Hans Prytz: ”En välförtjänt seger”

Sambadefensiv har som vanligt också en tränarkommentar.

Din syn på matchen, Hans?

– Vi är det bättre laget sett över 90 minuter och det är en välförtjänt seger. Sedan blir det lite oroligt efter deras reducering till 1-2, som kommer efter några mindre lyckade ingripande. Vi fortsätter dock att kontrollera matchen och vinner helt rättvist.

Hur orolig blev du?

– Vi känner att vi ska vinna en sån här match, det var visst 20-6 i avslut och stort spelövertag. Klart att det var lite oroligt, men vi redde ut det bra.

Det kunde blivit en enklare resa?

– Absolut, men nu blev det inte så. Jag ser gärna att det blir 5-0 i varje match, men vi lägger tre poäng till de åtta vi hade förut.

Nöjd med 11 poäng?

– Det kunde varit fler poäng. I de matcher som vi tappat poäng har vi haft ledningen och det är surt, men vi ser framåt och tar det därifrån.

Man börjar redan se vilka topplagen är?

– 21 omgångar kvar, jag tror det handlar om uthållighet och att vara bra över tid. Vi är lite efter Lund, men har gett oss själva chansen att vara med och det känns bra.

Du hade ändrat lite i uppställningen.

Ett par nya spelare in i laget, men vi har en bred trupp. Det är många som behöver spela och killarna gör det bra. Jag försöker ha igång så många som möjligt.

Utsikten väntar nästa söndag.

– Jag tror att vi har möjlighet att göra riktigt bra ifrån oss på Ruddalen och vi går alltid för seger


'Hans Prytz: ”En välförtjänt seger”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se