Jonas Karlén efter 6-0-vinsten

Sambadefensiv pratade med Jonas Karlén efter att Örgryte har vunnit en storseger på Valhalla.

ÖIS utklassar Gautiod och vinner med 6-0

– Vi gör en bra insats, stabir med en del delikatesser. Vi får utdelning ganska tidigt och 2-0 kommer strax efteråt, sedan är det inte så mycket att säga om det. I början av matchen är vi lite omständliga i vårt spel, men vi får löst det när vi börjar hota i djupled och efter det kan vi spela igenom dem ännu mer.

Alltför enkelt och lekfullt?

– Man får balansera så man inte sänker tempot för sig själv. Man ska ånga på – framför allt är det viktigt mot ett lag som Gautiod som vill ha lågt tempo. Det är vi som ska styra det.

Hur nöjd är du?

– Det kan alltid bli bättre, men vi gör en bra match.

Vem var bäst i laget?

– Filip Holländer. Han löste det mesta väldigt bra, framför allt i första kan vi spela upp på honom, korta uppspel och så kom vi igenom på hans kant. Sedan jobbar han kopiöst i andra och är en väldigt viktig kugge.

Hedman blir bättre och bättre?

– Ja, Hedman är duktig och bjuder på många bra saker idag. Han har växt in i det på ett jättefint sätt, om man ser till hur det såg ut tidigt i våras.

Ricky?

– Gör en jättebra första halvlek, men har en känning i en baksida, som påverkade honom efter paus och vi bytte med Björkeryd.

Bara Jakobs skada som var negativt.

– Det verkar vara en blödning, som han fick i samband med en stämpling. Vi får samla ihop det lite och se hur det ser ut på måndag.


'Jonas Karlén efter 6-0-vinsten' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se