Förbi 500 följare på Twitter

Sedan en tid tillbaka har Sambadefensivs Twitterkonto blivit alltmer populärt. Tidigare under året låg följarantalet på runt 300 personer – nu har vi passerat 500 som tryckt på ”följ”.

Sociala medier blir mer och mer attraktivt. Först kom Facebook som den stora banbrytaren, men snart – om inte redan – får bjässen kanske se sig omsprungen av microbloggen Twitter. Där, likväl som på Facebook, huserar Sambadefensiv.

Framför allt är det en effektiv möjlighet att få ut kortare nyheter och notiser på ett snabbt och smidigt sätt. Ett citat, en anekdot eller en rolig händelse på ett träningspass som kanske inte har informationsbredden som krävs för att fylla en egen post här på sajten men som ändå känns värd att dela med sig av. I det läget ligger Twitter nära till hands.

I vissa fall bjuds det även på bilder, startelvor och sporadiskt även alternativa liverapporteringar ute i landets alla hörn när vi är flertalet representanter på plats på arenan. Ett fullgott alternativ för dig som inte orkar vänta in rapporten efter matchen i vårt så digitaliserade samhälle.

För inte så länge sedan passerade vi en milstolpe. Vårt följarantal kravlade sig nämligen över 500 – och i skrivande stund landar vi på 510 intresserade. Ett antal så gott som sådant. Men med lite hjälp kanske vi skulle kunna nå ännu högre.

Vill du följa Sambadefensiv på Twitter?

Länken finns här!


'Förbi 500 följare på Twitter' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se