Det gick, men inte som en dans.

Likt förra årets första möte med Norrby IF så slutade även detta med en 3-1 seger. Då sågs segern som en kraftdemonstration av många, men denna gången var det väl i ärlighetens namn inte en av de mest välspelade matcherna vårt kära sällsap gjort den senaste tiden. Kanske säger det något om ÖIS 2012 att vi inte är nöjda heller efter denna matchen, när ska vi bli nöjda? Det har under år 2012 spelats 16 matcher där ÖIS har varit det ena laget. Ganska få av dessa har spelet sett riktigt bra ut. Ändå har endast fyra matcher av dessa förlorats.

Kanske har jag för höga krav men jag tyckte inte att spelet var speciellt tillfredsställande denna gången heller. Men ÖIS vann.

Försvarsspelet, ett frågetecken 

Efter den miserabla förlusten på hemmaplan mot Norrby förra hösten så stod jag och Johan Orebäck några dagar efter matchen på en regntung gräsplan på ÖIS-gården och pratade med dåvarande assisterande tränaren Tomas Östlund om vad det var som gick fel i matchen mot Norrby. Tomas förklarade då hor evinnerligt trött han var på att man varenda gång som man förde spelet slappnade av i backlinjen och stod på hälarna när omställningen tillslut kom. Han förklarade hur han och Roberto varit oerhört noggranna i paus och innan matchen med att poängtera hur viktigt det var att vara på tå även om man som försvarare inte ställs på prov så ofta under matchens 90 minuter. Åndå gick det som det gick den gången. Inte ska vi väl gå på samma nit igen då?

Det som tidigare sett så vattentätt ut har de senaste två matcherna sett lite vingligt ut. Försvarsspelet mot Norrby såg stundtals okoncentrerat och lojt ut. David Leinar och Hannes Sahlin som tidigare varit säkerheten personifierade såg stundtals vilsna och inte oskarpa ut mot Norrby. Hannes som i inledningen sparkade hål i luften och var nära att ge Ibrahim Alushaj en autostrada hela vägen fram till Peter Abrahamsson var visserligen bra offensivt men kändes inte igen i sitt defensiva arbete. David Leinar hade en ovanligt dålig dag på jobbet defensivt och även om det sällan bara är en som kan lastas när två stycken missförstår varann men frågan är om inte just detta var David Leinars mål.

De fasta situationerna, ett utropstecken!

2012 års version av ÖIS är oerhört effektiva på fasta situationer. Efter fem matcher har det gjorts inte mindre än sju mål i samband med fasta situationer. Inte ens på Pavels tid var laget så oerhört effektiva på fasta situationer och det mina damer och herrar är tamejfan inget dåligt omdöme. Att dessutom ha gjort två frisparksmål efter fem matcher är sällsynt bra. På hela förra säsongen gjordes ett frisparksmål och det var i slutet av säsongen. Lyckas man utnyttja de fasta situationerna denna säsongen så kommer det vara oerhört nyttigt de gånger som spelet inte riktigt fungerar.

Det bör självklart nämnas i bedömningen av David Leinars match att betydelsen av hans huvudspel är monumental. På huvudet är David Leinar en klasspelare och det är något som måste utnyttjas till varje pris. Förra året gjorde han fem mål och om jag inte minns helt fel så var fyra av dessa på nick (rätta mig om jag har fel). Hans Prytz är ju självklart inte dummare än att han har insett detta och utan att säga för mycket så tränas det en hel del på frisparkar uppe på ÖIS-gården nu för tiden.

Ett nytt anfallspar

Startelvan blev inte riktigt som den som sambadefensiv presenterade inför matchen. Istället för ett femmannamittfält med Sebastian, Jakob och Holländer som innermittfältstrio så blev det den vanliga 4-4-2 uppställningen med Filip Holländer bredvid Emil Karlsson på topp. Det är ganska svårt att bedöma hur väl det fungerade. Visserligen gjorde båda anfallarna mål och det för första gången denna säsongen fast inget av målen var en frukt av något samarbete mellan de två. Svårt att bedöma deras insatser med andra ord. Fast samtidigt så gör de båda bra matcher. Fast Filip Holländer är på många sätt en fantastisk fotbollsspelare men någon spelare att söka med inlägg är han nog dessvärre inte än.

Emil Karlsson må vara ganska osynlig under större delen av matchen och skapar kanske inte så särskilt många målchanser. Däremot gör han en hel del annat jobb som han sköter alldeles ypperligt. Sedan Emil kom till klubben har han gjort stora framsteg med sin bollbehandling och han är numera många gånger bättre i spelet än var han tidigare varit. Därmed kan kan nu komma ner från sin anfallsposition och hjälpa till i spelet mycket mer än vad han kunde i vintras. Öisifieringen har gått som den ska med andra ord!

Sedan måste Emils mål såklart nämnas. Det målet själv, gör att hoppet för en uppflyttning denna säsongen växer. Att ÖIS till skillnad från förra året och många andra år inte faller ihop som ett korthus så fort som man släpper in en reducering utan istället kan punktera motståndarnas hopp ganska så omgående är otroligt skönt. Sedan är ju Emils mål en kraftdemonstration i sig och det visar väl i mångt och mycket hela syftet med värvningen av Emil Karlsson och vad som är ”grejen” med honom. För första gången på mycket länge finns en spelare i laget som kan göra det på helt egen hand om det så behövs och framförallt en spelare som inte darrar när det hettar till lite. Fem mål efter fem matcher talar väl på något sätt sitt tydliga språk. Emil är seriens bästa anfallare.

Sebastian Johansson

Den hänsynslöse och självklare Sebastian Johansson är tillbaka! Självklart fick han ett obligatoriskt gult kort i gårdagens match och är avstängd i matchen mot Utsikten nästa helg. Surt, men vill man ha det goda med Sebastian så får man nog också tugga i sig det som inte smakar lika gott. Sebastian Johansson är en grundbult i ett välfungerande ÖIS. Oavsett vilket spelsätt man vill använda så kommer Sebastian att behövas. Ska vi betsämma oss för att slå långt och grisa, så kommer Sebastian att vara viktig. Men även om man bestämmer sig för att vara ett spelande lag som etablerar spel runt motståndarnas straffområde så krävs det någon som Sebastian Johansson som bollvinnare för att kunna etablera spel.

När Sebastian är avstängd får vi troligtvis se Filip Holländer på innermittfältet igen, likt under försäsongen och även om man då tappar mycket av bollvinnandet, så fås i gengäld lite mer tempo och lite mer bollskicklighet. En förutsättning är dock att firma Holländer/Lindström klarar av det defensiva spelet också. Under försäsongen blev det stundtals lite för enkelt för motståndarna att springa igenom mittfältet tyvärr.

Sebastian Johanssons avstängning gör troligtvis att Hans Prytz återigen får stuva om i anfallet då Filip Holländer flyttas ned till innermittfältet. Detta öppnar upp för Oskar Wallén igen och efter att ha sett hans inhopp igår vågar jag återigen hoppas på den mannen. Bortsett från att han var nära att slå ett näst intill perfekt inlägg för valfri norrbyspelare att sätta pannan till så skapade han förvånansvärt mycket offensivt. Kanske är det dags att ge honom några chanser?


'Det gick, men inte som en dans.' have 43 comments

 1. 14 maj, 2012 @ 11:38 nytko

  Att jag tidigare snackat om att Seb inte borde vara med i startelvan känns efter denna match som ren och skär idioti. Satan vad bra han var igår. Han vann MINST 99 % av alla bollar som spelades genom mittfältet av Norrby. Så vill vi se dig Seb!

  Pettersson gör uppoffrande löpningar gång efter annan, tyvärr så händer det dock inte så mycket framåt.

  Sahlin tycker jag var bättre än vad du vill få det till. Hans andra halvlek var fan briljant. Som vanligt.

  Lycén var tamejfan bra. Helt otroligt.

  Sist men inte minst så gjorde ju Peter kanske sin bästa match i år. Trots att han inte hade så mycket att göra.

  Svara

 2. 14 maj, 2012 @ 11:46 og

  Det är ju för att Pettersson är en central mittfältare egentligen och kan även spela högerback. Yttermittfältet är inte hans position. Man ser dock att han är en jävligt duktig fotbollsspelare tycker jag.

  Svara

 3. 14 maj, 2012 @ 12:10 Anonym

  Jag går på moln idag och det som gjorde det var att det blev 3-1 och att ÖIS äntligen punktera matchen.
  Men är det någon som känner till spelare och vad som gör att Lund och Kristanstad går som tåget som lag? Kristanstad tippa jag i topp och de försöker värva gamle landslagsspelaren Mikael Nilsson.
  Om man skall spela i Superettan nästa år har man inte råd att spela oavgjort eller förlora en enda match så tuff är året serier!

  Svara

 4. 14 maj, 2012 @ 12:15 Kommittén för Statssäkerhet

  Holländer är årets utropstecken!

  Svara

 5. 14 maj, 2012 @ 12:28 Johannes

  som vanligt Felix är ditt jobb helt briljant, Håller med Nykto angående Lysén, kanske finns de mer att hämta?

  Svara

 6. 14 maj, 2012 @ 13:27 Fredrik

  Seb var ruskigt bra igår!

  Svara

 7. 14 maj, 2012 @ 14:07 C

  Mot bakgrund av kommentarerna så kan det ju inte sätt så illa ut – eller? Å andra sidan, vinner vi med 3-1 och inte spelar på topp så är det ett styrkebesked. Känns dock som att spelet ute på plan inte riktigt satt sig för att ge supportrar tillräckligt med trygghet ännu, men känns det inte som att det kan vara påväg att komma på plats?

  Svara

  • 14 maj, 2012 @ 14:13 Mendel

   Tycker det offensiva spelet igår visade prov på förmåga som inte skymtats så mycket tidigare i år (på hemmamatcherna som jag sett). Däremot var försvarsspelet skakigt… Det oroar mig dock inte särskilt mycket då man nu känner Leinar och Jonsson såpass väl att man vet vad de kan. Och med Bengtsson och Sahlin på kanterna så är det lugnt, även om det kommer en dip emellanåt….

  • 14 maj, 2012 @ 14:35 PriMax_ÖIS

   Håller med. Att vi endast släpper in ett mål när vårt försvarsspel inte är bra känns som ett styrkebesked

  • 14 maj, 2012 @ 16:04 Anonym

   Håller inte med om att Bengtsson känns speciell stabil. Han kämpar på bra men någon bra fotbollsspelare är han inte. Det brister ganska mycket i passningsspelet. Tycker det är synd att inte Otterstedt får fortsatt förtroende då han gjort det bra när han fått chansen. Att satsa på Bengtsson som är 30+ och som man inte visste om han skulle satsa i år före en ung Otterstedt som har framtiden för sig och behöver speltid för att utvecklas tycker jag är mycket konstigt. Nog för att Bengtsson har rutin men med Otterstedt speed,teknik och fina passningsspel så ser jag hellre honom som högerback. Särskilt som han varit helt godkänd i de senaste matcher han startat.

  • 14 maj, 2012 @ 20:27 Mendel

   Du har er poäng. Men jag tycker faktiskt det sett snäppet bättre ut med Bengtsson. Skönt iaf att ha två alternativ.

  • 15 maj, 2012 @ 10:41 Anonym

   Kanske inte så konstigt att man tycker att Bengtsson ser snäppet bättre ut när det är han som fått spela som högerback hela försäsongen. Sen startar man de 2 första matcherna med Hall som är vänsterback. Men jag tycker att Otterstedt mycket väl vara med och kriga om yttermittfältsplatserna. Ingen känns speciell given där.

 8. 14 maj, 2012 @ 14:46 Daniel_K

  Så gôtt att äntligen ha en anfallare igen som ger motståndarbackarna fullt jobb.

  Svara

  • 15 maj, 2012 @ 11:44 Christian

   Verkligen. Vilken speedkula, vilken kanon! Etta i skytteligan också…

 9. 14 maj, 2012 @ 15:06 Egon

  Våra innermittf.får väldigt mkt. beröm( Seb och Lillström ) men jag tycker att de brister
  i det offensiva spelet. Hur många bollar/instick får våra forwards att jobba med ???
  Tycker att Seb och Jakob är för lika. Duktiga krigare vinner närkamper och är väldigt defensivt skickliga,men det händer inte mkt. framåt från dessa herrar. Vad vi behöver
  är en konstruktiv, passningskicklig mittf..som kan ge Emil o Co vettiga bollar att springa på.

  Svara

  • 14 maj, 2012 @ 16:04 Mendel

   Kan hålla med till stora delar. Tycker framförallt att Lillström kommer ned för långt för att hämta boll och sedan ändå oftast levererar den tillbaks till avsändaren. Skulle hellre se att han får en mer offensiv roll och får bollarna 5-10 meter högre upp i banan.

  • 14 maj, 2012 @ 16:55 MBE

   Håller helt med där. Lillström vänder ofta hemåt åt höger i en lov innan det kommer en sidledspassning allt som oftast. Skulle vilja se honom vända åt andra hållet innåt planen och spela bollen framåt när han gjort det han är bäst på dvs vinna boll. Han är så bollsäker samtidit som passningarna är relativt precisa att det kommer bli riktigt bra om han bara vågar framåt. Med en utgångsposition 5-10m upp i planen kommer riktingen på passningarna per automatik bli framåt och då har vi ytterligare 2-3 fina målchanser per match.

  • 14 maj, 2012 @ 18:10 nytko

   Jag håller med er till stor del. Lillström har en tendens att spela i sidled och bakåt mycket. Men det är inte alltid något negativt, han bidrar till ett lugn på mittfältet. Problemet är ju då som ni och andra upplyser att Seb och han är lite för lika, och det stämmer till viss del, men har man löpningar och spelare som visar sig runt omkring, så är framförallt Lillström en väldigt duktig passningsspelare även framåt. Jag tycker att man har sett förbättringar på offensivare passningsvägar från Lillström detta år, och det fortsatte mot Norrby då jag tyckte han vågade absolut tillräckligt framåt. Men visst, som ni säger, han skulle kunna våga ÄNNU mer.

 10. 14 maj, 2012 @ 20:30 A

  Håller med i mång och mycket av vad som redan skrivits.

  Beträffande Lilleström tycker även jag att han spelar lite för mkt bakåt. Jag hade gärna sett ett rakare spel fråmåt istället. Det kanske kommer med tiden. Han är trots allt inte så gammal ;)

  Seb tycker jag gör det lysande som vanligt.

  Sahlin är för mig årets spelare hittills. Att han inte spelat i sällskapet tidigare är för mig en gåta… Konstigt att inte ngn annan klubb fått upp ögonen för honom?

  Emil är i en klass för sig. Hans senaste mål är en riktigt bra prestation.

  Oskar ”Pansarvagnen” Wallén. Undrar hur många Norrby spelare han flyttade på vid högerkanten? Motståndarna känns som bowlingkäglor runt Oskar. Ser fram emot att Oskar kommer att få starta snart igen. Det här en poweforward utan dess like. Nu gäller det bara att se till att han får rätt bollar att arbeta med framöver.

  A

  Svara

 11. 14 maj, 2012 @ 21:16 C

  Är inte beskrivningen av Lillström ganska lik delar av det Källa var bra på. Hålla boll inom laget tills rätt läge dyker upp och ett j-kla slit och driv när så behövs. Härligt att detta är en klubb med fortsatta ambitioner; men vi kanske skall ge gubben, eller rättare sagt, grabben, lite tid att växa in sin kostym. Han var ju ändå årets nykomling, för att inte säga spelare, förra året.

  Svara

  • 15 maj, 2012 @ 09:09 Anonym

   +1 Inte helt olikt faktiskt… Men det kan ju ändå finnas utrymme för förbättring. Jag ser gärna att Lillström gör precis som nu, men 5-10 meter högre upp i plan. Då går sidledsbollen inte till Leinar eller Jonsson utan till våra något mer bollskickliga yttrar istället. Och så har man per automatik kommit förbi en eller två huggande anfallare…. Klart att det ställer något högre krav på bolleveransen från mittbackarna och det kanske är det som Lillström med blicken för spelet insett och därför går ned så djupt… Men ger han sen tillbaks bollen till samma gubbe så är ju inte så mycket vunnet…

  • 15 maj, 2012 @ 20:33 C

   Visst, men ibland kan den typen av spel behövas för att hålla boll inom laget. Och absolut skall vi ha fortsatta förhoppningar om att han utvecklas vidare. Möjligen tycker jag dock att vi inte har tålamod nog.

 12. 14 maj, 2012 @ 21:36 Christian

  Nu saknas ju Seb på mitten i nästa match. Holländer i mitten igen. Kul med det unga mittfältet tillbaka!

  Svara

 13. 14 maj, 2012 @ 21:43 Krilliano

  Vet inte riktigt vilken match du såg Felix men igår tyckte jag nog att det var det bästa offensiva spelet i år. Känns som att Öis är laget som blir bättre å bättre för vaje match. Däremot så tycker jag att mittförsvaret är lite ute å cyklar för tillfället.
  Dålig markering, tafflig bollbehandling m.m.
  Hoppas att det bara är en tillfällig svacka. Robin har inte varit tiptop ännu får jag säga.
  Leinar räddar äran med att göra ett mål men i övrigt måste han upp ett hack för att hålla stilen.
  Positiva överraskningar är helt klart Hannes och Holländer hittils och om Tommy är så bra som igår så blir han ju som ett nyförvärv. Vill egentligen inte säga det och hoppas även hör att det bara är tillfälligt men lillström har inte heller varit så duktig som han var flrra året ännu. Men som sagt vi blir bättre för varje match. Nu måste Lund också tappa snart.

  Svara

  • 14 maj, 2012 @ 23:17 Anonym

   Kan det vara så att mittlåset har blivit lite noncalanta och tycker dom är bra och behöver bara spela på halvfart? Där av målet/målen . Särskilt lojt av lagkapten Leinar som skall vissa var skåpet skall stå powernap får han ta utanför planen.

  • 15 maj, 2012 @ 10:19 Christian

   Han var prickfri just förutom tillfället då Norrby målade. Visst, han missade ju att nicka bort bollen – men just idag jämnade det ju ut sig eftersom han själv gjorde ett mål framåt.

  • 15 maj, 2012 @ 17:24 Felix Jonsson

   Jag vet inte hur mycket det var i min analys som inte stämde överrens med din faktiskt. Så jag tror att vi såg samma match. Däremot tycker jag inte att anfallspelet såg så speciellt ut. Glimrade till stundtals men överlag inte jättebra.

  • 15 maj, 2012 @ 22:38 Krilliano

   Vidhåller att det var den bästa insatsen framåt i år. Defensivt är vi överrens bortsett från Hannes.

  • 16 maj, 2012 @ 00:24 Salcini

   Det kan vara den bästa offensiva insatsen i år, samtidigt som man inte är tillfredsställd. Ingenting utesluter det andra och jag är inne på bådas linje. Det var bättre än tidigare, men jag tycker fortfarande inte att det var tillräckligt övertygande.

 14. 15 maj, 2012 @ 08:52 50/50-lotten

  Sahlin som sagt grym. Bra spelförståelse och få misstag per match. Jag skulle vilja ha Lindström och Seb i en mer diamantliknade formation med Lindström som offensiv passningsfördelare och Seb i Johannessonpositionen. Emil Karlssons inställning påminner om namnen Joakims som var 00-talets mest underskattade öisare. Steffs pöjk blir jag inte riktigt klok på. Känns frejdig och med viss spetskompetens men samtidigt oerhört många felbeslut. Omognad?

  Svara

 15. 15 maj, 2012 @ 13:20 DJ-CJ

  Nu kanske jag går händelserna lite i förväg, men jag väljer att blicka framåt. Hur ställer ni er till förstärkningar under sommaren? Personligen anser jag att vi behöver få in en bollskicklig forward som kan ligga aningen släpande och på så vis bli lekkamrat med Emil. Tycker att både Wallén eller Hedman har gjort ett OK jobb, men vi behöver någon som är snäppet vassare. Emil Karlsson-klass helt enkelt.

  Dessutom tycker jag att yttermittfältet ser ganska svagt ut, vilket jag inte gjorde inför säsongen. Lycén har kommit igång på slutet, medan Björkeryd har underpresterat hittils och nu går skadad, men tycker att han i sina bästa stunder är given i startelvan. JP har visat prov på kvaliteter, men inte tillräckliga, i mitt tycke. Anderberg, ja, jag vet inte längre. Hoppas att han kan komma tillbaka i gammal god form. Därför anser jag att vi behöver få in en yttermittfältare (främst till höger) med mycket speed, som vågar utmana och har en bra inläggsfot. Tänk Durmaz/Hult/Bajrami, fast på division 1-nivå.

  Hur ser ni på eventuella förstärkningar?

  Svara

  • 15 maj, 2012 @ 16:05 Krilliano

   Måste säga att hittils så är Björkeryd en kass värvning. Han har mestadels gått skadad och så är det ju även med Anderberg. Tyvärr. Snart dags stt skicka av dom gubbarna.
   Med andra ord så tycker jag att din ide med yttrar är ypperligt fin. Minst en ny hade varit önskvärt om inte dom kan hålla sig på benen då vill säga.
   Skulle gärna sett ytterligare en backup till anfallarna som finns nu. Pelmander? ; )

  • 15 maj, 2012 @ 16:29 Christian

   Pelmander är ju back-up till brorsan till EM-truppen… ;-) Angående Björkeryd och Anderberg så är det inga dåliga värvningar. Tyvärr har skador förstört stora delar av deras säsonger; men speciellt Björkeryd har visat vilken kvalité han besitter.

  • 15 maj, 2012 @ 22:36 Krilliano

   Håller inte med om att Björkeryd visat så himla mycket och så länge han inte är på plan mer frekvent tycker jag att det är en halvkass värvning.
   Likadant med Anderberg.
   Går ju inte å leva på att man gjort en bra match 2007.

  • 16 maj, 2012 @ 07:55 Christian

   I och med att Björkeryd inte spelade i ÖIS år 2007 så dömer jag honom inte heller för hans insatser då. Anderberg kom 2009 och Björkeryd 2011.

   ”Visat så mycket” är ju en definitionsfråga. Han har varit skadad mycket, och skulle kunna ha visat mer, men speciellt förra säsongen – när han väl var frisk – så visade han stor klass och en vass vänsterdojja.

   Men nu är han ju till synes skadad, vilket tyvärr börjar bli en vana.

   Vad gäller Anderberg vet jag inte vad som är felet. Han verkar spela U21-matcherna (med bra resultat dessutom), men Prytz ger honom ännu knappt någon tid alls i A-laget. Visserligen var han väl till och med utanför truppen senast; men snart vill jag se Anderberg on pitch.

  • 16 maj, 2012 @ 16:05 Krilliano

   2007 var mer menat som att det var ett tag sen det var bra. Jag är den förste att applådera om grabbarna kommer igång och håller sig på planen och inte i rehabrummet.

  • 15 maj, 2012 @ 17:34 Felix Jonsson

   Skulle vilja få in en mittback som kan tänka sig att sitta på bänken bakom Leinar och Robin ifall något skulle inträffa. Erik Green från Lindome känns som ett bra alternativ.

   En anfallare till känns inte aktuellt nu med tanke på att Henrik Carlsson öser in mål i Tipselit och U21 så känns han som en kille som går att flytta upp ifall det skulle behövas fler anfallare. Jeremejeff finns också och han har ju inte fått chansen än så där finns kanske lite sparkapital. Pelmander är aldrig fel. Särskilt inte med hans inställning som ALLTID behövs. Han gjorde ett oerhört nyttigt jobb på alla plan förra året.

   Dessutom kan Anderberg hoppa in i anfallet.

   Annars känns det inte som att det är kris någonstans, tycker inte jag. Bygg hellre på det som finns.

  • 15 maj, 2012 @ 21:56 nytko

   Exakt så känner jag också.

   Mittbacksreserv – JA, tack.

   Anfallare – Nej, tack.

  • 15 maj, 2012 @ 22:45 Krilliano

   Kris är det absolut inte tal om. Vi har väl det vi behöver i stort men för att spetsa till det en smula och utifall att den gode vikingen skulle bli borta så är vi inte fullsketna med kvalitet där framme. Även om det kommer killar bakifrån så känns det inte helt stabilt.
   Men jag ser gärna att någon steppar upp och tar en plats av dom yngre.

  • 15 maj, 2012 @ 20:38 C

   Tycker nog att vi har fått till en ganska bra trupp utifrån våra relativt tuffa förutsättningar. iaf över mina förväntningar.

   Spontant känns det som om vi skall fortsätta försöka utveckla laget vidare utifrån vad vi nu har på plats. Däremot behöver vi ju kontinuerligt blicka framåt: Hur länge till räcker Seb, Bengtsson och Leinar? Inom 2-3 år behöver de ersättas. Idag tycker jag nog att Leinars plats är svårast att ersätta. För de övriga finns det redan, förutsatt fortsatt god utveckling för våra ungdomar, spelare redo att ta över när det väl är dags.

 16. 15 maj, 2012 @ 19:36 50/50-lotten

  Hur går det för Fagerberg nuförtiden?

  Svara

  • 16 maj, 2012 @ 07:58 Christian

   Han spelar i AC Horsens och har hittills stått för två mål. Deras bäste målskytt har elva pytsar, om det ger dig mer kött på benen.

  • 16 maj, 2012 @ 21:25 Jesper

   Ken har dessutom varit riktigt bra det jag sett. Oavsett om han spelat från start eller kommit in från bänken. Han har fått tillbaka den underbara energin och glädjen igen, den som gjorde honom till 2007 års stjärnskott!
   Ligger bakom mycket framåt och öppnar upp för sina lagkamrater, även mittfältarna.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se