Sahlin adderar ett år

Silly Season är sannerligen igång – och det ryktas fram och tillbaka både i Öiskretsar och utanför. Spelare skall dit och spelare skall hit. Tränare skall lämna för ett nytt uppdrag och tränare skall förlänga och bygga vidare på vad som lags till grund. Ni känner igen det. Det skrivs (en hel del skit) i mängder – i många fall utan att egentligen ha någon koll alls. Det räcker med att någon skriver någonting helt taget ur luften och så är det på ett nafs realitet för många.

Vad gäller ÖIS och dess löjliga säsong så kan vi meddela att ÖIS nu har bekräftat vad Sambadefensiv för länge sedan har skrivit om. Johan Pettersson och Jonathan Lindström har gjort sitt i ÖIS. ”JP”:s kommande adress är ännu oklar men för Jonathan är det som ni alla redan vet moderklubben Ahlafors IF som gäller. Två ganska så väntade – men ack så tråkiga – beslut. Åtminstone om jag får tillåta mig själv att vara lite subjektiv. Jonathan Lindström har visserligen aldrig varit ordinarie och på så sätt är det helt logiskt att både parter är överens men likväl verkar han vara en lojal kille som ger allt för klubbmärket på bröstet. Trots det eviga bänknötandet har jag fått intryck av seriositet och noll gnällande. Tumme upp till det. Vad gäller Johan Pettersson så har jag redan yttrat min ståndpunkt i Bevara/Avvecka-artikelserien – men i och med Kents klargörande i intervjun med Sambadefensiv så ter det sig också relativt logiskt. Med dagens tillgångar är det inte hållbart att ha en spelare rehabbandes på Öisgården en längre period. Det går bara inte.

Men till något desto muntrare: Hannes Sahlin har förlängt det kontrakt han hade med ett år. Det som tidigare skulle ha löpt ut 2013 gör nu alltså det istället efter säsongen 2014. Det bekräftar Hannes själv på Twitter så här:

”Precis förlängt över 2014 med ÖIS! De e gött det”

Med det kan vi konstatera att Kent Carlzon fortsätter att jobba aktivt. Han ligger inte på latsidan inte. Det här blir truppens andra spelare som förlänger ett redan befintligt kontrakt (Filip Holländer tidigare). Ett arbetssätt som vi uppskattar! Fortsätt så!


'Sahlin adderar ett år' have 3 comments

 1. 30 november, 2012 @ 08:38 Gabriel

  Gött!

  Svara

 2. 30 november, 2012 @ 10:54 DJ-CJ

  Riktigt kul! Tror det är viktigt att arbeta med kontraktsförlängningar på viktiga spelare i tid. Kul att se!

  Svara

 3. 3 december, 2012 @ 17:58 Mendel

  Otroligt viktig spelare! Helt rätt ålder.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se