Tusenlappen uppnådd

För snart en vecka sedan startade Sambadefensiv en insamling till förmån för den kommande 125-öresmatchen där de supportrar som av olika skäl inte känt sig manade att betala fullt så mycket som de fasta prissummorna kräver skall få en möjlighet att avvara exakt den summa som de själva är beredda att avvara åt detta ändamål. Och detta på grund av att vi ville att det skulle finnas ett alternativ där man fick möjligheten att bidra och sponsra den kommande gratismatchen oavsett hur mycket pengar det än må gälla.

Och sedan starten av insamlingen har pengarna rullat in i hyfsat god takt. Under första dagen skedde logiskt nog något av en liten effekt där ett antal hundralappar fann sig väg in på insamlingskontot – men därefter stundade några dagar av ett lite större stiltje. Men under lördagens match mot IK Gauthiod delade Sambadefensiv ut flygblad till åskådarna på Valhalla IP och på måndagsmorgonen trillade glädjande nog ytterligare pengar in vilket drog oss över tusenkronorsstrecket och även vidare med cirkus 300 kronor. En barriär så god som sådan! Sambadefensiv riktar därför ett oerhört stort tack till samtliga som har bidragit hittills. Ett jättestort tack!

Sambadefensiv delade innan matchen mot Gauthiod ut flygblad med information gällande insamlingen till 125-öresmatchen

Men förhoppningsvis slutar det inte här. 125-öresmatchen är fortfarande mer än två veckor bort i tiden. Vår förhoppning är därför att fler skall känna sig manade att stödja ÖIS i den mån man själv känner att man vill och/eller klarar av.

Som vi också har nämnt i olika sammanhang, bland annat i ursprungsartikeln, så har vi kryddat till insamlingen lite extra genom att ett antal priser kommer att lottas ut bland de donerande. Utan att avslöja exakt vad för priser det rör sig om så ty vi lova att du som vinnare inte kommer att bli besviken (såvida du inte förväntar dig en Blåvittröja, en Lamborghini eller en lägenhet i centrum).

Känner du att du vill delta i Sambadefensivs insamling för 125-öresmatchen? I så fall följer du nedanstående instruktioner:

  1. Sätt in valfri summa på ett Nordeakonto med kontonummer 4017 17 76689.
  2. Märk din insättning med ditt mobilnummer i meddelanderaden. På så vis deltar du i den kommande utlottningen av priserna. Behagar du vara anonym går även det bra men då kan du tyvärr inte delta i utlottningen.

För att förtydliga och förhindra någon form av missuppfattning så kommer självklart varenda inkommen krona att gå oavkortat till sponsring av 125-öresmatchen.

Läs mer:

Alla kan bidra till 125-öresmatchen med Sambadefensiv


'Tusenlappen uppnådd' have 8 comments

  1. 10 september, 2012 @ 20:42 Skepparkran

    Bra initiativ, skänkte mina pengar på Östra Stå. Men hoppas att många bidrar!

    Svara

  2. 10 september, 2012 @ 21:21 PriMax_ÖIS

    Varför inte skriva ut den exakta summan? Skulle ju kunna vara en räknare på sidan som tickar upp. Tror inte det skadar att ange beloppet. När man skriver ”i hyfsat god takt” och ”cirkus” så får jag lite dåliga vibbar av ”Ranäng” eller ”MP” klass.. (jag vet att detta inte alls handlar om klubbens ekonomi, men ändå det kändes inte bra)

    Svara

  3. 10 september, 2012 @ 21:54 Salcini

    Fantastiskt initiativ detta. Stort plus till det ideella arbete ni lägger ner för föreningens räkning. Guld värt!

    Svara

  4. 11 september, 2012 @ 19:02 Calle

    4017 är alltså clearing, om inte det är självklart..

    Svara

  5. 13 september, 2012 @ 22:36 Chrille

    En sak jag undrar. GU har inga vändkors, publiken räknas vanligtvis genom att folk stoppar in biljetten i läsaren. Hur kan man räkna publiken när folk går in gratis, utan biljetter? Blir det en fejksiffra? Helt klart ett scoop.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se