Patrik Elmander: ”Jag tror stenhårt på det här”

I 69:e minuten från fem meter gjorde Patrik Elmander sitt fjärde mål för säsongen. Då blev det också fyra frågor från Sambadefensiv.

3-0 mot Motala.

– Vi gör som vi ska, vi kör på och mal ner dem. Vi kanske skulle gjort fler mål, men det är inte helt lätt.  Motala har inte mycket mer framåt än ett par farliga frisparkar, men de kämpar ändå. Det är väl lite av årets match för dem att komma hit och spela inför en stor publik. Tre poäng var var det viktiga och vi tog ändå in fem mål på Sylvia idag. Det var inte många som trodde vi skulle vara med i racet för fyra omgångar sedan. så vi är stolta och glada för det. Nu ska vi gör det sista vi kan också

Och mål från dig som vanligt.

– Det var underbart spel av Jakob och David innan, så jag kunde slå in bollen i öppet mål – men man ska vara där också…Jag ropade på Jakob att han skulle spela mig i djupled, men nu hittade han ju David med en härlig stickare, så det blev ett fint mål. Det var fina mål över huvud taget. Jakobs nick i första krysset är perfekt och Dannys felträff var härlig också!

Det blev du som fick lämna plats för Mackan.

– Det är för jäkligt, ta ut en gammal gubbe mot en ännu äldre. Nej, men jag hade sprungit ganksa mycket och det kändes, så det var bra att få in fräscha ben.

Sista omgången?

– Det blir både spännande och skitskoj, jag tror stenhårt på det här. Laget har trott på det här hela tiden och vi kommer inte att ge upp förrän matchen mot Skövde är slut. Vi har bra go i truppen, så det är bara att ge järnet. I matcherna mot Oddevold och Kristianstad har vi visat att vi är lag som ger allt till slutsignalen. Nu har vi fått självförtroende medan Sylvia måste vara rejält pressade och Lund borta är tufft. Det är mycket som talar för oss även om Skövde också kan bli en svår match..


'Patrik Elmander: ”Jag tror stenhårt på det här”' have 4 comments

  1. 17 oktober, 2011 @ 10:26 Bosse

    Härlig inställning!

    Svara

  2. 17 oktober, 2011 @ 12:13 x-et på räcket

    Jag känner hans engagemang genom skärmen…..härlig kille som gör sitt jobb utan knot!

    Svara

  3. 17 oktober, 2011 @ 21:33 Fredrik Federgay

    Smegma in the badrum! Som man brukar säga…

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se