Ingen större fara med Leinar

David Leinar trillade olyckligt i matchen mot Lärje/Angereds IF igår. Han fick så pass ont att han i halvtid byttes av till förmån för Adam Rosén som inlett matchen från sidan. – Men det skall inte vara någon fara, menar David själv.

Det var i slutskedet av första halvlek i gårdagens träningsmatch mot Lärje/Angereds IF på Öisgården som olyckan var framme. I samband med att Leinar skulle byta löpriktning för att hinna upp en djupledsboll fastnade han i gräset och drog upp den tejpning som han haft sedan smällen mot Gif Sundsvall.

Han låg därefter kvar i smärtor innan han kunde resa sig och spela klart de få minuter som återstod innan pausvilan. När andra halvlek startade var Adam Rosén inbytt i David Leinars ställe.

– Det känns nu men det är bara att tejpa och köra, berättade David själv ett par timmar efter matchen.

Just tejpa är någonting som han har varit tvungen att göra ända sedan matchen mot Gif Sundsvall på Gamla Ullevi den 18 maj. Efter en kollision med målvakt Peter Abrahamsson låg han länge kvar och gned sig i plågor. Även då var det enbart några minuter kvar till halvtidsvilan och med tanke på den uppenbara smärtan trodde nog varenda åskådare att ett byte skulle ske under pausen.

David Leinar i rejäla smärtor efter kollision med Abrahamsson i mötet med Gif Sundsvall den 18 maj i år Foto: Bildbyrån

Men då Adam Rosén redan saknades bet David Leinar i och fullföljde matchen. Det är snart två månader sedan – men ännu vet han inte exakt vad det är som spökar.

– Jag har ännu inte fått någon exakt diagnos, men jag antar att det är ledband och framför allt stortåleden som fått sig en törn. Har haft det ett tag (sedan 18 maj, reds. anm.) så det skall inte vara någon fara.


'Ingen större fara med Leinar' har en kommentar

  1. 14 juli, 2013 @ 23:26 Rött&blått

    Bra att Leinar verkar vara ok men är det någon som vet hur det står till med Bengtsson och Jakob? Båda åkte på smällar mot Lärje och tvingades byta.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se