Jonas Karlén på presskonferensen

 
– Vi är såklart besvikna. I första halvlek kommer vi lite långt ifrån GAIS-spelarna och har problem att komma åt dem framför vår backlinje. Vi har en boll inne, men målet blir bortdömd. Jag kan inte uttala mig om det är offside eller inte, det är lägen åt båda håll och det kan sluta hur som helst. Nu slutade det med vi får ett mål i baken och en man utvisad. Det är surt, men vi gör en bra andra halvlek med tio man, visar att vi vill framåt och vill vinna matchen. Det ska killarna ha en eloge för, vi skapar en hel del lägen, men det är naturligt att vi öppnar oss bakåt också. Peter var uppe på var och varannan fast situation.

Hur resonerade domaren vid GAIS mål?

– Det är två situationer. Vi är upprörda över att en av våra spelare blir nedsparkad när han är på väg in i press på den som slår inlägget. Sedan vinkar AD offside på en spelare i bollens bana, men domaren menar att han inte påverkar spelet – den förklaringen fick vi.

Emil Karlssons utvisning?

– Han är het i det läget och det är klart att det inte är bra att dra på sig två gula kort i det läget, men så är det.


'Jonas Karlén på presskonferensen' have 3 comments

  1. 6 maj, 2013 @ 23:20 Krilliano

    Fasen. Men jag är lite stolt över att Öis står upp och kämpar in i det sista. Ett lag att älska med sådan karaktär. Det är betydligt lättare att gilla dom här grabbarna som spelar nu. Härlig inställning och ett stort hjärta.
    Nu är det bara sista pusselbiten som måste på plats också och det är förmågan att bli lite jämnare i kvaliten. Då jävlar!
    Kom igen ÖIS!

    Svara

  2. 7 maj, 2013 @ 09:09 John L

    Imponerad av Nacka! Skön inställning och kul att han och killarna gör ett seriöst försök i andra halvlek.

    Men Anti Kanerva….

    Svara

    • 7 maj, 2013 @ 09:46 John

      +1. Nacka gör det mkt bra. Fin coaching (dock borde holländer kommit in tidigare) och klarar media bra. Älskar hur han i halvlek pratade om deras ”nr.30″ ist för att säga ”drugge”.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se