Oskar Wallén: ”Som en stor tyngd släppt från axlarna”

Sambadefensiv pratade också med Oskar Wallén efter den första vinsten sedan slutet av april.

Tankar efter matchen?

– Det är en j-t bra kämpainsats från vår sida, vi visar karaktär idag och det gav verkligen utdelning. Helt underbart att få vinna igen, nästan som en stor tyngd släppt från axlarna. Nu kan man slappna av lite och inte behöva gå omkring och vara förbannad.

Har du varit väldigt förbannad på sista tiden?

– Man kanske är mer frustrerad. Man känner att man inte får till det, vi kämpar och kämpar och det går ändå inte vägen. Då är en sån här vinst väldigt skön efter att fått Jakob utvisad innan paus, men vi löser det på ett bra sätt.

Du sprang för två i andra?

– Klart att det var tufft, det finns ingen som kan springa för Emil också, men man får göra gott man kan. Det är ett tungt lass, men man får försöka göra det som är bäst för laget.

Det tog på krafterna?

– Jag var väldigt trött när jag blev utbytt, men det är helt klart värt det alla dagar i veckan.

En viktig seger?

– Vi måste vinna såna här matcher mot lag som ligger kring oss i tabellen, vi ska fortsätta att kämpa i alla matcher men en sån här match är extra viktig.

Du har fått lite speltid under maj.

– Det är inte så mycket att säga om, vi har många duktiga spelare och ibland får man sitta på kanten, då får man göra sitt bästa om man kommer in.

Har du varit i en svacka?

– Jag har känt att jag inte fått till det riktigt, man är ju inte dum i huvudet utan man märker att man är lägre ner. Det är ändå bra att fått speltid i U-21, när det går bra där får man lite självförtroende.

Behöver du göra några mål för att det ska lossna?

– Klart att det som forward är bra för självförtroendet att göra mål, men en sån här dag kvittar det vem som gör mål, bara vi vinner.


'Oskar Wallén: ”Som en stor tyngd släppt från axlarna”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se