Spelarbetyg IK Oddevold – Örgryte IS

För tredje gången denna säsong lyckades ÖIS med det som knappt skall vara möjligt, att tappa en tvåmålsledning till ett oavgjort resultat. Det är inte roligt längre! Sluta upp med de där fasonerna. Genast!

Just i det här fallet var det ändå ÖIS som blev vinnaren. Konstigt nog. Man tappade ju en stor och ganska så säker ledning under slutminuten. Men som tur var så gick det ännu sämre för jagande Lund. De gick på pumpen totalt. Genommosade av Kristianstads FF i Skånederbyt. Och det är bara att tacka och ta emot. Ett stort och härlig plåster på såren. Visst?

Glädjande från matchen igår var framförallt att Emil lyckades finna nätet igen. Som han har väntat på det! De senaste matcherna har det gått troll i hans avslut – ja, hela hans spel – och det har lyst frustration över det mesta. Igår började matchen på samma sätt genom två bortslarvade kontringsmöjligheter i den första halvleken. Men i den andra halvleken så fick han äntligen känna på glädjeruset efter att ha rullat bollen i mål igen! Ett mål som kan vara oerhört viktigt i framtida matcher.

Annars var det en ganska så slätdragen historia. ÖIS rådde inte på att inneha bollen under längre perioder och det var ofta ett väldigt hafsigt och ovårdat spel. Den nykomponerade backlinjen imponerade inte alls och anfallsspelet var under stora delar uselt.

Nedan följer Sambadefensivs spelarbetyg från matchen och i vanlig ordning är det trion Jonathan Larsson, Felix Jonsson och Christian Börjesson som har sagt sitt. Betygen har samtliga deltagit i men omdömet är det Felix och Christian som sammanställt. Så, här kommer dem! Tänk som vanligt gärna på att inte stirra er blinda på siffran utan istället lägga er värdering kring bedömningen.

Peter Abrahamsson 1,66 (Felix 3, Jonathan och Christian 1)

Nej du, Peter Den Store, denna match glömmer vi nog helst va. Kommer in i det fel från början och attackerar Johan Patriksson alldeles för hårt när han tilldöms sin straffspark. Det är nästan vid straffområdslinjen och ganska så djupt ned i straffområdet – ändå slänger han sig med all sin kraft och missar dessutom bollen. Straffen kunde inte varit mer solklar och inte heller mer onödig. Disciplin! Disciplin!

I den 89:e minuten gör Peter tyvärr ännu ett ödesdigert misstag. Precis som med en alldeles för aggressiv utrusning som han gjort förr (Lund borta) så är det inte första gången som Peter står alldeles fel och alldeles för långt ut vid sådana här tillfällen. Minns ni Boyd Mwilas nick till 1-1 på Gamla Ullevi?

Det får bara inte hända. Den bollen ska inte kunna gå över honom och in i mål där. Aldrig. Aldrig! Du är till råga på allt en av seriens bästa målvakter. Det tycker vi att du ska visa en match som denna. Men upp på’t igen. Degerfors på söndag!

Joakim Hall 3,66 (Felix och Christian 4, Jonathan 3)

Är det en pånyttfödd Hall vi ser framför oss nu? Mot Qviding senast var han lagets främste spelare och frågan är om han inte var det igår också. Och hur hårt har han inte tränat under semestern? Vilken kämparinsats! Finns det något stopp i den kroppen? Mucho roligt att se.

Kröner dessutom kvällen med ett mål. Något vi inte får se varje dag. Faktiskt inte ens varannan. Bollen dök upp framför foten och Jocke drog till. Nätrassel! Kanske inte världshistoriens vackraste mål men det tar vi ingenting extra för.

Robin Jonsson 3 (Samtliga 3)

Godkänt. Inte mer än så. Han fungerar inte riktigt lika bra i mitten tillsammans med Hannes Sahlin som han gör med David Leinar. Logiskt nog. De har ju inte spelat ihop sedan försäsongen (Falköping exkluderat) och en backlinje får man inte ihop till en delad enhet över en natt.

Det är just det här osammanspelta som ibland också leder till kommunikationsmissar och annat dravel i de bakre leden. Dessutom slogs det alldeles för många långbollar för vår smak. Vi är Lirarnas lag. Försök utgå efter det. Speciellt när det långa spelet mot Wallén till synes hackade och inte fungerade för fem öre.

Var som sagt inte alls lika positionssäker som brukligt och den patenterade Jonssonbrytningen fick vi väl inte se en enda gång. Mja, som sagt, helt okej. Saknade nog Leinar en smula trots allt.

Hannes Sahlin 2,66 (Jonathan och Felix 3, Christian 2)

Att Hannes inte är van vid att spela mittback märks. En ny position och nya förutsättningar att utgå från. Det är så klart inte lätt vilket vi bör ha med oss någonstans där bak i huvudet. Men ändå – det var ganska så stirrigt under större delar av matchen. Precis som mot Falköping alltså, där han också spelade i mittförsvaret. Han kanske inte är helt bekväm där, trots allt?

Efterlyser också det lite lugnare spelet efter backen. Prioritet bör vara att hitta ett kortpassningsalternativ snarare än en långboll. Wallén och Karlsson stångades på så gott de kunde där framme men var allt som oftast chanslösa i duellerna mot hemmalagets försvar. Då måste man kunna byta tänk!

Något av det positiva att ta med sig för Hannes del var alla de vältajmade glidtacklingarna. Det gjorde han synnerligen med bravur. Minns speciellt ett anfall där han kastade sig och stoppade ett inspel genom boxen som utan ett långt och utsträckt Sahlinben hade resulterat i ett mål för Oddevold.

Mot Degerfors hoppas vi väl ändå att Hannes spelar vänsterback igen. Eller hur?

Tommy Lycén 2 (Samtliga 2)

Lycén på högerbacken alltså! Det trodde vi inte skulle hända i ett seriespel, men tji fick vi. Typ. Och förhoppningen efter det här är väl att det helst inte skall behöva bli så igen.

Rent prestationsmässigt gör Tommy ingen urdålig match – men det saknas en hel del som man vill ha utav en ytterback. Positionsspelet och förmågan att följa med upp i anfallen, framförallt. Tyvärr föll Tommy ur sin position några gånger under matchen igår och det blev några gånger livsfarligt när de vann sin duell mot Tommy på vänsterkanten. Och tillslut straffade det sig. När Oddevold reducerar står Lycén helt fel. Den bollen skall inte få komma in i straffområdet från den positionen. Skall inte! Regel nummer ett för en ytterback är att täcka upp inåt och låta spelaren gå på utsidan.  Ändå får Patriksson läge att döna på för kung och fosterland och då straffades vi direkt. Surt på en så’n grej.

Visserligen var spelbilden som sådan att Oddevold höll lite i taktpinnen och ÖIS lyckades inte riktigt skapa några större anfall – men det saknades någon som hjälpte Anderberg på kanten. Allt som oftast fick han jobba med Lycén långt bakom sig – men aldrig kom Tommy på överlapp. Lika mycket som vi förstår att en spelare på en ny position inte riktigt känner sig i bekväm i allt den gör så tycker vi att det fanns lägen där vi hade kunnat oroa hemmaförsvaret lite mer genom ett samspel mellan Markus och Tommy.

David Björkeryd 2,66 (Felix och Christian 3, Jonathan 2)

Jaha, vad säger vi om detta då? En prestation som dalade. Upp och ned. Första halvlek var, precis som hela lagets, ganska så medioker och vi betvivlar att han hade ett enda inlägg från sin vänsterkant. Men i andra halvlek tog det sig för David. Han började suga åt sig fler bollar och därefter också sätta fart på benen. Dessutom slog han från sin offensiva kant ett flertal bra inlägg. Serverade Emil Karlsson en vacker djupledsboll där han tyvärr vinkades av från offside men de insticken ser vi gärna återupprepas i framtiden. Ordnar du det?

Jakob Lindström 2,33 (Felix 3, Jonathan och Christian 2)

Om Jakobs prestation säger vi som vi brukar göra om Sebastian Johansson. En vanlig dag på jobbet. Varken bra eller dålig. Han fanns där på mitten och jobbade i sedvanlig ordning efter bollen. Föll tillsammans med Holländer en aning lågt under framförallt första halvlek och fick därför inte heller fatt i bollen särskilt ofta.

Det finns väl egentligen inte så mycket mer att säga. Jakob gjorde långt ifrån sin bästa match men tyvärr säger vi så lite för ofta nu för tiden. Nere i en liten svacka? Har vi för höga förväntningar på honom?

Förbättring mot Degerfors är helt klart ett måste om vi skall vinna den mittplansfajten. Det slår vi fast.

Filip Holländer 2,66 (Felix och Christian 3, Jonathan 2)

Filip slet, tillsammans med Joakim Hall, mest av alla igår. Han var också den bättre av de två på innermittfältet. Tyvärr utan att på något sätt göra någon jättematch han heller. Och just därför hade vi det tungt under matchen. Mittfältsspelet är en viktig ingrediens i spelet och hackar det så får hela laget problem.

Vi ger Filip godkänt mestadels på grund av hans arbetarinsats. Just för att vi älskar att se den typen av spel. Att man aldrig ger upp. Man springer tills det inte går längre. Johan Pettersson mot Utsikten-style, alltså. (Nej, så mycket sprang han inte, men ändå.)

Under andra halvlek lyfte sig Filip ett litet snäpp och fick också tag i lite fler bollar centralt. Därifrån hittade han spelvägar uppåt i planen varifrån vi kunde vända spelet. Vad vi förväntar oss av honom – men ändå bra att han gör det också.

Markus Anderberg 3 (Felix 4, Christian 3, Jonathan 2)

Ojsan sa, här var det delad kompott!

Markus Anderberg är en av de som kunde gå av planen igår med en ganska så stor stolthet. Han gjorde ändå vad han kunde. Även när spelet inte stämde under första halvlek så var han ständigt i rörelse och i ett spelbart läge. Hade det där sprittet i benen som krävs för att han skall ha en lyckad dag. Lyckades ändå inte hela vägen – och han tilldelas även ett litet minus för den totalmiss han stod för efter att Björkeryd spelat honom näst intill fri från höger. I det skottläget krävs det bättre sikte än att trycka bollen över ribban!

Vi är även eniga om att hans passningsspel var av hög kaliber igår. Han slog knappt en passning fel – vilket många andra definitivt gjorde. Tillsammans med Joakim Hall var han ÖIS bäste spelare. Utan tvekan.

Oskar Wallén 1,33 (Felix 2, Jonathan och Christian 1)

Wallén fick inte uträttat ett skit! Inte ett jota, tyvärr. Vad var detta? Något av de sämre han har presterat denna säsong. Kanske det sämsta. Han hade några insticksförsök när han äntligen fick tag i bollen men utöver det så var det noll och ingenting. Stångades i nickduellerna men gick förlorande ur de samma gång på gång.

Det räcker nog så.

Emil Karlsson 3 (Samtliga 3)

Nu börjar vi bli riktigt trötta på dina avslut, Emil. Finns det ingen skottskola du kan gå i någonstans? Föreställ dig hur många mål du hade gjort om du haft förmågan att överlista motståndarens målvakt. Då hade du förmodligen legat före Patriksson i skytteligatoppen.

Annars var matchen igår ändå ett steg i rätt riktning för Emil själv. Och han gjorde ju ändå ett mål tillslut. Även om det krävdes flera missade och bortslarvade chanser dessförinnan. Rent spelmässigt så var nu äntligen det där gå-ut-på-kanten-spelet nu borta och istället fokuserade han på att löpa centralt. Se, det gjorde resultat! Det var bara de där förbannade avsluten som saknades. Annars hade han haft en multiple goal evening, som Rick Jeanerette skulle sagt.

Men Emils trend verkar ändå vara på lite uppåtgående. Trots många missade målchanser. Benen gick och chanser skapades trots allt. Fortsätter chanser att skapas så måste ju bollen in i mål någon av gångerna. Tyvärr märks det på honom att han inte är bekväm i avslutningsläget. Bollen skall gärna läggas upp lite bättre innan. Ett exempel från matchen igår är då han kom mot sin försvarare och lurade bort honom genom att gå inåt. Där skall han nypa till! Inte börja feppla och lägga bollen till rätta. Då han ju backen tillbaka in i situationen och avvärjde. Tryck till! Direkt!

Avbytare

Jonathan Lindström 1 (Samtliga 1)

Jahapp… Nio minuter. Två gula kort. Ett rött. Hur analyser vi det här?

Något annat betyg än en etta går inte att sätta i detta läget. Visst, han kommer in och vill någonting och skall man vara lite färgad i bedömningarna så är båda de gula korten rent horribla. Men faktum kvarstår att han lyckas med bedriften att utvisas med mindre än tio minuter på planen. Aldrig ett gott betyg.

Richard Yarsuvat 1,33 (Felix 2, Jonathan och Christian 1)

Ricky stod verkligen inte för någon succédebut även om det såg ut att finnas några goda intentioner i hans spel. Kommer visserligen in i en knivig situation och placerades ute på mittfältet istället för i anfallet som är hans position egentligen. Men när han väl fick bollen så hände det ingenting. Han stod helt still istället för att sätta fart på grejerna. Det förstår vi inte alls.

Vi får hoppas att några träningar med laget gör honom bättre. Kan vara lite tidigt att döma redan nu – men förbättrar han inte sitt spel så är det inte material för en startelva.


'Spelarbetyg IK Oddevold – Örgryte IS' have 27 comments

 1. 14 augusti, 2012 @ 10:23 L-O

  Grymt överraskande att ÖIS lyckades leda med två mål så länge. På pappret ser det allt bra ut men tittar man lite närmare på målen ÖIS gjort, så är det lite för få rena spelmål. Vi har definitivt vittring på Superettan, men det är en bit kvar. Nu finns det anfallare i parti och minut i ÖIS, av varierande kvalitet. Om lägstanivån höjs något på dessa samtidigt som mittfält/försvar styrs upp, vinner vi serien stort. Jag tror att mittfält/försvar är en fråga om lite mer vilja och hjärna, emedan anfallet kan vara lite svårare att spetsa till. Men jämfört med de övriga lagen i ettan, är vi ”bra”.

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 11:25 Anonym

   Det är kvaliteten och inte mängden som räknas. De yngre anfallarna i ÖIS håller i dagsläget inte ens för spel i Div 1. De har flyttats upp till A-laget som möjliga utvecklingsbara spelare och facit har man om ett par år. Mot bra motstånd är de ännu chanslösa. ÖIS kommer nog att halka upp i Superettan men då krävs att någon öppnar plånboken. En, två anfallare av lite klass, ett par mittfältare och storstädning i backlinjen kräver också minst två spelare. Annars åker vi ur Superettan lika fort som vi kom in.

 2. 14 augusti, 2012 @ 11:12 Kommittén för Statssäkerhet

  Åter igen tappade poäng i slutminuterna, detta är inte acceptabelt tycker jag…
  Antagligen så saknades lite rutin igår, men det är ju inte första gången vi tappar.

  Varför händer det? Visst motståndarna börjar chansa, men vi måste våga hålla bollen, kanske var det ngra tveksamma byten igår? (men det fanns väl inget annat att ta in?)

  Hoppas inte dessa poängtapp blir avgörande för vår placering i år!

  Svara

 3. 14 augusti, 2012 @ 11:23 Christian Börjesson

  Självklart är det inte acceptabelt. Tredje gången vi är upp två mål men ändå kryssar. Men vad fasiken… Sett till matchbilden så var det rättvist. De brände ju en straff till exempel. Icke att förglömma.

  Jag hade ju gärna sett att Leinar kom in sista 10 istället för Jonathan Lindström för att undvika att det där sista målet skulle kunna hända. Men bevisligen kände han väl av sin sjukdom för mycket redan på uppvärmningen för annars är jag ganska så säker på att Leinar hade bytts in. Var ju bara en tidsfråga innan Lind skulle nå högst i någon duell, han var ju decimeter längre än både Robin och Hannes…

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 11:55 Anonym

   Leinar stod beredd att bytas in när Oddevold gjorde 2-2 sådå fick han sätta sig igen

 4. 14 augusti, 2012 @ 11:34 DJ-CJ

  Rätta mig om jag har fel, men är inte det Jonathans andra röda den här säsongen?

  Svara

 5. 14 augusti, 2012 @ 11:51 Öis

  Såg ni samma match som jag igår? 1.33 på Wallén e skamligt att ge. Han jobbade såväl offensivt som defensivt, stångades i luften, flera bra framspelningar(varav ett resulterade i assist till Emils mål), fanns med tre gånger på bortre stolpen i första då han skulle få bollen av Emil som inte fick fram den, bland mycket annat.
  Nä skärpning för fan.

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 12:14 D

   Wallen försökte… Ibland… Dessutom gav han upp i ett par situationer där han missade istället för att försöka jobba tillbaka bollen. (2-2 målet hade kunnat undvikas om han gjort sitt jobb)

   Nej, tur för Oskar att Jonte blev inbytt, annars hade han varit sämst på plan. Riktigt dålig insats, till skillnad från bäst på plan mot Falköping!

  • 14 augusti, 2012 @ 12:42 Öis

   Vart du höll hus under matchen e en fråga. Och att säga att han, som anfallare, var orsak till 2-2 e bara fel då de fanns 10 man bakom honom som kunde stoppa deras anfall. Ska inte försvara Wallén då han inte gjorde en av sina bästa matcher, men de betyget till en anfallare som igår utöver sitt jobb offensivt tog ett stort defensivt ansvar för att hjälpa våra mittenmittfältare, förtjänar mer beröm än va han får.

  • 14 augusti, 2012 @ 20:08 D

   Han slet tydligen inte tillräckligt då han med extra jobb kunnat undvika det mål som enligt dig inte har något med han och göra. Men som kunnat undvika med hjälp av normalt jobb i den situationen? Nej, du har säkert rätt där, eller inte…

  • 14 augusti, 2012 @ 20:26 Oskar

   Att säga att Wallen gjorde en utav sina bästa matcher är att ta i. Dock håller jag med dig om att kritiken är lite hård då Wallen faktiskt kämpade på rätt bra och faktiskt fick med sig en assist som ingen verkar ha noterat.

 6. 14 augusti, 2012 @ 15:53 Lars

  Hur fan kan Anderberg få 3? Han gjorde inte ett skit.

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 16:44 Felix Jonsson

   Jaså? Där ser man. Du är välkommen att skicka in dina egna betyg efter matcherna om du tycker att det här inte håller. Kontakt@sambadefensiv.se är adressen.

  • 15 augusti, 2012 @ 00:09 Christian Börjesson

   ”Tänk som vanligt gärna på att inte stirra er blinda på siffran utan istället lägga er värdering kring bedömningen.”

   Missade du den biten eller, Lars?

   Skit i siffran, för guds skull.

 7. 14 augusti, 2012 @ 17:04 DrJonas

  Tack för läsningen! När man följde matchen på everysport igår kväll så fick man (jag) ibland intrycket av att ÖIS lirade(!) boll i högt tempo. Det stämde alltså inte helt..eller var det kanske var det bara jag som tolkade det så…eller?

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 18:11 Christian Börjesson

   Ehrm… Nej, det gjorde de verkligen inte. Långt ifrån något lirande och bolltrillande om jag skall vara helt sanningsenlig.

 8. 14 augusti, 2012 @ 17:05 Erik

  Tycker att Holländer överglänser Jakob på mitten.Men Prytzan vågar väl inte byta ut
  Jakob….Sedan är Henke värd lite mer speltid, Han är bättre än Kent Agents värvning Ricky

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 18:46 Anonym

   vad är det för snack om henke hit och dit? han är junior och har knappast övertygat. om paulsson fått starta i fler matcher skulle han iställlet fått a-kontrakt. fel att ge honom kontrakt och nu är han inte intreserad av spela med juniorerna och tror att han platsar i senior. får se vad som händer mot blå vit på fredag.

 9. 14 augusti, 2012 @ 20:34 Oskar

  Haha alltid roligt att se hur andra människor uppfattar en match och hur olika vi alla ser/tänker om en match.

  Jag anser tillexempel att Hannes Sahlin var matchens bästa spelare mot Oddevold, en solklar 4:a. Han var inte perfekt missade lite men han var riktigt övertygande.

  Även Jacob Lindström tycker jag visade mycket lir när han fick med sig bollar och fördelade ut passningar till kanter och framåt. Höll i bollen och drev med den och stressade inte iväg bollen direkt.

  Även Wallen lös till ibland men var osynlig en hel del också. Lite väl hårt med 1:or enligt mig, hade en mycket fin framspelning till Emils mål.

  Lycen överraskade mig faktiskt som högerback. Personligen tycker jag han har varit fullkomligt värdelös som yttermittfältare men som högerback var han betydligt bättre än på mitten. Dock vill jag inte se honom som första val då det finns bättre alternativ, men som en absolut reserv kan det faktiskt funka nån enstaka gång.

  Svara

  • 15 augusti, 2012 @ 09:26 Lanslarke

   Håller med om Sahlin. Jag glömde bort att Leinar inte var med. Utom vid våra hörnor förstås. Då saknades 44:an.
   Lycén är rätt OK när han har bollen. Sämre när han inte har den. Då tjurrusar han gärna för att försöka bryta. Det gör iofs Bengtsson också, men där Bengan är 75-procentig når Lycén max 50. Tjurrusar man och missar blir det lätt farligt…

  • 15 augusti, 2012 @ 10:21 Christian Börjesson

   Ja, det är sällan man ser en match på samma sätt och har delade åsikter kring spelarna och hur väl de skötte sig.

   Nu har det ju gått två dagar sedan matchen, och därför är väl matchen just nu inte i färskt minne, men:

   1. Hannes Sahlin var inte värd en fyra i mina ögon. Jag gav honom en tvåa och det framförallt för att han i mitt tycke såg en smula stirrig och obekväm ut. Samspelet med Robin Jonsson var logiskt nog inte helt hundra och de hade problem i kommunikationen och positionsspelet när Oddevold ställde om. Tycker dessutom att han, precis som mot Falköping, oftast bara dundrade iväg bollen trots att den var i tryggt förvar. Efterlyser att man söker de lite kortare alternativen om möjligt. Speciellt då Wallén till synes knappt fick tag på en boll i nickduellerna med deras backlinje.

   2. Jakob tycker jag inte alls var i vanlig slag. Men som det står i texten; kan det ha att göra med att man har för höga förväntningar på honom denna andra säsong? Nu tar man kanske för mycket för givet – det som man förra året höjde på ögonbrynen åt varje gång. Kan vara så.

   3. I en nödsituation – vilket det nu är i och med alla skador – så är väl Lycén av de bättre alternativen Tycker dock fortfarande att man kunde satt Joakim Hall på den högerbacken, som mot Qviding, och haft exempelvis Björkeryd på den vänstra backplatsen.

   För övrigt haltade Tommy betänkligt på väg till dagens träning och han deltog inte heller i spelet ute på gräsmattan.

 10. 14 augusti, 2012 @ 21:26 Kommittén för Statssäkerhet

  Spela roll vad spelarna får för betyg…

  Svara

 11. 14 augusti, 2012 @ 21:50 M5

  Kanske svär i kyrkan MEN tycker att Peter har ståt still,,tom gått bakåt sedan 2008. han bjuder på en del blunder varje år. I år tex

  Norrby- Utrusning på mellis som resulterar i 1-2 målet

  Sylvia- Orsakar en straff och skickar anfallaren till sjukan

  Trollhättan- Placeringen i målet.

  Qvidig borta. Deras 1-2 mål tappar han in.

  Lund- Straffarna

  I går Båda målen. Första går mellan benen och styrningen på robin är nästintill obefintlig. Andra målet är han felplacerad.

  Plus så kommer han ofta ut fel och det blir panik.

  Jag kan ha missat några situationer men det är väldigt mycket fel bara i år.
  Kostat oss 6 poäng och besvikelse

  Svara

  • 15 augusti, 2012 @ 00:08 Christian Börjesson

   Ja… När du säger det, jösses vad man situationer han har hamnat fel i och därför orsakat onödigt baklängesmål eller liknande. Minns inte heller att han har kompenserat detta med någon megaräddning heller (rätta mig gärna om ni minns bättre.)

   Tycker dock att du är en aning hård som skyller Oddevolds reducering på Peter. Den får Lycén ta på sig i mitt tycke. Det skottet skall inte ens få komma in i boxen. Väl där styrdes väl dessutom bollen på någon och ställde Peter. Men tvåan… Ja, där är han helt, helt fel ute.

  • 15 augusti, 2012 @ 00:31 Edwin Razzaghi

   Jo visst gör han misstag men i min mening så är hans fördelar och hans prestationer långt över de misstag som han gör.

 12. 14 augusti, 2012 @ 21:51 M5

  Rättelse

  8 poäng blir det. Ännu värre

  Svara

  • 14 augusti, 2012 @ 23:17 MBE

   Håller med dig där. Peter blandar och ger. Dessa blunders är inte acceptabla och hans kvot av misstag denna säsongen är redan fylld till bredden. Att döma av hans egna reaktioner under match så tror jag att han själv håller med. Tycker Peters rykte är bättre än hans samlade prestationer så här långt,


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se