Laget som tar sig an FFF

Om ett par timmar – närmare bestämt klockan 18.30 ikväll – sparkas bollen igång i vad som är vårsäsongens sista U21-match. Dessa är herrarna som får förtroendet.

Laget som våra läsare förmodligen är mest intresserade av, a-laget, går på sommarledigt efter torsdagens eftermiddagspass sedan vårdelen av matchandet nådde sin ände i och med förlusten mot Ljungskile i söndags.

För U21-laget går grundserien mot sitt slut och faktum är att elva av 14 omgångar redan har avverkats. Idag reser laget (som ni kan ta del av nedan) till Staffsinge IP i Falkenberg för att duellera mot en av utmanarna i serietoppen. Men det är också den avslutade omgången innan även Folksam U21-serierna slår av på takten.

Det här är truppen Marcus Lantz, ansvarig för U21, valt att mönstra: Fredrik Andersson, Tobias Bratt, David Lindström, Carl Hawunger, Rasmus Haraldsson, Rasmus Tengfjord, Johan Hedman, Ermal Hajdari, Oskar Wallén, Richard Yarsuvat, Faramarz Goshes, Magnus Brolin, Anton Dahlgren och Frej Ramberg.

Potentiell startelva: Fredrik Andersson – Rasmus Haraldsson, Tobias Bratt, Carl Hawunger, Faramarz Goshes – Rasmus Tengfjord, Johan Hedman, Anton Dahlgren, Ermal Hajdari – Oskar Wallén, Richard Yarsuvat

Som väntat verkar Ermal Hajdari, provspelaren som slutade tvåa i teveserien Proffsdrömmen, starta ute till vänster. Det har hintats om just detta tidigare – och då truppen är sargad på grund av både skador och sjukdomar ter det sig tämligen naturligt att Hajdari erbjuds en ärlig chans. Ett klockrent fall av vinna eller försvinna.


'Laget som tar sig an FFF' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se