Skratta eller gråta?

Skall man skratta eller gråta?

Cirkusen kring Johan Pettersson har nått oproportionerliga höjder. Under morgonen fick vi det bekräftat av Johan själv – men också genom ett pressmeddelande på den officiella hemsidan. Johan Pettersson var klar för ÖIS och det säsongen ut.

Trodde vi.

Men så är tydligen inte fallet. På förmiddagen nåddes vi av en bedrövad Johan Pettersson som alltså bara timmar tidigare själv bekräftat övergången. Men enligt honom själv vägrar Gais att skriva på kontraktet. En kovändning utan dess like – och det var väl vad som fattades i denna karusell. Den har pågått en längre tid och den fortsätter. Den verkar inte ha något slut.

Tillbaka på ruta ett med andra ord. Med en bedrövad ”JP” – och en soppa som skall blandas några gånger till…


'Skratta eller gråta?' have 29 comments

 1. 11 augusti, 2012 @ 13:16 Richard

  Vad fan sysslar Alkoholisterna på andra sidan vägen med? skärpning!

  Svara

 2. 11 augusti, 2012 @ 13:19 Anonym

  Gais är såna jävla pissluffare, hur kan man göra så mot en ung spelare?! Han är en av mina bästa vänner och han är helt förstörd nu, tårarna var nära. Han vill så jävla gärna stanna i ÖIS så ska Gais hålla på att jävlas. FYFAN säger jag bara.

  Svara

 3. 11 augusti, 2012 @ 13:35 Björn

  Fy fan Gais en gång i tiden var vi med och hjälpte er med en mille vad gör ni?

  Svara

 4. 11 augusti, 2012 @ 13:48 Jacko

  Mats Persson lever upp till sitt rykte som en riktig skojare. JP må vara under kontrakt med GAIS men hur svårt kan det vara? Ta tillbaka honom eller förläng lånet och sluta vela! Njutar han av att psykisk misshandla en ung spelare eller?

  Svara

 5. 11 augusti, 2012 @ 14:10 JC

  Fy f-n vilka smutsiga svin!

  Svara

 6. 11 augusti, 2012 @ 14:45 Lj

  Det hjälper varken Johan eller ÖIS att ni sjunker så djupt i ordvalet.
  Visa att ni är riktiga supportrar som kan uppföra er trots denna motgång. Affären behöver inte vara till spillo ännu.

  Svara

  • 11 augusti, 2012 @ 15:00 Richard

   Det är en människa som det handlar om, de behandlar ju honom som ett svin. Pinsamt agerande.

  • 11 augusti, 2012 @ 15:09 Lj

   Riktigt, det handlar om en människa och inte djurriket.
   Lär dej utav Christians sätt att uttrycka sej. Perfekt.

 7. 11 augusti, 2012 @ 18:16 Snask

  GGG…

  Svara

 8. 11 augusti, 2012 @ 21:54 Jesper

  Blir väldigt fundersam. Vad tjänar gais på detta?
  Den infektion som redan finns efter att ha knutit till sig spelare från Öis växer sig nu allt starkare. Nog för att deras ekonomi är körd i botten och deras sportsliga resultat i år är än sämre. Men, någon j-a måtta får det vara!

  Svara

 9. 11 augusti, 2012 @ 23:46 Hocus Focus

  Jag tror att det löser sig till slut. Finns ju aldrig nån mening med att behålla en spelare som vill bort.
  Tror också att det kan slå tillbaka på gays på nåt sätt i slutändan.
  Dom är säkert frustrerade nu när allt är i fritt fall.
  Lär ju bli tvungna att ta ett skambud på Wanderson utan att erkänna hur lite dom fått…

  Svara

 10. 12 augusti, 2012 @ 00:01 Chrille

  Inget gott om Gais men jag tycker det är rätt lätt att förstå dem i JP-frågan. Vad tjänar de på att låta en spelare spela gratis för Öis om han sedan ändå kommer sticka. Enda anledningen att låna ut honom i så fall är väl om Öis tar på sig kostnaden men det har vi ju hittills inte velat, om jag förstått det rätt.

  Svara

  • 12 augusti, 2012 @ 04:01 Daniel R

   Sant, men har man en spelare under kontrakt och man ändå måste betala hans lön kan man ju lika gärna låta honom spela någon annanstans. I alla fall då han inte platsar i laget och inte längre vill vara där. Verkar ju inte vara så många andra klubbar som är intresserade så vad är egentligen alternativet? Låta Johan må dåligt psykiskt och inte låta honom spela överhuvudtaget?

   Det minsta man kan göra är att vara tydlig och inte låta honom få upp hoppet 3 gånger i veckan för att sedan inte skriva på ett kontrakt.

   Förstår din poäng dock.

 11. 12 augusti, 2012 @ 12:51 Sektion LM

  Johan tvittrad en del igår om sin besvikelse och frustration. Dessa tweets är dock borttagna nu…

  Svara

 12. 13 augusti, 2012 @ 00:01 Rille

  Skicka RFK till Gaisgården imorgon så ska vi nog få oss ett bra slut på den såpan!

  Svara

  • 13 augusti, 2012 @ 02:14 Zorich

   Det där skämtet var knappt ens roligt, he he…

   Skämt å sido. GAYS har plockat flera spelare fr oss de senaste säsongerna, mer eller mindre gratis. En snygg gest skulle givetvis komma väl till pass.
   Vad tjänar GAYS på att ha en spelare som ändå är utanför truppen? Det är knappast ngt bra skyltfönster om man säger så. Vill man överhuvudtaget få pengar för killen i förlängningen gör man bäst i att se till att han får speltid, annars känns en försäljning väldigt långt borta.

   Och nej, jag har ingen förståelse för GAYS. Förutsatt att de har för avsikt att låta JP spela, vilket jag finner mer otroligt än troligt.

   Ett tips till GAYS. Nyktra till innan ni sätter er vid förhandlingsbordet framöver.

   Z

 13. 13 augusti, 2012 @ 12:18 Anonym

  ÖIS har ju inga pengar och vill inte betala något av lönen, det är därför det dragit ut på tiden. Johan har nu tröttnat som fan och ska ha sagt att han är beredd att halvera sin lön för att få stanna i ÖIS, då förstår ni hur mycket han vill stanna.

  Svara

 14. 13 augusti, 2012 @ 17:14 1894

  När det gäller Santos tog GAIS över hela er lönekostnad då ni var bankrutt, de flesta av er jublade och skrattade åt MP för den värvningen.Ett skratt som sedan fastnade i halsen när Hif köpte honom och ni plötsligt såg chansen att få in en krona, GAIS drog inte in advokater för det hade inte gynnat någon utan man nöjde sig med de pengar man betalat.. När det gäller JP har ni haft honom gratis och GAIS har betalat lönen i ett halvår och ni tycker GAIS är giriga när GAIS inte vill fortsätta att göra det.. Jösses, blir man så inskränkt i söderettan?

  Svara

  • 13 augusti, 2012 @ 19:30 joalar

   Vad jag vet så har det aldrig kommit fram vad GAIS betalade för Santos. Om du har någon källa på det så får du gärna länka.

   ÖIS var inte inblande i försäljningen av Santos till Helsingborg. Santos tillhörde ÖIS konkursbo. Att GAIS inte drog in några advokater beror snarare på att man inte hade någon chans att få nånting.

   Saken handlar ju om hur GAIS behandlar en spelare. Det är inte schysst att först ge ett besked som gör killen överlycklig för att några timmar senare göra helt om.

  • 13 augusti, 2012 @ 20:41 1894

   Nej, jag vet inte heller om vi betalade något för Alvaro, tror inte det. Men vi tog över hans höga lön och han var skadad så det var en stor chansning. En chansning som gick hem men som någon annan(kkförvaltaren) såg till att skörda.

   Tror GAIS gick +/- noll ekonomiskt på Santos.

  • 13 augusti, 2012 @ 20:01 Zorich

   1, Ni kanske inte ska komma här och vara kaxiga beträffande divisionstillhörigheter. Med tanke på hur ni spelar lär ni ramla ur och därifrån är inte steget långt…

   2, Ni har värvat över spelare gratis ifrån oss. Glöm Santos, det är inte honom jag syftar på… Om du är tillräckligt kunnig bör du veta vilka 2 jag syftar på.

   3, Vem vill spela i ett lag som är som ett sjunkande skepp. GAYS befinner sig just nu på samma ställe som vi befann oss i för några år sedan. Tror inte ngn spelare med tillräckligt innanför pannbenet ser en fortsättning med GAYS.

   4, GAYS lever på lånad tid. Inom 2 år är KK ett faktum, no shit!

   Z

  • 13 augusti, 2012 @ 20:59 1894

   1, Får passa på att ge igen;-)

   2, JP är nog gratis eller så gott som,
   Tycker du på allvar att GAIS skall fortsätta betala JPs lön när han spelar i Öis? ( Det har vi gjort ett halvår, men den goodwillen är tydligen inte värd något bland er)

   3 Är det då man skriver banderoller om horor på Valhalla…

   4 Förhoppningsvis har vi lärt av er, att skulle vi åka ur så går ekonomin först istället för att satsa allt för att gå upp direkt.

   p.s. er egna ekonomi är inte heller direkt lysande men det känns som ni förtränger det mer än oss..

  • 13 augusti, 2012 @ 23:45 Zorich

   Svar på tal:

   2, Varför inte? Vad är bäst för er, ha en spelar som vantrivs eller inte får spela kontra få speltid och trivs? Kontraktet har ni själva valt att skriva med vederbörande. Skäll på den inkompetenta värvningsansvariga, inte oss.

   3, Tänker jag inte kommentera mer än att det finns rötägg hos alla, inte minst er klubb.

   4, Önsketänkande, men föga troligt ha ha ha.

   Med tanke på att vi får ca 15-20 milj kr mindre per år är det inte så konstigt om vår ekonomi är si så där. Ingen har påstått att vi har bra ekonomi. Den stora skillnaden mellan er och oss är att vi inte köper spelare för x-antal miljoner för att sedan behöva paniksälja bara för att ekonomin inte är i balans. Läs Wandersson. Vidare är vi för tillfället en klubb med drag i för tillfället, vilket skiljer avsevärt mot er då ni inte vunnit en match på över 10 omgångar. Panik är bara förnamnet….

   Z

  • 14 augusti, 2012 @ 14:09 1894

   Känns som du pratar mot dig själv. GAIS med sin ekonomi har inte råd att sponsra Öis. Men det tycker du att vi skall göra samtidigt som du rackar ner på vår ekonomiska situation.

 15. 14 augusti, 2012 @ 11:15 Daniel K

  Vad var det ga & is skrek när vi mötte dem i vintras?
  Var är pappas pengar nu?

  Vi kan la snart sjunga: Är kåkfararns pengar slut?

  Svara

 16. 14 augusti, 2012 @ 11:18 Kommittén för Statssäkerhet

  Källa på att Gais betalat hela JPs lön, under tiden i ÖIS, tror inte det stämmer…

  Svara

 17. 14 augusti, 2012 @ 21:26 Anonym

  JP ska ha gått med på att halvera sin lön för att få va kvar i ÖIS, vilken jävla hjälte. Trodde jag inte om Gaysare.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se