Ställ era frågor till Hans Prytz.

Åtta matcher av säsongen 2012 har gått och Hans Prytz har varit huvudtränare för laget sedan årsskiftet. Det har alltså gått tillräckligt lång tid för att man ska kunna ana tendenser i både spelstil och ledarstil kring laget och Hasse. Därmed tycker vi på sambadefensiv att det kan vara dags att ta sig ett snack med Hasse om hur han ser på saker och ting. Detta tycks även många av er läsare anse. Därför känns väl det självklart att det är ni som ska ställa frågorna?

Därför uppmanar vi nu er att skicka in era frågor till oss på alla möjliga sätt. Antingen i en kommentar till detta inlägget, som en kommentar på vår facebooksida eller på mail till kontakt@sambadefensiv.se. Så oavsett vad era frågor handlar om så är det bara att dela med er av dom. Självklart är det bra om frågan har med ÖIS att göra, men om ni känner för att fråga något om Hans musiksmak, klädsmak eller något annat så går nog även det bra men ni kan förmodligen själva lista ut vilka frågor som är acceptabla eller inte.

Bring it! Så ska vi fixa till en intervju inom en snar framtid.


'Ställ era frågor till Hans Prytz.' have 26 comments

 1. 4 juni, 2012 @ 10:32 John

  Snart transferfönster, en mycket viktig höst framför oss — vad vill du se för nya spelare på gården? Jesper Westermark (BKH) och Kristoffer Petersson (Liverpool) är killar med stora öis-hjärtan som behöver speltid och redan uttalat sig om att vilja hjälpa Öis upp för en billig penning (lån där lönen täcks av innevarande klubb)? Jag tänker även på Lunds BK och Maldonado etc. Inga öis-hjärtan, men dubbel-effekt av en värvning. Vore smart. Kanske även Boyd kan välkomnas tba? Jag tycker vi behöver fler kreativa mittfältare och en stark striker till.

  Svara

 2. 4 juni, 2012 @ 11:12 Daniel K

  Finns det några i tipselit som kommer att flyttas upp permanent?

  Svara

 3. 4 juni, 2012 @ 14:35 Anonym

  Varför får inte Anderberg någon speltid?

  Svara

 4. 4 juni, 2012 @ 15:56 Rödblå

  Johan Hedman hade innan denna säsong spelat max 5 matcher på kanten i hela sin karriär (pojklagen inräknade). När man i Rotebro fått höra att han används på en kant skrattas det nästan, vad ser du för kvalitéer hos Hedman som passar för spel på kanten?

  Svara

 5. 4 juni, 2012 @ 17:46 Daniel_K

  Hur ser ekonomin ut i jämförelse med budget?

  Svara

 6. 4 juni, 2012 @ 20:44 DJ-CJ

  Vi har enbart två naturliga mittbackar i truppen. Om Leinar/Jonsson går sönder, och man ändå vill behålla Sahlin på ytterbacken, ser det skralt ut. Finns det någon från de yngre leden som kan ta plats som tredje mittback i truppen, behövs det värvas en back-up eller tycker du att situationen i nuläget är optimal?

  Svara

 7. 5 juni, 2012 @ 15:18 Sushiman

  Var har kostymen tagit vägen?

  Svara

  • 5 juni, 2012 @ 15:59 Björn

   Lägg ner låt han ha på sig vad han vill och är bekväm i,det har inte
   vi med att göra.
   Lägg ner tönt snacket.

  • 6 juni, 2012 @ 14:11 Krilliano

   Inget töntsnack alls. Kanske finns en ide med varför han inte kör kostymen längre. Kan inte folk få ställa vilka frågor dom vill utan att bli kallad för tönt?

  • 6 juni, 2012 @ 20:41 Jonathan Larsson

   Det var väl en väldigt tråkig ton. Det är en klart acceptabel fråga.

 8. 5 juni, 2012 @ 20:43 Gänga Lö!

  Vad tycker du om att vi har olika transfereringssystem inom EU?

  Svara

 9. 5 juni, 2012 @ 23:15 Lars

  Tycker också du bör fråga om kostymen. Han lovade inför säsongen att han skulle köra kostym!

  Svara

 10. 6 juni, 2012 @ 22:11 Exilmannen

  Hur ser han på byten? Finns tendenser i år att byten kommer lite tidigare än vad vi är vana in. Skulle det kunna ske byten redan efter 50 minuter? Annars, varför tror du många byten i allsvenskan/superettan/div 1 kommer så sent när supportrar allt som oftast vill ha byten tidigt?

  Svara

  • 6 juni, 2012 @ 22:51 Anonym

   Jag såg många Varberg matcher i fjol ,Halda gjorde ofta tidigt byte i andra halvlek känns som ett vinnade koncept.

 11. 6 juni, 2012 @ 22:56 Anonym

  Jag undrar om ÖISlaget och herr Prytz blivit lite överraskade att det i princip krävs vinst(3) varje match för att nå en direkt plats/svår kvalplats till Superettan annars är man rökt?

  Svara

 12. 7 juni, 2012 @ 12:48 bukowski

  känslan är att byten (exkl.skador) kommer först vid underläge,då byts det
  varför inte förekomma det,byta vid exemp. 0-0 och inte 0-1,inte fega liksom?
  får aldrig vara nöjda med annat än hemmasegrar,om vi inte ligger under förstås och
  når lika!

  Svara

  • 8 juni, 2012 @ 01:22 steffe_öis

   visserligen har vi inte legat under någon match hittills men håller med din sista mening.

 13. 7 juni, 2012 @ 16:13 MBE

  Hur ser Prytz på den spelidé som sattes upp som målsättning innan seriestarten dvs ÖIS som bollförande lag? Vi ser ju oftast lag som ”parkerar bussen” framför mål när ÖIS är på besök. Finns det någon alternativ plan när inte bolltrillandet ger någon effekt?

  Svara

 14. 8 juni, 2012 @ 11:22 Adam Waller

  Delar Prytz uppfattningen att vi saknar en dimension i vårt anfallsspel eftersom vi inte har någon riktigt snabb anfallare (undantaget Anderberg som inte får spela)?

  Svara

 15. 10 juni, 2012 @ 09:12 Guling

  Fan vad gött med 1 pinne igår, känns extra skönt efter ert hetsande. Synd att ni måste förstöra vår ip när ni kommer på besök. Reklam skyltar toa dörrar med mera

  Svara

  • 10 juni, 2012 @ 10:36 Sektion LM

   Skriv till domaren och tacka istället. Om det var något brott som begicks igår var det justiemorden vid er första straff och den bisarra utvisningen under pausvilan.

  • 10 juni, 2012 @ 10:43 Guling

   Synd att ni inte kan bete er, åka iväg och titta på fotboll utan att förstöra. Tycker med att domaren var rent urdålig. Och jag tyckte ni var värda segern. Men förstöra som flertalet av er gjorde är inte okey

  • 10 juni, 2012 @ 10:49 Guling

   Sen skulle jag vilja tacka er målvakt för den fina utrusningen mot Stefan. Bra jobbat

  • 10 juni, 2012 @ 11:43 nytko

   En Lund-supporter har hittat hit alltså! Finns ni? På riktigt alltså?

   I vilket fall. Grattis till en poäng på hemmaplan mot anrika ÖIS.

  • 10 juni, 2012 @ 13:23 Anonym

   Hej Guling
   Dra inte Alla ÖIS supportra över en kam, alla är olika och det var ju mycket tråkigt att denna klick förstörde olika inventarier hos er efter den besvikelse som blev och inte klara av att takla situationen.

  • 10 juni, 2012 @ 13:29 guling

   du verkar vara en vettig suporter till ett faktist jätte bra lag som jag själv tror kommer spela i super ettan nästa år, jag skäms lite över vad som hände igår, men det är ju inte lbk,s fel utan domaren som inte höll måttet, jag ber om ursäkt för att jag drog alla över en kam, men igår var det flertalet öisare som inte kunde skärpa sig. hoppas det blir en riktig match uppe hos er som domarna inte förstör. lycka nu till och må bästa lag vinna serien


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se