Sambanytt: JP mot förlängning.

Det var ett tag sedan men nu är det dags för en omgång Sambanytt igen. Håll till godo!

 • Inledningsvis så kan vi konstatera att det inte bara är ÖIS i den här serien som göra intressanta värvningar. IK Oddevold är enligt fotbolltransfers.se när att skriva kontrakt med den eftertraktade Division 2 mittfältaren Robert Bagger från IFK Uddevalla. Även Ljungskile har varit och ryckt i honom men enligt sajten så är det Robert Baggers jobb som hindrar en sådan övergång. Vad Robert Bagger kan uträtta i IK Oddevold och om han överhuvud taget blir klar för klubben återstår att se. Men det faktum att Oddevold seglar upp som det värsta hotet mot ÖIS igen efter den svaga inledningen börjar bli allt tydligare.
 • Juli lider mot sitt slut och detta innebär även att ni bör boka in er på resan till Uddevalla. För att båtresan ska kunna bli av krävs 100 anmälda innan den Juli blir augusti. Så in med er på Balders Hages hemsida och boka din resa nu. Detta kommer bli något att minnas!
 • En annan resa som ligger ännu mer nära i tiden är bortamatchen i Svenska Cupen mot IFK Falköping den 3:e augusti. Till den matchen har ÖIS:are i Skaraborg bokat en pub till alla som önskar det. Puben heter Dagnys och ligger enligt uppgift nära både tågstationen och idrottsplatsen. Dagnys heter puben och då den ligger i närheten av tågstationen passar det alldeles utmärkt för även de som inte åker med Balders Hages buss utan istället tar tåget att smita in även dom.
 • Johan Pettersson ryktades förra veckan vara på väg tillbaka till Gais eller åtminstone bort från ÖIS. Detta dementerar nu Johan på sin twitter och förklarar att han mer än gärna stannar i klubben, och skriver följande: ”ÖIS fick mig att gilla fotboll igen, ÖIS tror på mig, ÖIS ger mig förtroende. På den korta tid har ÖIS betytt mycket.” Med det känns det ganska självklart att han själv i alla fall kommer att göra allt han kan för att spela kvar. Frågan är bara hur Gais och ÖIS kommer överens.

'Sambanytt: JP mot förlängning.' have 12 comments

 1. 25 juli, 2012 @ 16:10 Oskar

  Hoppas innerligt väl att Johan stannar hos oss… Vi behöver honom!

  Svara

 2. 25 juli, 2012 @ 22:16 Bellman

  Mycket goda nyheter vad gäller Johan Pettersson!

  Svara

 3. 25 juli, 2012 @ 23:16 Jacko

  Gillar också JP och hade gärna sett att man testade honom lite mer på högerbacken. Är det Bengans arvtagare månne?

  Svara

  • 26 juli, 2012 @ 09:21 Hocus Focus

   Tycker han är helt ok som hb.
   Skulle kunna bli ordinarie lätt.
   Relativt snabb/teknisk så med lite mer muskler så…

 4. 26 juli, 2012 @ 11:33 DJ-CJ

  När vi ändå snackar om högerbackssituationen. Bengtsson börjar bli till åren, Otterstedt har inte riktigt fått chansen (kanske för att han inte håller måttet?), Jocke Hall är vänsterfotad och JP är i grund och botten ej högerback. Därför undrar jag hur Haraldssons chanser ser ut att ta en plats i truppen som högerback nästa säsong? Hurpass hög kvalitet håller han och vad har han för potential?

  Om jag ventilerar frågan i fel forum har jag förståelse för det, men jag visste inte var jag skulle posta annars.

  Svara

  • 26 juli, 2012 @ 19:02 Oskar

   Kikade lite på Haraldsson under Gothia cup och det jag såg av honom så var allt positivt. Tycker definitivt att han ska få chansen att ta steget upp till a-laget tills nästa år.

 5. 26 juli, 2012 @ 18:41 Bengtson

  Felix, du nämner BH buss till Falköping. Det strår inget om det på deras hemsida, men jag hoppas verligen det blir en buss. Kan någon bekräfta?

  Svara

 6. 27 juli, 2012 @ 11:49 Anonym

  Först å främast ska ALLA se till att anmäla sig till båtresan till Oddevold-matchen. Saknas en hel del folk för att det ska bli något.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se