George Mourad: ”Glädje över en poäng”

Sambadefensiv talade med inhoppande George Mourad efter matchen. En Mourad som själv känner att han har en bit kvar till formen.

Spontana tankar efter matchen?

– Så här i efterhand skall vi nog känna lite glädje över en poäng då Brage kom till ofantligt många avslut. De är lite vassare än oss på just den biten i den sista tredjedelen.

Ni möter jumbon, snudd på utspelade. Vad talade ni om inför?

– Snudd på utspelade vet jag inte om vi var, men det blir lite Hawaii-fotboll där jag tycker att Brage gör det bättre än oss. Vi försökte ta med oss det positiva från förra matchen. Vi höll nollan och gjorde tre mål framåt då så vi försökte jobba vidare därifrån. Tyvärr nådde vi inte samma nivå offensivt i dag som då.

Vad saknades offensivt?

– Första 20 gör vi det bra. Bra passningsspel på vår offensiva planhalva. Därefter bet sig Brage in i matchen och det blev lite ensamt för våra forwards. När vi väl fick upp bollen fanns det inget understöd. I andra halvlek blev det ett jättehav. Både vi och Brage ville göra ett mål framåt.

Din egen insats?

– Det finns mycket mer att ta av. Tycker inte jag når nivån jag bör hålla. Det blir så när man inte spelat på ett tag så jag behöver lite mer tid på mig.

Vad kan du förbättra?

– Framför allt är det timingen i duellspelet, i nickduellerna och i närkampsspelet. Men även första touchen.

Nöjd med poängen?

– Det skall man aldrig vara, men vi får ha lite glädje över poängen.

Landskrona i nästa seriematch.

– Alla matcher är viktiga nu. Skall vi hålla oss kvar måste vi kriga och plocka en hel del poäng. Men även Landskrona behöver poängen. Förhoppningsvis bjuder de på lite större ytor. Dessutom kommer vi tillbaka till naturgräs och där tycker jag att vi är bättre.


'George Mourad: ”Glädje över en poäng”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se