Tillskott i a-truppen

Under dessa tråkiga och förhållandevis innehållslösa tider då serien har sitt sedvanliga uppehåll så bävar man efter nyheter att dämpa sin abstinens med – och inte minst då vad gäller ämnet Silly Season. Är någon ny spelare på väg in? Lämnar någon? Ni känner igen det. Man letar ofta förgäves efter någonting matnyttigt.

Så idag fick vi äntligen en positiv och rolig nyhet genom en ny spelare till a-truppen. Och det i form av en juniorspelare från de egna leden vid namn Henrik Carlsson. Han har tillsammans med två andra Tipselitspelare spenderat de senaste dagarna i Grundsund – och tecknade där ett a-lagskontrakt som sträcker sig till år 2014. Därmed är han alltså från och med nu inskriven i a-truppen; men om det framöver skulle behövas så finns även möjligheten att spela för Tipselit Äldre. Det kan nog bli aktuellt om speltiden lyser med sin frånvaro – och det är helt klart ett bra alternativ. Både för honon själv men också för Tipselitlaget.

Henrik Carlsson, född 1995, kom till ÖIS så sent som inför säsongen 2011 tillsammans med sin äldre bror Daniel. Sedan dess har han varit en stark målskytt för laget  – och det har han inte minst visat genom att inneha förstaplatsen i Tipselit Äldres interna skytteliga med åtta gjorda mål. Den 30:e juni blev även debuten i a-laget ett faktum när han fick hoppa in mot Oddevold med några minuter kvar att spela. Han sprang, han sprang och han sprang! Hade man inte fått upp ögonen för honom innan dess så fick man det förmodligen då.

De senaste två säsongerna har flertalet unga, lovande, juniorer flyttats upp. Först var det Jakob Lindström, Pontus Otterstedt samt Joakim Hall. Under den föregående vintern gick turen till Alexander Jeremejeff och Filip Holländer. Och nu alltså Henrik Carlsson.

Vi på Sambadefensiv önskar Henrik lycka till i sin kommande a-lagskarriär!


'Tillskott i a-truppen' have 2 comments

 1. 2 augusti, 2012 @ 22:34 Martini

  Kul! Grattis Henrik och välkommen till A-truppen.

  Svara

 2. 3 augusti, 2012 @ 09:51 DJ-CJ

  Riktigt kul! Stort grattis!

  Inhoppet mot Oddevold visade på en lirare med extrem vilja. Ska bli riktigt kul att följa Henrik i höst!

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se