Presskonferensen med Hans Prytz

Hans Prytz:

– Vi får två snabba mål och behöver inte göra så mycket för att få dem.Det är första är ett skott utifrån och målvaktsretur, det andra efter hörna. Så utan att vi behöver lägga så mycket kraft har vi 2-0 jättetidigt. Sedan äger Skövde en del boll i första, men det tycker jag är ok när de inte skapar så mycket. De är övertaliga på mitten, det vet vi om.

– Vårt lag är lite för brett för att det ska kännas helt bra, men i halvlek försöker vi justera det och lovar varandra att vi inte ska släppa 2-0. Emil har en bra chans i början, ett friläge som går i stolpen. Där ska vi döda matchen, i stället är vi inte tillräckligt noggranna i det vi gör och Skövde kan göra två snabba mål i stället.

Du kan inte vara nöjd med en poäng?

– Nej, klart att man inte är. Vi går för tre poäng (precis som varje match), med den här starten ger Skövde oss ett handicap och vi kan ändå inte knyta till säcken. Det är inte tillräckligt bra.

Ni har ändå greppet om matchen?

– Det är upp till oss själva att vara noggranna och gå in 100%. Jag hoppas det här är en väckarklocka för oss. Lagern i den här serien är tillräckligt bra för att straffa oss om vi inte är på tårna och gör jobbet fullt ut. Vi blev lite lata och naiva i andra och det straffade sig.

Individuella omdömen?

– Emil Karlsson är oerhört duktig, han gör två mål och visar sin löpstyrka, är stark i kroppen och gör det fantastiskt bra.

Deras 2-2-mål?

– Man blir nästan mörkrädd. Vi har sagt att man ska fullfölja i försvar och det gäller även när bollen ligger stilla, så det blir bakläxa för oss där.

Vad tar du med dig?

– Omställningsspelet emellanåt, när vi sätter fart på bollen och fyller på med folk. Det är också bra att vi gör mål på en fast situation, det får gärna bli fler sånt är viktigt.

2 714 på läktaren.

– Det är bara att tacka de som är här. Jag beklagar att vi inte kunde bjuda på mer än en pinne. Vår supportrar vinner den rödblå matchen, de är helt klart bättre än vad vi är.


'Presskonferensen med Hans Prytz' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se