Pontus har bestämt sig

Pontus Otterstedt har bestämt sig. Borås och Norrby IF blir hans nästa destination. Trots att det sedan lägret i Grundsund har snackats om både Utsiktens BK och Skövde AIK så blir det alltså inte någon av de klubbarna. Men väl en annan seriekonkurrent. Och han behöver inte vänta speciellt länge på att möta sina forna lagkamrater. Den första oktober gästar nämligen ÖIS Borås Arena i Söderettans 22:a omgång.

Pontus under ett derby i Juniorallsvenskan 2010

I januari 2011 flyttades Pontus, bland andra, upp i Örgrytes A-trupp. Under sin debutsäsong spelade han åtta matcher och stod dessutom för två målgivande passningar. Som grädden på moset, som pricken över i:t, blev han även uttagen i vad som kallas för ”Morgondagens Stjärnor”. Där fick han tillsammans med seriens mest lovande spelare möta den norra divisionens motsvarighet.

Men under försäsongen så rådde det stort tvivel kring huruvida Pontus skulle stanna i ÖIS eller inte. Det sades att han inte hade fått besked och att allt höll på att rinna ut i sanden. Till syvende och sist så förlängdes ändå Pontus kontrakt i slutet av februari.

Och nu, efter sparsamt med speltid, är alltså ÖIS-resan slut. Åtminstone för den här gången. När chansen att söka nya vägar dök upp så tog han den. Något som ingen kan beskylla honom för. Det är istället bara för Pontus skull att hoppas att ett bättre öde väntar honom och att han återfår sitt självförtroende. Det förtjänar han!


'Pontus har bestämt sig' have 3 comments

  1. 21 augusti, 2012 @ 22:31 JD1887

    Inte bra, jag gillade honom… Tyckte inte han var så dålig sim många målade,upp honom som. Jaja, så blir det ibland.

    Men skulle inte han lånas ut?

    Svara

    • 21 augusti, 2012 @ 22:31 JD1887

      Blir lite småfel när man skriver på mobilen… :-)

    • 21 augusti, 2012 @ 22:51 Christian Börjesson

      Ehrm…

      Jo, det skulle han. I alla fall enligt han själv när vi var i kontakt med honom. Därför blev även jag överraskad när det kom fram att hans kontrakt löpte ut i somras. Speciellt då han skrev ett nytt kontrakt så sent som i februari.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se