tappar en enda spelare, då finns det däremot ett par spelare om jag tror knackar på dörren istället…

  • Det går lite rykten att Häcken är intresserade av Jakob. Eftersom hans kontrakt går ut efter säsongen och Häcken har äckligt med pengar efter försäljningarna av Chibuke och Ranegie så kan jag inte tänka mig att han blir kvar nästa år, oavsett om vi spelar i Superettan eller Division 1. Det är en eller två nivåer lägre än vad han har kapacitet för och det vet han om själv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>