Målintervju med Patrik Elmander

En måltjuv är alltid en måltjuv, På stopptid drog Patrik Elmander iväg en halvvolley från 20 meter och med sträckt vrist susade vänsterskottet in strax under krysset. Sambadefensiv tog en pratstund med Patrik efter slutsignalen.

Hur är det att nu vara utanför startelvan?

– Klart att man vill spela, men det spelar inte så stor roll, huvudsaken är att vi vinner. Kocken kom in mot Kristianstad, gjorde mål och var väldigt bra så det var naturligt att jag fick sitta på bänken mot Norrby. Sedan har jag varit sjuk i veckan och bara kunnat träna igår, så på den vägen är det. Inhoppet kändes bra, jag var pigg i kroppen efter förkylningen

Dagens mål var en riktig kanon.

– Jag fick en riktigt bra träff med vänstern. Det var Nico, som gick iväg i djupet på en långboll från Tommy. Backen nickade undan, bollen damp ner mitt framför mig och det vara bara att dra till. Det blev en sån där skön träff som man knappt känner och den gick nästan in i krysset, en härlig känsla.

Inget typiskt Patrik Elmander-mål precis.

– Det var ett Jönköping Södra-mål! Jag gjorde en del såna där, men i ÖIS har jag knappast gjort mig känd för såna mål…

Chansen till kval finns fortfarande.

– Det är inget att fundera på, det gäller att ta full pott och hoppas på hjälp från andra lag. Vi sa att vi skulle ta tolv poäng före den här matchen, så det är bara att köra på när vi sitter i den här sitsen.

Vad säger du om din halva säsong i Söderettan?

– Det har varit skitskoj och jag trivs väldigt bra i ÖIS, sedan har vi bara förlorat två matcher sedan i somras. Jag hoppas att vi ”nya” har bidragit med en del både på plan och utanför, det kanske inte räcker för att gå upp, men det är som det är.

Har du funderat nåt på nästa år?

– Vi får se vad som händer, nu är det de tre sista omgångarna som gäller.


'Målintervju med Patrik Elmander' have 3 comments

  1. 3 oktober, 2011 @ 15:44 x-et på räcket

    Kontraktera, vi behöver den karaktär han representerar!

    Svara

    • 3 oktober, 2011 @ 22:00 Johannes

      Mycket riktigt tycker dessutom Patrik gjort de han ska, den mest lyckade värvningen!

    • 4 oktober, 2011 @ 13:15 Tuffe Viktor

      Ursäkta!!! Är detta på allvar?
      Min åsikt är den direkt motsatta. Även om han har rätt inställning och ej rödblått hjärta så håller han, min mening, inte för ett lag med ambitioner att gå upp i superettan.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se