Jan 242012
 
 • Ibrahim Alushaj har valt att tacka nej till ytterligare en veckas provspel med Öis. Enligt källor så har han hela tiden varit noga med att han inte kan träna med klubben för länge utan har hela tiden velat ha ett besked hyfsat tidigt så att han kan se över sina andra alternativ om det skulle bli så att klubben väljer att inte knyta till sig honom. Tyvärr valde öis att vänta lite för länge och nu har han alltså valt att se sig om efter andra alternativ, där Norrby IF sägs stå närmast till hands. Förhoppningsvis har Öis en väldigt bra anledning till att man väntade så länge, för annars har man verkligen slarvat bort en guldklimp.
 • Olycksdrabbade Felix Sehlström sägs ha fått känningar i det knäet som han under förra året hade en korsbandsskada i som höll honom borta från spel under halva säsongen. Otroligt olyckligt för den unge mittbacken som många av oss hade så stora förväntningar på inför denna säsongen. Visserligen är det inte bekräftat hur allvarligt det är med honom men det låter inte alltför bra.
 • En god nyhet, Robin Eriksson som jag tidigare tvivlat en del på visade sig idag från en mycket bättre sida och såg riktigt het ut i avslutsövningarna. Ett tag gjorde han mål på varenda boll som kom mot honom och förmodligen hade han den högsta målprocenten av alla anfallare när det tränades avslut, tätt följd av Oskar Wallén som när han skjutit in sig krutade in boll efter boll. Kanske finns det lite hopp för den gode Robin i alla fall.
 • Tommy Lycén fortsätter sin fortsätter imponera och var även idag träningens bästa spelare.
 • För er som inte gör det redan så måste ni bara följa Johan Hedmans öden och äventyr igenom hans blogg: http://rodblatt.blogspot.com/ In där och titta! NU!
Bookmark and Share

  33 Responses to “Sambanytt: Ingen Alushaj i rödblått.”

 1. Ja i Norrby har det dels varit turbulent inom ledningen,De har tappat flera spelare som har valt att frivilligt gått ner i division för att de har svårt att få ihop med sitt civila jobb. Så jag förstår om han lätt får kontrakt där. Man vet ju aldrig med unga talanger om de är skickliga på högre nivå.
  Tråkigt med Felix att han inte håller. Men var roligt att höra att Lycen hittat formen. Så Oskar är skadefri nu? vad gött.
  Nr 13s blogg är verkligen rolig att läsa ,han skriver på ett så underhållande sätt.

 2. Hur blir det med Otterstedt? Han är tydligen inte heller med och tränar nu. Men vad jag hört så beror det inte på att han är skadad. Är det någon som vet om han tränar med annat lag? Får hoppas att Öis snart löser högerbacksplatsen om nu både Otterstedt och kanske Bengtsson inte blir kvar.

 3. Visst har Lycén imponerat men att ta hand om båda kanterna tror jag inte han klarar.
  Jag hoppas vi har ngn mer på gång…

  Vi har 5 mittfältare enligt ois.se:

  20 Filip Holländer
  24 Sebastian Johansson
  7 Jakob Lindström
  8 Jonathan Lindström
  9 Tommy Lycén

  Jag vet att Otterstedt (får han kontrakt?) och Björkeryd kan spela på mittfältet men räcker det?

  • Anderberg räknas troligen som yttermittfältare först och främst och inte anfallare. Även Hedman kan väl spela högermitt har jag för mig? Men jag håller med om att det ser tunt ut…..

   • Jag räknar inte med Anderberg ,skulle han spela någon match får väl det ses som bonus. I am sorry my friends.

 4. Undrar vad det är som gör att Lycén (och även Anderberg) alltid är grymma på träning och kassa på match…?

  • Anderberg är inte fotbolls-skolad nog och har inte det register egenskaper som krävs för att göra ett jobb som mittfältare. Inte i kedjan heller för den delen. Det kunde man konstatera efter hans första två framträdanden och efter 3 hela år i klubben. Lycen kan säkert göra ett habilt jobb på kanten i div 1 med en försäsong i ryggen.

 5. Övervärderar du inte Alushaj? Han var oduglig på premiärträningen.

  • Var också där och kollade och han imponerade absolut inte. Däremot tycker jag att Lycen och Otterstedt såg starka ut. Vad är det som händer ingen Alushaj kanske förståligt.Ingen Otterstedt eller Sehlström. Kan någon förklara för mig vad man väntar på? Jag har väl i och för sig mina egna teorier om vad det handlar om.

  • ÖIS 1994:

   Undrar precis samma sak, han måste isåfall haft en extremt dålig dag den dagen. För jag tycker som dig, att han på just DEN enskilda träningen var hopplöst dålig.

 6. Felix, utöver Robin Eriksson och Alushaj (numera avskriven) surras det om några andra nya namn uppe på Gården? Vet att du inte kan nämna dem vid namn men för den som inte har möjlighet att kolla på träningarna vore det spännande att veta….

  Btw, Adam Eriksson är det bekräftat att han lämnar? Har inte sett något ”tack och hej” på ois.se än….

 7. Brukar inte läsa så mycket blogg precis men Hedmans var ju lysande.
  Sambadefensivklass på den !

 8. Blir Johan Hedman en lika duktig spelare i ÖIS som han är skribent så har vi mycket gott att se fram emot den här säsongen!

 9. Nu har jag ställt ÖIS och Johan Hedman under lite(?) press,ÖIS ska vräka in 50 mål och Johan bli skyttekung,så,leverera! ;)Målkalaset…

 10. oj,sicken ”svada” Johan! Tyckte El Patos blogg var bra,men författarbegåvningen är ju snäppet vassare hos Hedman!

  • Hedman sopar mattan med El Pato. Åtminstone när det gäller bloggandet. Men det är klart, El Pato hade lite vassare one-liners än vad Hedman har visat upp hittills.

 11. Ingen Ibrahim Alushaj i Örgryte det känns verkligen ruttet, hoppas det inte blir en rutten säsong också kommer M.Allbäck att göra några inhopp eller ej?

 12. Jag hoppas verkligen vi är intresserade av Boyd. han står utan kontrakt.

  • Men är inte Boyd rätt svår att ha och göra med?

   • Om man ska tro på rykten så är det nog tyvärr så. Han är nog inte en otrevlig kille men är nog inte så proffsig som man vill att han ska vara. Annars hade han garanterat varit en profil i dagens öis. Samtidigt så känns han väl som en svunnen tid på något sätt.

 13. Är det några kontrakt på gång,känns som det behövs ytterligare spelare till truppen. Någon som hört hur det blir med Sehlstöm och Otterstedt? Vore synd om vi skulle tappa dom.

  • Undrar detsamma, hoppas att de blir kvar i Öis. De är båda unga och har talang. Det är nu vi ska bygga för framtiden. Och särskilt dyra är dom säkert inte. Skriv kontrakt nu!

 14. Här kanske är ett tillfälle att se unga spelare:
  PÅ LÖRDAG 28 JANUARI ANORDNAS EN MINITURNERING NÄR FOTBOLLSHALLEN I ULRICEHAMN FYLLER 5 ÅR.
  ELFSBORG,GAIS,JÖNKÖPINGS SÖDRA U21 LAG DELTAR SAMT ETT ALL STAR LAG SOM SPORTJOURNALIST FJÄLLSTRÖM TAGIT UT LOVANDE UNGA SPELARE FRÅN ULRICEHAMNSBYGDEN. DÖRRARNA ÖPPNAS 9.30 FÖRSTA MATCHEN SPELAS 10.00
  Är det någon som vill ha mer information om spelare rekommenderar jag kontakta UT 0321-262 20 Fjällström.
  Ett unikt tillfälle att se morgondagens spelare och talanger.
  Men kom i god tid det väntas mycket folk.
  Fotbollshallen ligger uppe på Lassalyckan.

 15. Boyd ska vi absolut inte ha tillbaka i ÖIS..

  gais kan ju ta honom, han é ju gratis..;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>