Presskonferensen efter matchen

Det blev ingen finalplats för ÖIS del. Det satte ett par stolpar och ett kanske något bättre Djurgårdens IF stopp för. Åtminstone tog de vara på en chans, den när ÖIS inte riktigt var med på en hörna, och det räckte för att vinna. Tråkigt, så klart, även om Hans Prytz på presskonferensen lät meddela att han (med all rätt) var stolt över vad ÖIS presterade på Stadion i dag.

Hans Prytz: Vi gratulerar Djurgården till en finalplats. Jag är stolt över mitt lag. Vi krigar i 95 minuter enda in på mållinjen. Men vi behöver vara effektiva och sätta våra chanser, men det gör vi inte och tillslut blir vi straffade på en hörna. Efter det har Djurgården en jättebra period innan vi kommer tillbaka mot slutet.

Martin Sundgren: Först och främst vill jag säga att vi möter ett starkt Superettalag i dag. Vi visste det på förhand och vi kände i 90 minuter därute att det är hårt arbetande lag. Det blev mycket kamp. I vår situation är det inte konstigt att vi kampar mycket. Det är det vi måste göra för att komma tillbaka. Någonting vi gör i hela matchen, och det räcker i dag.

Journalist 1: Vad tror du den här segern betyder för fansen och för klubben?

Martin Sandgren: Det är klart att det betyder mycket, det går inte att säga någonting annat. Vi har en titel att vinna. I all bedrövelse, framför allt det som skrivs, så låter det som att det är världens undergång. Vi har inte riktigt känt så. Vi känner att vi har någonting på gång, även om vi inte har fått ut det. Men det börjar så sakteliga komma tillbaka. Det är givetvis oerhört kul.

Journalist 1: Hur är det med Erton [Fejzullahu]?

Martin Sundgren: Jag vet inte. Vi har pratat med honom en kortis och han pratade om ett revben. Tidigare har han haft problem med ryggen vilket kan vara en orsak till att det inte alltid har sett så bra ut.


'Presskonferensen efter matchen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se